Space Travellers
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Space Travellers
5+5+6 και πάω μπροστά!
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Spark
- Extreme poster

relativer777 έγραψε:Το ακατάλληλο σημείο έχει αντικατασταθεί εάν δεν το έχεις προσέξει.
ναι καλό, οι θρησκευτικές ακρότητες δεν εχουν θεση στο παιχνίδι. σε καθε θρησκεια υπάρχουν τρελοι, μακριά απο εμας. γι αυτό ήθελα να εστιάσουμε μόνο στην αρχαια προσευχή.
0 .
-
Spark
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:5+5+6 και πάω μπροστά!
θεση 46
ο συμπαντικός γκουρού Ζάρτοζ σου εξηγει την κοσμοθεωρία του.
" όλες αυτές οι υπέροχες λάμψεις, οι εξωπραγματικές φαντασιώσεις τριαδικής υπόστασης,
οι οπτασίες πιθανοτήτων πραγματοποίησης του αδύνατου, οι ασημένιες φυσαλλίδες που χορεύουν τρελά
μες το σκουροπράσινο αχνό νέφος, σχημάτισαν υπερέλξη των περιοχών των εσωτερικών και εξωτερικών μερών που προκάλεσε διαστατική πτώση και δημιούργησε το γεφύρωμα των διαστάσεων."
ο ρόλος μου ειναι να ελέγχω την αστρική πύλη, δωσε μου ένα εφόδιο και εγω θα ρυθμίσω τον προορισμό.
θα μπεις στην αστρική πύλη και θα βγεις σε όποια θέση επιλέξεις, όμως δεν μπορω να σε στειλω μετά το 60 μου ειναι απαγορευμένο.
θελεις να μπεις στην αστρική πύλη και να μεταφερθείς σε προορισμό θέση της επιλογής σου;
εαν ναι να του δωσεις ενα εφοδιο και να γράψεις την θέση που θέλεις.
εαν δεν θελεις να μπεις στην αστρική πύλη και να μεταφερθεις συνέχισε το ταξίδι σου με τις ευχές του.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Δίνω ένα εφόδιο και θέλω να μεταφερθώ στην θέση 60, παρακαλώ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Spark
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:...θέση 60, παρακαλώ.
απο την θεση 30 πήγες στη θεση 60 γρήγορα, η μαυρη σφαίρα κερδίζει ρεκορ ταχύτητας!
εκει στο 60 που ηταν κάποτε σταθμός ανεφοδιασμού τωρα είναι ενα εμπορικό διαστημόπλοιο
ο πωλητής σου προτείνει να παρεις αυτό το όπλο Τεσλα που προσφέρει +2 στο ζαρι μάχης,
σου λεει: είναι το καλύτερο που μπορεις να βρεις, εχει εγγυηση, εξαυλώνει, ξεπατώνει, καθαρίζει και συμφέρει
μόνο 2 εφόδια ειναι τιμή κόστους - πάρτο ή άστο.

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Το αγοράζω εννοείται.
Τι άλλο εμπόρευμα έχει το εμπορικό διαστημόπλοιο; Δεν μπορεί να πουλάνε μόνο ένα όπλο τέσλα. Θέλω να δω το προσπέκτους.
Επίσης, ρίχνω ματιές δεξιά και αριστερά, προσπαθώντας να πιάσω κουβέντα με κάποιον πωλητή ή πελάτη. Τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί μέσα;
Τι άλλο εμπόρευμα έχει το εμπορικό διαστημόπλοιο; Δεν μπορεί να πουλάνε μόνο ένα όπλο τέσλα. Θέλω να δω το προσπέκτους.
Επίσης, ρίχνω ματιές δεξιά και αριστερά, προσπαθώντας να πιάσω κουβέντα με κάποιον πωλητή ή πελάτη. Τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί μέσα;
0 .
-
Spark
- Extreme poster

εντάξει, σε αφήνω εκει γι αυτο τον γυρο γιατι έκανες περιπέτεια, στον επόμενο τα λέμε..
καληνυχτα
καληνυχτα

1 .
-
relativer777
- Basic poster

-
relativer777
- Basic poster

Φίλε Spark
Έγραψες " σε καθε θρησκεια υπάρχουν τρελοι, μακριά απο εμας "
Το ακατάλληλο δέν είναι από κάποιους
Τρελούς.
Είναι τμήμα της θρησκείας αυτής που έχει ως τελετουργικό της Ανθρωποθυσίες. Κυρίως μικρά κορίτσια.
Δέν θα συνεχίσω .
Απλά επειδή έχεις λάθος γνώμη για την συγκεκριμένη θρησκεία.
Εγώ την μελέτησα και μου γύρισαν τ' έντερα.
Έγραψες " σε καθε θρησκεια υπάρχουν τρελοι, μακριά απο εμας "
Το ακατάλληλο δέν είναι από κάποιους
Τρελούς.
Είναι τμήμα της θρησκείας αυτής που έχει ως τελετουργικό της Ανθρωποθυσίες. Κυρίως μικρά κορίτσια.
Δέν θα συνεχίσω .
Απλά επειδή έχεις λάθος γνώμη για την συγκεκριμένη θρησκεία.
Εγώ την μελέτησα και μου γύρισαν τ' έντερα.
0 .
-
Spark
- Extreme poster

σημαντική ανακοίνωση: αλλαγές σε γνωριμες θέσεις του γαλαξιακού χάρτη.
στη θέση 30 ο σταθμός ανεφοδιασμού καταστράφηκε απο επίθεση πειρατών,
στη θέση 31 δεν ειναι πλέον οι πράσινοι σιφουνομπουρμπουλιάριδες είναι άλλοι,
στη θέση 32 στον πλανήτη Κάθα δεν προσφέρουν πλέον φιλοξενία και εφοδια.
στη θέση 16 στον πλανήτη Κικιρί απαγορεύεται η προσεδάφιση λόγο έξαρσης της γριπης των πτηνων.
η συνέχεια αύριο
στη θέση 30 ο σταθμός ανεφοδιασμού καταστράφηκε απο επίθεση πειρατών,
στη θέση 31 δεν ειναι πλέον οι πράσινοι σιφουνομπουρμπουλιάριδες είναι άλλοι,
στη θέση 32 στον πλανήτη Κάθα δεν προσφέρουν πλέον φιλοξενία και εφοδια.
στη θέση 16 στον πλανήτη Κικιρί απαγορεύεται η προσεδάφιση λόγο έξαρσης της γριπης των πτηνων.
η συνέχεια αύριο

0 .