τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
απαράδεχτη !!!!!! αλλα το μοντελο ειναι καλο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Darkdays
- Rookie poster

1) Εχω κάποιες ενστάσεις για τις Dyson spheres του Ρώσου φυσικού Dyson. Δηλαδή: Εσάς θα σας άρεσε να σας ρουφάνε την ενέργεια;
2) Μήπως αν δεν κάναμε πράξεις στη φυσική, αν τα κάναμε όλα συμμετρικά, θα υπήρχε μικρότερος κίνδυνος;
2) Μήπως αν δεν κάναμε πράξεις στη φυσική, αν τα κάναμε όλα συμμετρικά, θα υπήρχε μικρότερος κίνδυνος;
0 .
-
Darkdays
- Rookie poster

ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ forums.
Ελπίζω τόσα χρόνια να σας δίδαξα κάποια πράγματα όπως και εγώ έμαθα τόσα από εσάς.
Γειά χαραντάν!
Ελπίζω τόσα χρόνια να σας δίδαξα κάποια πράγματα όπως και εγώ έμαθα τόσα από εσάς.
Γειά χαραντάν!
0 .
-
Θανάσης
- Rookie poster

Darkdays έγραψε:ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ forums.
Γειά χαραντάν!
αντίο!

0 .
-
Spark
- Extreme poster

πίνω αρκετό τσίπουρο, νιώθω πιο χαλαρά, άλλες φορές τρελαίνομαι, μπορεί να είναι καλό, μπορεί να είναι κακό.
ναι ξέρω γίνομαι επικίνδυνος..
ναι ξέρω γίνομαι επικίνδυνος..
0 .
-
Darkdays
- Rookie poster

Γιατί το σκάφος Hyperion από το starcraft II πήρε το όνομα τιτάνα Ελληνικής μυθολογίας; Ξέρετε ποιός άλλος είναι τιτάνας; Ο Θάνος από το Avengers: Infinity war. Αυτός. Που σκότωσε τόσους. Πόσοι γνωρίζουν τι ήταν οι τιτάνες; Μήπως όλα είναι μια σκοτεινή συνομωσία; Γιατί κάποιοι με αποκαλούν ο "Ιπποκράτης του αρχαίου κόσμου";
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Darkdays έγραψε:Γιατί το σκάφος Hyperion από το starcraft II πήρε το όνομα τιτάνα Ελληνικής μυθολογίας; Ξέρετε ποιός άλλος είναι τιτάνας; Ο Θάνος από το Avengers: Infinity war. Αυτός. Που σκότωσε τόσους. Πόσοι γνωρίζουν τι ήταν οι τιτάνες; Μήπως όλα είναι μια σκοτεινή συνομωσία; Γιατί κάποιοι με αποκαλούν ο "Ιπποκράτης του αρχαίου κόσμου";
Καλως ξαναρθες ρε θηρίο

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Darkdays έγραψε:1) Εχω κάποιες ενστάσεις για τις Dyson spheres του Ρώσου φυσικού Dyson. Δηλαδή: Εσάς θα σας άρεσε να σας ρουφάνε την ενέργεια;
Η μονη μαύρη τρυπα που μου ρουφαει την ενέργεια ειναι η γυναικα μου. Καποιες φορες μου αρεσει καποιες αλλες οχι.
Για τα υπόλοιπα παω πασο, δεν ειμαι ειδικος σε τετοια πραγματα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Darkdays
- Rookie poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Darkdays έγραψε:1) Εχω κάποιες ενστάσεις για τις Dyson spheres του Ρώσου φυσικού Dyson. Δηλαδή: Εσάς θα σας άρεσε να σας ρουφάνε την ενέργεια;
Η μονη μαύρη τρυπα που μου ρουφαει την ενέργεια ειναι η γυναικα μου. Καποιες φορες μου αρεσει καποιες αλλες οχι.
Για τα υπόλοιπα παω πασο, δεν ειμαι ειδικος σε τετοια πραγματα.
Σε ένα όνειρο μου το σύμπαν μου μίλησε και μου είπε πως μεταξύ άλλων πρέπει να υποστηρίζουμε την αλήθεια και την ακριβολογία διότι οι ψυχές που επιστρέφουν από τον άλλο κόσμο και μπαίνουν στο μυαλό θνητών μπερδεύονται και χάνονται εύκολα.
0 .