τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 13:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Και μενα μου εχει τυχει να ακουσω καποιες φορες ενα κομματι που δεν ηξερα αλλα δεν αξιζει να ακουω 100 χιλιοπαιγμενα κομματια μεχρι να ακουσω κατι φρεσκο. Αναλογα με το αυτοκινητο που εχεις μπορεις να συνδεσεις με καλωδιο ή bluetooth το κινητο σου με το ραδιο και να παιζεις μουσικη απο το κινητο σου.

Με bluetooth νομίζω δεν μπορώ (αλλά δεν το χω ψάξει κιόλας). Λες να μπορώ με καλώδιο;
Θα το δω.

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε φίλε. Κάτσε θύρα usb έχει που μπορώ να βάζω στικάκι. Λες να μπορώ να συνδέσω και κινητό εκεί;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 13:18

Σίγουρα θα μπορώ τώρα που το σκέφτομαι. Απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις και απεριόριστα data στο κινητό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Αύγ 2021, 13:20

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Και μενα μου εχει τυχει να ακουσω καποιες φορες ενα κομματι που δεν ηξερα αλλα δεν αξιζει να ακουω 100 χιλιοπαιγμενα κομματια μεχρι να ακουσω κατι φρεσκο. Αναλογα με το αυτοκινητο που εχεις μπορεις να συνδεσεις με καλωδιο ή bluetooth το κινητο σου με το ραδιο και να παιζεις μουσικη απο το κινητο σου.

Με bluetooth νομίζω δεν μπορώ (αλλά δεν το χω ψάξει κιόλας). Λες να μπορώ με καλώδιο;
Θα το δω.

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε φίλε. Κάτσε θύρα usb έχει που μπορώ να βάζω στικάκι. Λες να μπορώ να συνδέσω και κινητό εκεί;

Μπορει να γινεται. Εγω ειχα στο μυαλο μου στρογγυλη υποδοχη AUX αλλα ισως γινεται και με usb.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 14:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Μπορει να γινεται. Εγω ειχα στο μυαλο μου στρογγυλη υποδοχη AUX αλλα ισως γινεται και με usb.

Θα το κάνω και μετά θα κυκλοφορώ στους ελ δρόμους σαν mexican gang
:laugh1:

Εικόνα

Whats going on vatos locos?

:laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Αύγ 2021, 14:11

bizeli έγραψε:Σίγουρα θα μπορώ τώρα που το σκέφτομαι. Απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις και απεριόριστα data στο κινητό.

Αυτο δεν το σκεφτηκα. Εγω κατεβαζω τα mp3 και τα βαζω στο κινητο και το πισι οποτε δεν χρειαζομαι συνδεση στο ιντερνετ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 14:18

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Σίγουρα θα μπορώ τώρα που το σκέφτομαι. Απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις και απεριόριστα data στο κινητό.

Αυτο δεν το σκεφτηκα. Εγω κατεβαζω τα mp3 και τα βαζω στο κινητο και το πισι οποτε δεν χρειαζομαι συνδεση στο ιντερνετ.

Κι εγώ παλιά έτσι έκανα. Τα αποθήκευα στο στικάκι και τα άκουγα στο αμάξι.
Τώρα βαριέμαι τη διαδικασία.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 14:59

Αλλάζω λίγο θέμα και μιας και δε βλέπω σχετικό νήμα θα το σχολιάσω εδώ.
Αυτό που μου κακοφάνηκε στην ιστορία με το πιτμπουλ που το πυροβόλησε αστυνομικός είναι η ευκολία όσων φέρουν όπλο "Έχω όπλο, ας το χρησιμοποιήσω. Μπαμ".

Μόνο αυτό έχω να σχολιάσω.
Κατά τ'άλλα όλα είναι λάθος σε αυτήν την ιστορία. Δε θέλω να δικαιολογήσω κανέναν.

Απλά αναρωτιέμαι αν δεν είχε όπλο εκείνη την ώρα τι θα έκανε;
Δεν θα προσπαθούσε να βρει κάποια άλλη λύση να απωθήσει τον σκύλο όπως όλοι μας που δεν έχουμε όπλο;
Πόση άνεση ρε φίλε να τραβάς όπλο έτσι στην ψύχρα επειδή έτυχε να έχεις όπλο;

Πραγματικά, με φόβισε πάρα πολύ αυτό το γεγονός.
Υποτίθεται είσαι εκπαιδευμένο όργανο σε σώμα ασφαλείας και φαντάζομαι ότι το όπλο το χρησιμοποιείς ως τελευταία επιλογή.
Δλδ τι;
Θα φοβόμαστε μήπως μας την σφυρίξει κανένας αστυνομικός επειδή εκτίμησε (πιθανά λάθος) ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει όπλο;
Είναι στην κρίση του αστυνομικού ή υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρωτόκολλο για το πότε τραβάνε όπλο;

:nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Αύγ 2021, 15:02

Αν ηταν αλλος σκυλος θα ελεγα το ιδιο, αλλα αφου μιλαμε για πιτ μπουλ τοτε τον δικαιολογω τον μπατσο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 15:05

Λαχουρένιος έγραψε:Αν ηταν αλλος σκυλος θα ελεγα το ιδιο, αλλα αφου μιλαμε για πιτ μπουλ τοτε τον δικαιολογω τον μπατσο.

Εγώ κυρίως σχολιάζω τη λογική
"Έχω όπλο, ας το χρησιμοποιήσω. Μπαμ"
Συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτή τη λογική.

Γιατί έτσι έγινε στην ουσία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Αύγ 2021, 15:10

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αν ηταν αλλος σκυλος θα ελεγα το ιδιο, αλλα αφου μιλαμε για πιτ μπουλ τοτε τον δικαιολογω τον μπατσο.

Εγώ κυρίως σχολιάζω τη λογική
"Έχω όπλο, ας το χρησιμοποιήσω. Μπαμ"
Συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτή τη λογική.

Γιατί έτσι έγινε στην ουσία.

Αν οντως του επιτεθηκε το πιτ μπουλ τοτε καλα εκανε. Λεω αν.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”