τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Αύγ 2021, 09:36

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:ρε μπιζελι καπου ελεος ! αμα ηταν ανθρωπος θα τον πυροβολουσε και αν ηταν σκυλος το ιδιο
δηλαδη αν του επιτιθεντο ενας με ενα σιδερολοστο στο χερι επρεπε να γνωριζε οτι δεν ειχε στοχο το κεφαλι
αλλα το σωμα ή τα ποδια; το ιδιο με το πιτ μπουλ εχεις ακουσει και συ περιστατικα που εχουν να κανουν
με επιθεσεις που καταληγουν σε θανατο τι επρεπε να κανει δηλαδη να προτεινει τον καρπο του
για δαγκωμα και με το αλλο χερι να το απωθησει; οπως γινεται με αλλους σκυλους; ε αυτο δεν πιανει
με τα πιτ μπουλ τι πρεπει να κανουμε ωστε να το κατανοησεις;
επειτα ειναι και το αλλο ο αστυνομος εχει ενα καθηκον πρωτο απο ολα να προστατεύσει την ζωη του
ή την ακεραιοτητα του

Εγώ θεωρώ σωστό να διερευνηθεί το θέμα.
Ούτε εσύ ήσουν παρών ούτε εγώ.
Αν ο αστυνομικός ενήργησε όπως έπρεπε θα αθωωθεί.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημά σου.

ma ουτως ή αλλως θα διερευνηθει απο την στιγμη που πυροβολησε ο αστυνομικος
αυτα ελεγχονται παντα ..ας υποθεσουμε οτι δεν υπηρξε επιθεση τοτε εχουμε με ενα ακαταλληλο
οργανο μα αν εγινε επιθεση οι ελεγχτες δεν θα καθησουν να υποθεσουν γιατι ο αστυνομικος
δεν εκανε κατι αλλο πχ να του τραβηξει ενα μπουκετο στην μαπα ή μια κλωτσια ή να εφαρμοσει
την τακτικη επεμπλοκης με ζιου ζιτσου ή να πηδηξει στο αλλο τετραγωνο
γιατι γνωριζουν και αυτοι τι ειναι εφικτο και τι οχι
και δεν εχω προβλημα απλα εγινε μεγαλος ντορος και στο φεις ο καθενας και μια παπαρια δλδ
και οχι να μην εχεις και εχουμε απαιτησεις απο αστυνομικους που δεν τους δινουν
ουτε μια νορμαλ εκπαιδευση ουτε και τα ειδη προστασιας οπως τα γιλεκα και καλα καλα δεν τουςδινουν
και σφαιρες για την εκπαιδευση και υστερα παραπονιομαστε που τους ξεφευγουν οι στοχοι
και βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη ολες οι δημοσιες υπηρεσιες λειτουργουν σκατα γιατι αυτοι να αποτελουν εξαιρεση ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2021, 12:55

bizeli έγραψε:Κατάλαβα.
Συμπεράσματα τύπου Όλοι οι γύφτοι είναι κλέφτες κτλ

Aλλο τα ζωα αλλο οι ανθρωποι

Επιμένω.
Αν μιλούσαμε για κάποιον απλό πολίτη ίσως κι εγώ να του έδινα κάποιο δίκιο.
Αλλά επειδή μιλάμε για αστυνομικό θα έπρεπε να είναι μέρος της βασικής τους εκπαίδευσης η αντιμετώπιση επιθετικών σκύλων, να φέρουν συσκευές απώθησης και να φορούν ειδικά προστατευτικά.
Δέχθηκαν μια κλήση για δύο πιτμπουλ σε ταράτσα. Ήξεραν.
Έπρεπε να πάνε προετοιμασμένοι.
Γενικά όλο το περιστατικό όπως και η κατάληξή του δείχνει μια κατάσταση εκτός ελέγχου.

Είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια που είναι πολύ συχνά τέτοια περιστατικά.

Αυτο αξιζει να διερευνηθει αν προβλεπεται απο τα πρωτοκολλα της ελληνικης αστυνομιας. Μην περιμενεις να βγει ακρη παντως. Φταιει δεν φταιει θα την γλυτωσει οπως γινεται παντα. Εδω σκοτωνουν ανθρωπους και δεν τους κανουν τιποτα.
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 17 Αύγ 2021, 16:32

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν δηλωνω ειδικος στο θεμα αλλα οσες φορες ετυχε να βρεθω σε χωρο με αυτα τα σκυλια σχηματισα κακιστη γνωμη. Δεν κανουν για κατοικιδια γιατι ειναι δυνητικοι δολοφονοι.

Κατάλαβα.
Συμπεράσματα τύπου Όλοι οι γύφτοι είναι κλέφτες κτλ

.

Όλοι οι γύφτοι μπορεί να μην είναι κλέφτες αλλά δεν νομίζω να ήθελες να ζήσεις στον Δενδροπόταμο σε γειτονιά με γύφτους :D
Κάνω λάθος;
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 17 Αύγ 2021, 16:40

Μιλούσα την Κυριακή με μια χαζοχαρουμενη αναρχικια ζωοφιλη (από τους ζωοφιλους που νομίζουν ότι ζώα είναι μόνο τα σκυλιά και τα γατιά) και όπως μιλούσαμε περνά ένας τυπάς από δίπλα με έναν ελληνικό Μολοσσό, ένα κτήνος ολόκληρο χωρις φίμωτρο, πάλι καλά που του είχε δεμένο τουλάχιστον.
Τέτοια σκυλιά (Ροτβάιλερ, πιτμπουλ και όλο το κακό συναπάντημα) δεν πρέπει να θεωρούνται κατοικίδια αλλά εν δυνάμει μίνι καρχαρίες με τρίχες, τέσσερα πόδια και μια κωλοτρυπίδα. Και άντε πες ότι θεωρούνται, να κυκλοφορούν πάντα με φίμωτρο έξω.

Η βλαμμένη αναρχικια κόντεψε να χάσει δέκα πόντους καλτσον από την λύσσα. Από κάτι τέτοιους βλαμμένους έχει γεμίσει η χώρα αδέσποτα και κατοικίδια σε ημιαγρια κατάσταση...
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Αύγ 2021, 17:51

Deutsch Lover έγραψε:Όλοι οι γύφτοι μπορεί να μην είναι κλέφτες αλλά δεν νομίζω να ήθελες να ζήσεις στον Δενδροπόταμο σε γειτονιά με γύφτους :D
Κάνω λάθος;

Τεράστιο.
Μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθώ σε σχολείο στον Δενδροπόταμο από τη νέα χρονιά.
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Αύγ 2021, 18:03

bizeli έγραψε:
Deutsch Lover έγραψε:Όλοι οι γύφτοι μπορεί να μην είναι κλέφτες αλλά δεν νομίζω να ήθελες να ζήσεις στον Δενδροπόταμο σε γειτονιά με γύφτους :D
Κάνω λάθος;

Τεράστιο.
Μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθώ σε σχολείο στον Δενδροπόταμο από τη νέα χρονιά.
:D

θα σου κλεβουν και τα βρακια που θα απλωνεις στην μπουγαδα
-εχω ενα φιλο που μενει κοντα τους και δεν τολμαει να αφησει τιποτα εξω και ζει καθε μερα με το φοβο
της διαρρηξης μεχρι και την μπουγαδα κλεβουν αν δεν τα μαζεψει γρηγορα
στο τελος και συ θα βαρεθεις και θα τους βριζεις απο μακρια κιολας

ο ομοιος στον ομοιο ετσι μαθαμε να ζουμε
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Αύγ 2021, 18:21

nemo έγραψε:ma ουτως ή αλλως θα διερευνηθει απο την στιγμη που πυροβολησε ο αστυνομικος
αυτα ελεγχονται παντα ..ας υποθεσουμε οτι δεν υπηρξε επιθεση τοτε εχουμε με ενα ακαταλληλο
οργανο μα αν εγινε επιθεση οι ελεγχτες δεν θα καθησουν να υποθεσουν γιατι ο αστυνομικος
δεν εκανε κατι αλλο πχ να του τραβηξει ενα μπουκετο στην μαπα ή μια κλωτσια ή να εφαρμοσει
την τακτικη επεμπλοκης με ζιου ζιτσου ή να πηδηξει στο αλλο τετραγωνο
γιατι γνωριζουν και αυτοι τι ειναι εφικτο και τι οχι
και δεν εχω προβλημα απλα εγινε μεγαλος ντορος και στο φεις ο καθενας και μια παπαρια δλδ
και οχι να μην εχεις και εχουμε απαιτησεις απο αστυνομικους που δεν τους δινουν
ουτε μια νορμαλ εκπαιδευση ουτε και τα ειδη προστασιας οπως τα γιλεκα και καλα καλα δεν τουςδινουν
και σφαιρες για την εκπαιδευση και υστερα παραπονιομαστε που τους ξεφευγουν οι στοχοι
και βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη ολες οι δημοσιες υπηρεσιες λειτουργουν σκατα γιατι αυτοι να αποτελουν εξαιρεση ;

Καλά βασικά τίποτα δε θα γίνει.
Η υπόθεση ξεχάστηκε, άλλο ένα κωλόσκυλο βγήκε από τη μέση, case closed.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Αύγ 2021, 18:32

bizeli έγραψε:
Καλά βασικά τίποτα δε θα γίνει.
Η υπόθεση ξεχάστηκε, άλλο ένα κωλόσκυλο βγήκε από τη μέση, case closed.

στακα βρε μπιζελι και θα καθαρισουμε καμια εκατονταδα αστυνομικους να πατσισουμε
για το σκυλακι .....βρε με τι προβληματα ζει ο υπολοιπος κοσμος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Αύγ 2021, 18:33

Λαχουρένιος έγραψε:Aλλο τα ζωα αλλο οι ανθρωποι

Τι άλλο τα ζώα και άλλο οι άνθρωποι;
Κάθεσαι και υιοθετείς στερεότυπα λες και είσαι κανένας άξεστος αμόρφωτος σκατόψυχος γερομπισμπίκης.
Μην ακουμπάς τα ζώα έχουν αρρώστιες που λένε.

Κάτι τέτοιο μου θύμισες.
Σόρι κιόλας αλλά ξέρεις την εκτίμηση που σου έχω.

Λαχουρένιος έγραψε: Αυτο αξιζει να διερευνηθει αν προβλεπεται απο τα πρωτοκολλα της ελληνικης αστυνομιας. Μην περιμενεις να βγει ακρη παντως. Φταιει δεν φταιει θα την γλυτωσει οπως γινεται παντα. Εδω σκοτωνουν ανθρωπους και δεν τους κανουν τιποτα.

Δεν έχω καμία ελπίδα για τίποτα.
Ας κάνουν ό,τι νομίζουν.
Πάντως θα ήταν καλό και για το πρόσωπο της αστυνομίας τέτοιες υποθέσεις να διαλευκαίνονται, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις στον κόσμο για αστυνόμους πιστολέρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Αύγ 2021, 18:36

nemo έγραψε:βρε με τι προβληματα ζει ο υπολοιπος κοσμος :D

Σόρι, πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε το δικό σου αξιακό σύστημα.
Δε θα επαναληφθεί.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”