¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2022, 08:09

Αρίστος έγραψε:Ενδιαφερον εχει ο τιτλος του συγκεκριμενου, αναφερει οτι τα hoaxes βγαζουν ΨΕΥΔΗ αρθρα για Bill Gates και οχι αρθρο, συνεπως χρησιμοποιησα αυτον τον πληθυντικο για τα ΔΥΟ αρθρα που ειχαν αναφερθει μεχρι τοτε, ενα για το αρθρο του new economy στις 17 και ενα για το δικο μου αρθρο στις 20.

Δεν ειναι το δικο σου αρθρο γιατι δεν υπαρχει κανενας συνδεσμος προς αυτο, ουτε καποια παραθεση αποσπασματος. Αυτοι κανουν λινκ σε δυο αρθρα, στα ''Αγνωστα εμβολια'' και σε ενα αρθρο απο το Πενταποσταγμα που εχει δηλωσεις του Ρ. Κενεντι.

Σου εχω ζητησει 50 φορες να μου φερεις στοιχεια οτι τα ΕΗ αναφερθηκαν στο επωνυμο σου αρθρο και δεν εχεις φερει απολυτως τιποτα. Ουτε εχεις φερει καποια αποδειξη οτι τα ΕΗ αφαιρεσαν εκ των υστερων τις αναφορες σε σενα.

Αρα, και απο την στιγμη που ο ιδιος αποκλειεις το ενδεχομενο να εκανες λαθος, το μονο που μενει ειναι οτι ο ανωνυμος εισαι εσυ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιαν 2022, 09:43

Δεν εγραψα εγω το ανωνυμο αρθρο αλλα η ομαδα του new economy, η οποια υπηρχε πολυ πριν εγω ξεκινησω να γραφω στην ιστοσελιδα τους και η οποια συχνα ανεβαζει τετοια αρθρακια που βασιζονται σε μεταφρασεις ξενων αρθρων.

Οτι γραφω εγω το υπογραφω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2022, 09:44

Αρίστος έγραψε:Δεν εγραψα εγω το ανωνυμο αρθρο αλλα η ομαδα του new economy, η οποια υπηρχε πολυ πριν εγω ξεκινησω να γραφω στην ιστοσελιδα τους.

Οτι γραφω εγω το υπογραφω, δεν ειμαι χεστης σαν μερικους μερικους.

.

Τοτε γιατι απαντησες εσυ στα ΕΗ οταν αυτα διεψευσαν το ανωνυμο αρθρο απο την στιγμη που δεν εισαι εσυ ο συγγραφεας του?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιαν 2022, 09:45

Ειπαμε γιατι ρε κολλημενε, γιατι υπηρχε αναφορα και στις Δεκα Κατηγοριες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2022, 09:46

Αρίστος έγραψε:Ειπαμε γιατι ρε κολλημενε, γιατι υπηρχε αναφορα και στις Δεκα Κατηγοριες.

Σε ποιο σημειο? Δεν βλεπω την παραμικρη αναφορα σε τιποτα αλλο εκτος απο το ανωνυμο αρθρο και ενα λινκ σε ενα αρθρο απο το Πενταποσταγμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιαν 2022, 09:48

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον τοτε υπηρχαν απαντησεις-σχολια και σημερα δεν υπαρχουν εκαναν edit.

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον κατεβασαν τις Δεκα Κατηγοριες απο το fb θα επρεπε να τις αναφερουν στην επιμαχη ιστοσελιδα τους.

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον με ειπατε για hoaxer ειδατε δικο μου ενυπογραφο αρθρο να εχει αναφερθει.

Η απλη λογικη λεει πως εφοσον εγω και ο Βεργος στειλαμε δυο απαντησεις για δυο διαφορετικα αρθρα, δυο διαφορετικα αρθρα θα ειχαν αναφερθει.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιαν 2022, 09:49

Αρίστος έγραψε:Μου λες οτι εσυ και ο Διαδοχος μπερδευτηκατε.

Τι θα πει μπερδευτηκατε;

Παιδακια εισαστε;

Μπερδευτηκε και ο Γιαννοπουλος που ζει για να επισημαινει κατι τετοια;

Μπερδευτηκα κι εγω που με αφορουσε;

Μπερδευτηκαν και τα τζιμανια στο διπλανο μαγαζι που ψαχνουν ευκαιριες να μου την πεσουν;

Ζουσαμε ολοι σε μια συλλογικη παρακρουση;

Αντε σοβαρεψου.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2022, 09:50

Αρίστος έγραψε:Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον τοτε υπηρχαν απαντησεις-σχολια και σημερα δεν υπαρχουν εκαναν edit.

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον κατεβασαν τις Δεκα Κατηγοριες απο το fb θα επρεπε να τις αναφερουν στην επιμαχη ιστοσελιδα τους.

Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον με ειπατε για hoaxer ειδατε δικο μου ενυπογραφο αρθρο να εχει αναφερθει.

Η απλη λογικη λεει πως εφοσον εγω και ο Βεργος στειλαμε δυο απαντησεις για δυο διαφορετικα αρθρα, δυο διαφορετικα αρθρα θα ειχαν αναφερθει.

Απο την μια υπαρχει ο ισχυρισμος σου για ολα αυτα και απο την αλλη εγω διαβαζω το κειμενο και δεν βλεπω καμια αναφορα στις Δεκα Κατηγοριες ουτε καποια αποδειξη οτι το αρθρο των ΕΗ εχει παραποιηθει. Το οτι απενεργοποιησαν τα σχολια δεν συνεπαγεται οτι το κειμενο του αρθρου εχει αλλαξει.

Θα μου επιτρεψεις να βαλω τα απτα στοιχεια πιο πανω απο τους ισχυρισμους σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιαν 2022, 09:51

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Η απλη λογικη λεει οτι εφοσον τοτε υπηρχαν απαντησεις-σχολια και σημερα δεν υπαρχουν εκαναν edit.

Απο την μια υπαρχει ο ισχυρισμος σου για ολα αυτα και απο την αλλη εγω διαβαζω το κειμενο και δεν βλεπω καμια αναφορα στις Δεκα Κατηγοριες ουτε καποια αποδειξη οτι το αρθρο των ΕΗ εχει παραποιηθει. Το οτι απενεργοποιησαν τα σχολια δεν συνεπαγεται οτι το κειμενο του αρθρου εχει αλλαξει.

Θα μου επιτρεψεις να βαλω τα απτα στοιχεια πιο πανω απο τους ισχυρισμους σου.

Αν ισχυουν οσα λες γιατι το βλεπεις τωρα οτι δεν υπαρχει το ενυπογραφο αρθρο μου και δεν το ειδες τοτε;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2022, 09:52

Αρίστος έγραψε:Μου λες οτι εσυ και ο Διαδοχος μπερδευτηκατε.

Τι θα πει μπερδευτηκατε;

Παιδακια εισαστε;

Μπερδευτηκε και ο Γιαννοπουλος που ζει για να επισημαινει κατι τετοια;

Μπερδευτηκα κι εγω που με αφορουσε;

Μπερδευτηκαν και τα τζιμανια στο διπλανο μαγαζι που ψαχνουν ευκαιριες να μου την πεσουν;

Ζουσαμε ολοι σε μια συλλογικη παρακρουση;

Αντε σοβαρεψου.

Εγω ειπα οτι ειναι δυο τα σεναρια

1) Το καλοπροαιρετο σεναριο ειναι οτι μπερδευτηκες και νομιζες οτι τα ΕΗ εγραφαν για σενα ενω ηταν για τον ανωνυμο

2) Το κακοπροαιρετο ειναι οτι εισαι ο ανωνυμος για αυτο επιφορτιστηκες με την ευθυνη να τους απαντησεις.

Αφου το μπερδεμα το αποκλειεις κατηγορηματικα το μονο που μενει ειναι οτι το ανωνυμο αρθρο ειναι δικο σου. Τριτο σεναριο δεν παιζει.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”