Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
lawwal
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό lawwal » 17 Νοέμ 2016, 20:45

Admin έγραψε:Θα πρέπει να διαβάζεις σημειώσεις και παράλληλα το βιβλίο.
Εξαρτάται το μάθημα και η επιτομή. Αλλού πας για βαθμό με επιτομή κι αλλού οι επιτομες καίνε κόσμο. Γενικά δεν συνιστώ επιτομές, εκτός αν ο χρόνος είναι λιγοστός.
Δεν ξέρω, ίσως αν ζητούσες από συμφοιτητές σου να σου έδιναν. Επίσης, στο eclass ανεβάζουν υλικό και οι καθηγητές.

Μαλιστα...Να ζητησω απο συμφοιτητες λιγο δυσκολο,μιας και δεν μπορω να ειμαι παντα στη σχολη ωστε να εχω σταθερους γνωστους.
Στο e-class υπαρχει υλικο για ολα τα μαθηματα;;; Π.χ. για 1ο εξαμηνο μονο στην...Εισαγωγη στην επιτημη τ δικαιου εχω δει.
Για τις επιτομες ρωτησα απο την αποψη οτι περιοριζουν λιγο το θεμα κ ισως διακρινουν τα ουσιωδη απο τα επουσιωδη. Για το nomonotes οπου υπαρχουν σημειωσεις για ολα σχεδον τα μαθηματα,ποια ειναι η γνωμη σου; Αν γνωριζει κ καποιος αλλος ευπροσδεκτες οι γνωμες! :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Νοέμ 2016, 21:47

Εχουν ανεβάσει και σε άλλα. Κάποια τα έχω βάλει και εδώ, στα οικεία τόπικ.
Αν εννοείς ένα μπλογκ της Τρίκη, με κάτι σημειώσεις, είναι περίληψη του βιβλίου επί της ουσίας. Για μένα το σημαντικό είναι να πάρεις σημειώσεις από το μάθημα. Το βιβλίο το διαβάζεις και μόνη σου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 18 Νοέμ 2016, 00:18

Παιδιά να ρωτησω κάτι...Για να κάνει κανείς εργασία στην ανακριτική πρέπει να ψάξει από συγκεκριμένες πηγές, όπως Ποινικά Χρονικά, Αρμενοπουλος, Ποινικός Λόγος και τέτοια...
Αυτά υπάρχουν κάπου π.χ Στη βιβλιοθήκη ή πρέπει ναειμαστε συνδρομητές :fico:
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 18 Νοέμ 2016, 00:27

Και κάτι ακόμα! Αν τελικά δεν μπορέσω να κάνω την εργασία, θα έχω πρόβλημα; Όχι τίποτα, άλλα η καθηγήτρια σημειώνει τι παίρνει ο καθένας... Κι αν εγώ δεν το παραδώσω;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Νοέμ 2016, 10:45

Ελένη έγραψε:Παιδιά να ρωτησω κάτι...Για να κάνει κανείς εργασία στην ανακριτική πρέπει να ψάξει από συγκεκριμένες πηγές, όπως Ποινικά Χρονικά, Αρμενοπουλος, Ποινικός Λόγος και τέτοια...

Λογικά θα πρέπει η καθηγήτρια να σου εξηγήσει ποιες πηγές θα αναζητήσεις.
Και ναι, έχουν στις βιβλιοθήκες διάφορες εκδόσεις νομικών περιοδικών.
Επίσης, παίζει και το ενδεχόμενο να βρεις πουθενά στο ίντερνετ υλικό ή ακόμα και παρόμοια εργασία. :s_cool

Ελένη έγραψε:Και κάτι ακόμα! Αν τελικά δεν μπορέσω να κάνω την εργασία, θα έχω πρόβλημα; Όχι τίποτα, άλλα η καθηγήτρια σημειώνει τι παίρνει ο καθένας... Κι αν εγώ δεν το παραδώσω;

Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αλλά λογικά μάλλον πας να δώσεις κανονικά όπως θα έδινες αν δεν είχες αναλάβει εργασία.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 19 Νοέμ 2016, 12:26

Admin έγραψε:
Ελένη έγραψε:Παιδιά να ρωτησω κάτι...Για να κάνει κανείς εργασία στην ανακριτική πρέπει να ψάξει από συγκεκριμένες πηγές, όπως Ποινικά Χρονικά, Αρμενοπουλος, Ποινικός Λόγος και τέτοια...

Λογικά θα πρέπει η καθηγήτρια να σου εξηγήσει ποιες πηγές θα αναζητήσεις.
Και ναι, έχουν στις βιβλιοθήκες διάφορες εκδόσεις νομικών περιοδικών.
Επίσης, παίζει και το ενδεχόμενο να βρεις πουθενά στο ίντερνετ υλικό ή ακόμα και παρόμοια εργασία. :s_cool

Ελένη έγραψε:Και κάτι ακόμα! Αν τελικά δεν μπορέσω να κάνω την εργασία, θα έχω πρόβλημα; Όχι τίποτα, άλλα η καθηγήτρια σημειώνει τι παίρνει ο καθένας... Κι αν εγώ δεν το παραδώσω;

Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αλλά λογικά μάλλον πας να δώσεις κανονικά όπως θα έδινες αν δεν είχες αναλάβει εργασία.

Σε ευχαριστώ! :s_cool Και κάτι ακόμα, στο Συνταγματικό στην ύλη είναι όλο το βιβλίο του Παντελή, ακόμη και τα ανθρώπινα δικαιώματα; :s_omg Και η Ανακριτική είναι πάλι όλο το βιβλίο μέσα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Νοέμ 2016, 20:21

Στην Ανακριτική σίγουρα δεν είναι όλο το βιβλίο. Κάθε χρόνο εχουν εκτός ορισμένες σελίδες.
Στο Συνταγματικο συνήθως λένε ότι όλο το βιβλίο είναι εντός, αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα, που αναφέρεις, είναι αντικείμενο μαθήματος του δ' εξαμήνου, οπότε φαντάζομαι δεν θα χρειαστεί να τα ξέρεις πολύ αναλυτικά. Απλά να ξέρεις ποια δικαιώματα κατοχυρώνει το Σύνταγμα.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 23 Νοέμ 2016, 17:00

Η δηλωση μαθηματων στο mystudies ποτε πρεπει να γινει;
Η μηπως επρεπε να την ειχα κανει ηδη; :s_omg
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Νοέμ 2016, 19:12

Συνήθως όταν βγουν τα συγκεντρωτικά, σε λίγες μέρες ανοίγει το σύστημα για τις δηλώσεις. Ανακοίνωση δεν είδα. Ίσως καθυστερούν εξαιτίας των αλλαγών και των μετακομίσεων.

Κάνε το εξής: μπες στο my studies και άνοιξε τη λίστα με τα μαθήματα του α' εξαμήνου και κοίτα αν αριστερά από τα μαθήματα έχει κάτι κενά κουτάκια που μπορείς να τικάρεις. Αν έχει τέτοια κουτάκια και τα τικάρεις, στην κάτω πλευρά του παραθύρου βγάζει ένα σύνδεσμο και σου λέει δήλωση μαθημάτων και πατάς εκεί για να ολοκληρωθεί η δήλωση (αφού πρώτα επιλέξεις τα μαθήματα που θες).
Αν δεν έχει τα κουτάκια που λέω κλπ, τότε δεν έχει ανοίξει το σύστημα των δηλώσεων.
0 .

Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 24 Νοέμ 2016, 19:46

Καλησπέρα παιδιά!!! Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν γύρω από τη σχολή μαγαζάκια που πουλάνε γραφική υλη,τετραδια κτλ;
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”