Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μάιος 2020, 18:14

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:
λενε σε πεντε μερες θα ανακοινωσουν πολλα ονοματα και διαυλους επικοινωνίας

Mην ξεχαστείς, να μου στείλεις π.μ.

.

πμ δεν στελνω σε κανενα γιατι δεν μου δουλευουν και καλα κανουν
θα το ανεβασω στα πολιτικα μια και θα ειναι το γεγονος της δεκαετιας
και ολη η ελλας θα σκυψει ταπεινα το σεμνο κεφαλι της ///μπρος στου κασι το σπαθι :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μάιος 2020, 18:27

και να πω σε ολους τους βαρεμμενους σοβαροφανεις χρηστες των διαδικτυακων μεσων(οχι εδω)
καλυτερα ανοιχτομυαλος παρα να γραφω και να περιοριζομαι με χαζοσοβαρηευπρεπια
0 .

Άβαταρ μέλους
waldorf
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό waldorf » 30 Μάιος 2020, 18:31

Αρίστος έγραψε:Ο πατησιωτης καταστραφηκε εξαιτιας που η κυβερνηση Κουλη στραφηκε νεοφιλελευθερα και παγκοσμιοποιητικα.

Στην προσπαθεια του να την υπερασπιστει εβαλε νερο στο κρασι του σε ενα σωρο δεξιες θεσεις που ειχε παλιοτερα.

Ακομη και στον τραμπισμο του κανει νερα τελευταια. :D

.

Να βράσω και την δημοσιογραφική και (κυρίως) τη συγγραφική σου ιδιότητα.
Έκτη δημοτικού 14ων χρονών ή Αλβανός δυό μήνες στην Ελλάδα δεν το λέει αυτό.Μαλακία μου που γράφω ό,τι γράφω,αλλά μου χτύπησε τόσο άσχημα στο μάτι που δεν τ`αντέχω.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μάιος 2020, 18:35

waldorf έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ο πατησιωτης καταστραφηκε εξαιτιας που η κυβερνηση Κουλη στραφηκε νεοφιλελευθερα και παγκοσμιοποιητικα.

Στην προσπαθεια του να την υπερασπιστει εβαλε νερο στο κρασι του σε ενα σωρο δεξιες θεσεις που ειχε παλιοτερα.

Ακομη και στον τραμπισμο του κανει νερα τελευταια. :D

.

Να βράσω και την δημοσιογραφική και (κυρίως) τη συγγραφική σου ιδιότητα.
Έκτη δημοτικού 14ων χρονών ή Αλβανός δυό μήνες στην Ελλάδα δεν το λέει αυτό.Μαλακία μου που γράφω ό,τι γράφω,αλλά μου χτύπησε τόσο άσχημα στο μάτι που δεν τ`αντέχω.

εχει δοσεις αληθειας αυτα που γραφει ο αριστο για τον πατ -αλλιως εγραφε ο πατ πριν απο χρονια
τωρα γραφει σαν ακολουθος σε οτι πει η δεξια
0 .

Άβαταρ μέλους
waldorf
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό waldorf » 30 Μάιος 2020, 18:38

Το γραμματικό/συντακτικό whatever σφάλμα ήταν το πρόβλημά μου,ποτέ δεν δίνω σημασία στα λεγόμενα του Αρίστου.
Μην δίνεις σημασία.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μάιος 2020, 18:45

waldorf έγραψε:Το γραμματικό/συντακτικό whatever σφάλμα ήταν το πρόβλημά μου,ποτέ δεν δίνω σημασία στα λεγόμενα του Αρίστου.
Μην δίνεις σημασία.

οκ φιλε εγω δεν μαλωνω με κανενα απλα διερευνω και τεκμηριωνω ..νασαι καλα :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2020, 18:49

Δεν ηταν σφαλμα, στα φορα λαικιζω και κανω επιτηδευμενους σολοικισμους στο πως εκφραζομαι. :D :laugh1:

Ακομη χρησιμοποιω νεολογισμους και πολυ αργκο.

Στα αρθρα μου παλι οχι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2020, 21:16

Για να μου τα λες ομως αυτα φανταζομαι θα εβγαλες αφρους οταν ο Κουλης του Χαρβαρντ ειπε για Νοτια Ζηλανδια.

Ναι;

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Μάιος 2020, 07:32

Δεν ξερω αν εκλεισε απο τεχνικο προβλημα(αδιαννοητο διαχειριστης να μην μπορει να λυσει τετοιο θεμα σε τοσες μερες) η το εκλεισαν για αλλους λογους,αλλα η παρανομια εκει μεσα εβριθε.Εννοω ποστ που ηταν παρανομα 100/100.
Και ουκι..αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο η ασυδοσια και η μαλακινση εγκεφαλου

ξερεις αν δεν σου αρεσει κατι δεν σημαινει οτι ειναι παρανομο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Μάιος 2020, 07:59

Perseus1966 έγραψε:
Δεν ξερω αν εκλεισε απο τεχνικο προβλημα(αδιαννοητο διαχειριστης να μην μπορει να λυσει τετοιο θεμα σε τοσες μερες) η το εκλεισαν για αλλους λογους,αλλα η παρανομια εκει μεσα εβριθε.Εννοω ποστ που ηταν παρανομα 100/100.
Και ουκι..αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο η ασυδοσια και η μαλακινση εγκεφαλου

ξερεις αν δεν σου αρεσει κατι δεν σημαινει οτι ειναι παρανομο.

Περσέα, αν ποτέ ασχοληθεί εισαγγελέας με το εν λόγω σάιτ, έχει πολλά και διάφορα να δει. Ειλικρινά σου το λέω. Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει να κλείσει, όπως διαδίδουν κάποιοι μαζί με άλλα ψευδή που βγάζουν από τον κώλο τους (αν το ήθελα πραγματικά, θα είχα κάνει προ πολλού ενέργειες και γνωρίζω πολύ καλά τί είδους ενέργειες), αλλά πάντα αργά ή γρήγορα βρίσκεται κάποιος θιγόμενος που θα τους κυνηγήσει.

Και στο παλιό έγραφαν τέρατα, τα οποία οι διαχειριστές δεν τα εσβηναν (πιθανόν να είχαν ειδοποιηθει και από τις αρχές και να μην έκαναν τίποτα) και είδες την κατάληξη. Εσύ νομίζεις ότι κάποιος, που πχ απειλείται διαρκώς η σωματική του ακεραιότητα ή καθυβρίζεται η οικογένεια του, είναι απίθανο να πάρει την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά των δραστών;

Για μένα καλό είναι να υπάρχει χώρος όπου μαζεύονται οι ποινικοί και δεν τρώμε τη φρίκη να σπαταλάμε όλο το χρόνο μας να σβήνουμε και να μπανάρουμε εδώ, όπως συνέβη πριν 2 χρόνια. Αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανασυμβεί σε κανένα φόρουμ που είχα, από το 2003 μέχρι σήμερα. Να μην προλαβαίνεις δηλαδή να σβηνεις και να μπαναρεις από το πλήθος των παράνομων ποστ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”