τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Αύγ 2021, 15:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Αν οντως του επιτεθηκε το πιτ μπουλ τοτε καλα εκανε. Λεω αν.

Εγώ λέω ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι ακατάλληλος για αυτή τη δουλειά και ίσως θα ήταν καλύτερα να τον αποσύρουν σε κάποιο γραφείο της αστυνομίας και να μην ξαναβγεί έξω για περιπολία.
Αν ο μόνος τρόπος που ξέρει να αποκλιμακώνει μια κατάσταση ή να ακινητοποιεί την απειλή είναι να τραβάει κατευθείαν όπλο, τότε είναι επικίνδυνος ή ανεπαρκώς εκπαιδευμένος ή ανεπαρκώς εξοπλισμένος.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 16 Αύγ 2021, 11:49

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2021, 16:11

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εγώ λέω ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι ακατάλληλος για αυτή τη δουλειά και ίσως θα ήταν καλύτερα να τον αποσύρουν σε κάποιο γραφείο της αστυνομίας και να μην ξαναβγεί έξω για περιπολία.
Αν ο μόνος τρόπος που ξέρει να αποκλιμακώνει μια κατάσταση ή να ακινητοποιεί την απειλή είναι να τραβάει κατευθείαν όπλο, τότε είναι επικίνδυνος ή ανεπαρκώς εκπαιδευμένος ή ανεπαρκώς εξοπλισμένος.

Και τι να εκανε? Να αφηνε τον σκυλο να του φαει το ποδι?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Αύγ 2021, 16:33

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

μπιζελι !!!!! :angry:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Αύγ 2021, 16:47

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του στο Instagram και έδωσε ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός ο Δ.Γιαννακόπουλος απάντησε: «Εάν δεν είχα παιδιά θα το είχα κάνει ήδη».

Ενώ σε άλλη ερώτηση ανέλυσε το τι θα έκανε εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ οι πρώτες του κινήσεις θα ήταν μια Ελλάδα «εκτός ευρώ» και «εκτός ΕΕ», να χρειάζεται «βίζα για να μπεις στη χώρα», «παραγωγική ανασυγκρότηση» και «Αρχαία ελληνικά στα σχολεία»!

Σε ερώτηση «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Δ.Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθειά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει».
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Αύγ 2021, 17:10

Λαχουρένιος έγραψε:Και τι να εκανε? Να αφηνε τον σκυλο να του φαει το ποδι?

Εσένα αν σου επιτεθεί σκύλος τι θα κάνεις; Έχεις όπλο;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2021, 17:22

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Και τι να εκανε? Να αφηνε τον σκυλο να του φαει το ποδι?

Εσένα αν σου επιτεθεί σκύλος τι θα κάνεις; Έχεις όπλο;

Aν ειχα και κινδυνευε η σωματικη μου ακεραιοτητα απο καποιο πιτ μπουλ (το υπογραμμιζω αυτο) θα το χρησιμοποιουσα. Τα αλλα σκυλια δεν ειναι ουτε το 1/10 τοσο επικινδυνα οποτε μαλλον δε θα μου εκαναν επιθεση εξ αρχης. Τα πιτ μπουλ σε σκοτωνουν για πλακα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Αύγ 2021, 18:35

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Εσένα αν σου επιτεθεί σκύλος τι θα κάνεις; Έχεις όπλο;

Aν ειχα και κινδυνευε η σωματικη μου ακεραιοτητα απο καποιο πιτ μπουλ (το υπογραμμιζω αυτο) θα το χρησιμοποιουσα. Τα αλλα σκυλια δεν ειναι ουτε το 1/10 τοσο επικινδυνα οποτε μαλλον δε θα μου εκαναν επιθεση εξ αρχης. Τα πιτ μπουλ σε σκοτωνουν για πλακα.

να δεις με ποσους ασχετους ειμαστε αναγκασμενοι να απανταμε καποιος ειπε οτι αν τον δαγκωσει
το πιτ μπουλ θα του ανοιξει τα σαγόνια και θα το πεταξει μακρια

να σαν καλη ωρα με το μπιζελι που θα του μιλησει γλυκα και θα το ηρεμησει

ειδα ενα βιντεο που παραλιγο να επιτεθει στο λαιμο της ιδιοκτητριας αυτη ειχε χεστει πανω της
μλκ μου ειχε πλησιασει τα σαγόνια στο προσωπο της και γρυλιζε στο τσακ δεν το εκανε
γιατι η κοπελα ειχε λιωσει απο το φοβο
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Αύγ 2021, 18:48

Ρε παιδιά είδατε για τι σκύλο πρόκειται;
Για απομονωμένο ταρατσόσκυλο με ανύπαρκτη κοινωνικοποίηση και ιδιοκτήτες πανάσχετους με τον χειρισμό που χρειάζονται αυτά τα σκυλιά.
Είδα ρεπορταζ σε κάποιο κανάλι που έδειχναν κάτι φωτογραφίες τα αφεντικά του (για να δικαιολογήσουν τι ακριβώς δεν κατάλαβα) και τρόμαξα.
Σκέτο κτήνος με μια κεφάλα σαν κρασοβάρελο.
Και στο φινάλε επιτέθηκε απρόκλητα και δάγκωσε τον αστυνομικό στο πόδι που ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να του κάνει αν δεν το σκότωνε.
Και η βαρεμένη η ιδιοκτήτρια του ισχυρίζεται ψέματα ότι το κτήνος δεν επιτέθηκε και δε δάγκωσε.
Φαίνεται ότι ο αστυνομικός δαγκώθηκε μόνος του στην πίσω πλευρά του δεξιού μηρού του.
Άλλωστε όπως και να 'χει θα του έκαναν ευθανασία αν δεν το σκότωνε ο αστυνομικός το σκυλί.
Εγώ είχα μισή μερίδα σκυλάκι που με δάγκωσε κάποιες φορές και μου 'φυγε ο κώλος από τον πόνο και την αιμορραγία.
Φανταστείτε τι θα πάθει κάποιος στην περίπτωση που θα του την πέσει τέτοιο κτήνος.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Αύγ 2021, 19:22

παλια λογω οτι με την πεζοπορια ερχομουν σε επαφη με τσομπανοσκυλα και ειχα σοβαρο προβλημα
ενας γερος τσοπανης μου εμαθε ενα κολπο να τα κανω να φευγουν οσα σκυλια και αν ηταν
ετσι με τον καιρο απόκτησα θαρρος και δεν τα φοβομουν μια φορα σε ενα μαντρι που πηγα να παρω
το αρνι σφαγμενο απο το τσοπανη παραλιγο να την πατησω εκεινη την ωρα εβαζε φαγητο στα σκυλια
και διχως να καταλαβω ειχα πλησιασει τον σκυλο απο πισω και μιλαγα με το αφεντικο
δεν καταλαβα πως γυρισε και προσπαθησε να με δαγκωσει στο μπουτι με εριξε κατω ισως και εγω να εκανα
μισο βημα προς τα πισω σημασια εχει οτι δεν προλαβε να με δαγκωσει αλλα εσκισε το μπλουτζιν
με τα δοντια και αν δεν ηταν εκει το αφεντικο του δεν ξερω τι θα εκανε αλλο
αν ημουν προετοιμασμενος θα αντιδρουσα διαφορετικα αλλα με το ξαφνικο μπορει να σου κανει
μεγαλη ζημια και ενα πιτ μπουλ δεν σε δαγκωνει απλα αλλα προσπαθει να ξεκολλήσει την σαρκα
και αν καταφερει να σε πιασει απο τα παπαρια την εκατσες χειροτερα και απο λυκο :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”