τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Αύγ 2021, 17:41

Άλλο σπαστικό που μπορεί να σου τύχει όταν οδηγείς είναι να μη βρίσκεις τραγούδι στο ράδιο που να σου αρέσει. Τώρα τελευταία όλο μαλακίες παίζουν.
Και που λέτε μετά από ατελείωτες ώρες ψαξίματος πετυχαίνω αυτό - το οποίο βαριέμαι οικτρά - αλλά επειδή δεν έβρισκα κάτι καλύτερο εκείνη την ώρα το άφησα.

Δυναμώνω στο τέρμα, γιατί μου αρέσει να ακούω δυνατά μουσική (μόνο εν κινήσει όμως).
Μετά από λίγα μέτρα κόκκινο φανάρι, χαμηλώνω (μην ξεφτιλιστούμε κιόλας).
Πράσινο, ξαναδυναμώνω.
Μετά από λίγα μέτρα πάλι κόκκινο (ξαναχαμηλώνω).
Πράσινο, δυναμώνω.
Να μην σας τα πολυλογώ κάπως έτσι πήγαινε όλο το τραγούδι γιατί πέτυχα έναν δρόμο που είχε κάθε λίγο και λιγάκι κόκκινο φανάρι.

Ε στο τέλος έφτασα.
Ενα τραγούδι είπαμε να ακούσουμε.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Αύγ 2021, 20:58

Το εχω παρατησει το ραδιο και δεν βρισκω τον λογο υπαρξης του. Υπαρχουν 1000 τροποι να ακους οποιο τραγουδι θες οποτε θες. Οι περισσοτεροι ελληνικοι σταθμοι εχουν ενα στανταρ ρεπερτοριο 30 τραγουδιων που παιζουν καθημερινα και τα εχω βαρεθει ολα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Αύγ 2021, 21:00

ραδιο χαλκίδα 99 fm
πολύ καλή μουσική
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 14 Αύγ 2021, 21:16

Εντάξει λοιπόν. Μπορεί κάποιος moderator να διαγράψει το παρόν μου προφίλ; Βαρέθηκα.

Ευχαριστώ. (Σπαρκ?)

:)
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Αύγ 2021, 22:57

Λαχουρένιος έγραψε:Το εχω παρατησει το ραδιο και δεν βρισκω τον λογο υπαρξης του. Υπαρχουν 1000 τροποι να ακους οποιο τραγουδι θες οποτε θες. Οι περισσοτεροι ελληνικοι σταθμοι εχουν ενα στανταρ ρεπερτοριο 30 τραγουδιων που παιζουν καθημερινα και τα εχω βαρεθει ολα.

Εντάξει εγώ πέρα από το ότι βαριέμαι πλέον να φτιάχνω playlists, το αποφεύγω κιόλας γιατί πιστεύω ότι τα "καις" έτσι τα τραγούδια. Με το να τα ακούς συνέχεια στο τέλος τα βαριέσαι.Έχω χαραμίσει έτσι εκατοντάδες τραγούδια - διαμάντια.
Συν ότι άμα επιλέγεις ο ίδιος τις μουσικές σου επιλογές στριφογυρνάς συνέχεια γύρω από τα ίδια.
Ενώ στο ράδιο μπορεί να πετύχεις κάποιο τραγούδι που δεν ξέρεις ή κάποιο παλιό που έχεις ξεχάσει.
Και τέλος εμένα μου αρέσει να ακούω και διάφορες συζητήσεις ή ειδήσεις.
Δεν έχω πάντα mood για μουσική.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Αύγ 2021, 22:58

vallon έγραψε:ραδιο χαλκίδα 99 fm
πολύ καλή μουσική

Δεν πιάνουμε εδώ στα βόρεια χαλκίδα fm κύριε.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Αύγ 2021, 07:04

bizeli έγραψε:
vallon έγραψε:ραδιο χαλκίδα 99 fm
πολύ καλή μουσική

Δεν πιάνουμε εδώ στα βόρεια χαλκίδα fm κύριε.

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1573

:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Αύγ 2021, 12:32

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το εχω παρατησει το ραδιο και δεν βρισκω τον λογο υπαρξης του. Υπαρχουν 1000 τροποι να ακους οποιο τραγουδι θες οποτε θες. Οι περισσοτεροι ελληνικοι σταθμοι εχουν ενα στανταρ ρεπερτοριο 30 τραγουδιων που παιζουν καθημερινα και τα εχω βαρεθει ολα.

Εντάξει εγώ πέρα από το ότι βαριέμαι πλέον να φτιάχνω playlists, το αποφεύγω κιόλας γιατί πιστεύω ότι τα "καις" έτσι τα τραγούδια. Με το να τα ακούς συνέχεια στο τέλος τα βαριέσαι.Έχω χαραμίσει έτσι εκατοντάδες τραγούδια - διαμάντια.
Συν ότι άμα επιλέγεις ο ίδιος τις μουσικές σου επιλογές στριφογυρνάς συνέχεια γύρω από τα ίδια.
Ενώ στο ράδιο μπορεί να πετύχεις κάποιο τραγούδι που δεν ξέρεις ή κάποιο παλιό που έχεις ξεχάσει.
Και τέλος εμένα μου αρέσει να ακούω και διάφορες συζητήσεις ή ειδήσεις.
Δεν έχω πάντα mood για μουσική.

Kαι στο ραδιο καμμενα ειναι. Τα ιδια και τα ιδια παιζουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 12:53

Λαχουρένιος έγραψε:
Kαι στο ραδιο καμμενα ειναι. Τα ιδια και τα ιδια παιζουν.

Κυρίως ναι. Αλλά αρκετές φορές έχω ακούσει τραγούδια που δεν ήξερα και μου άρεσαν.
Τέσπα, το θέμα είναι είσαι στο αμάξι και θες να ακούσεις μουσική or sth ρε φίλε. Τι να κάνεις;
Θα ανοίξεις το ράδιο και ό,τι κάτσει.

Δεν έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε μουσική μέσω ίντερνετ, κύριε, όταν οδηγούμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Αύγ 2021, 13:06

bizeli έγραψε:
Κυρίως ναι. Αλλά αρκετές φορές έχω ακούσει τραγούδια που δεν ήξερα και μου άρεσαν.
Τέσπα, το θέμα είναι είσαι στο αμάξι και θες να ακούσεις μουσική or sth ρε φίλε. Τι να κάνεις;
Θα ανοίξεις το ράδιο και ό,τι κάτσει.

Και μενα μου εχει τυχει να ακουσω καποιες φορες ενα κομματι που δεν ηξερα αλλα δεν αξιζει να ακουω 100 χιλιοπαιγμενα κομματια μεχρι να ακουσω κατι φρεσκο. Αναλογα με το αυτοκινητο που εχεις μπορεις να συνδεσεις με καλωδιο ή bluetooth το κινητο σου με το ραδιο και να παιζεις μουσικη απο το κινητο σου.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”