τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Geri
Basic poster
Basic poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Geri » 08 Σεπ 2021, 19:04

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Σεπ 2021, 20:28

απαράδεχτη !!!!!! αλλα το μοντελο ειναι καλο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 09 Σεπ 2021, 09:30

1) Εχω κάποιες ενστάσεις για τις Dyson spheres του Ρώσου φυσικού Dyson. Δηλαδή: Εσάς θα σας άρεσε να σας ρουφάνε την ενέργεια;

2) Μήπως αν δεν κάναμε πράξεις στη φυσική, αν τα κάναμε όλα συμμετρικά, θα υπήρχε μικρότερος κίνδυνος;
0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 09 Σεπ 2021, 19:51

ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ forums.

Ελπίζω τόσα χρόνια να σας δίδαξα κάποια πράγματα όπως και εγώ έμαθα τόσα από εσάς.

Γειά χαραντάν!
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 09 Σεπ 2021, 23:56

Darkdays έγραψε:ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ forums.

Ελπίζω τόσα χρόνια να σας δίδαξα κάποια πράγματα όπως και εγώ έμαθα τόσα από εσάς.

Γειά χαραντάν!

αντίο! :ciao5:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 10 Σεπ 2021, 19:40

πίνω αρκετό τσίπουρο, νιώθω πιο χαλαρά, άλλες φορές τρελαίνομαι, μπορεί να είναι καλό, μπορεί να είναι κακό.
ναι ξέρω γίνομαι επικίνδυνος..
0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 11 Σεπ 2021, 11:52

Γιατί το σκάφος Hyperion από το starcraft II πήρε το όνομα τιτάνα Ελληνικής μυθολογίας; Ξέρετε ποιός άλλος είναι τιτάνας; Ο Θάνος από το Avengers: Infinity war. Αυτός. Που σκότωσε τόσους. Πόσοι γνωρίζουν τι ήταν οι τιτάνες; Μήπως όλα είναι μια σκοτεινή συνομωσία; Γιατί κάποιοι με αποκαλούν ο "Ιπποκράτης του αρχαίου κόσμου";
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Σεπ 2021, 11:58

Darkdays έγραψε:Γιατί το σκάφος Hyperion από το starcraft II πήρε το όνομα τιτάνα Ελληνικής μυθολογίας; Ξέρετε ποιός άλλος είναι τιτάνας; Ο Θάνος από το Avengers: Infinity war. Αυτός. Που σκότωσε τόσους. Πόσοι γνωρίζουν τι ήταν οι τιτάνες; Μήπως όλα είναι μια σκοτεινή συνομωσία; Γιατί κάποιοι με αποκαλούν ο "Ιπποκράτης του αρχαίου κόσμου";

Καλως ξαναρθες ρε θηρίο :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Σεπ 2021, 12:02

Darkdays έγραψε:1) Εχω κάποιες ενστάσεις για τις Dyson spheres του Ρώσου φυσικού Dyson. Δηλαδή: Εσάς θα σας άρεσε να σας ρουφάνε την ενέργεια;

2) Μήπως αν δεν κάναμε πράξεις στη φυσική, αν τα κάναμε όλα συμμετρικά, θα υπήρχε μικρότερος κίνδυνος;

Η μονη μαύρη τρυπα που μου ρουφαει την ενέργεια ειναι η γυναικα μου. Καποιες φορες μου αρεσει καποιες αλλες οχι.
Για τα υπόλοιπα παω πασο, δεν ειμαι ειδικος σε τετοια πραγματα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 11 Σεπ 2021, 12:22

ВладимирВладимирович έγραψε:
Darkdays έγραψε:1) Εχω κάποιες ενστάσεις για τις Dyson spheres του Ρώσου φυσικού Dyson. Δηλαδή: Εσάς θα σας άρεσε να σας ρουφάνε την ενέργεια;

Η μονη μαύρη τρυπα που μου ρουφαει την ενέργεια ειναι η γυναικα μου. Καποιες φορες μου αρεσει καποιες αλλες οχι.
Για τα υπόλοιπα παω πασο, δεν ειμαι ειδικος σε τετοια πραγματα.

Σε ένα όνειρο μου το σύμπαν μου μίλησε και μου είπε πως μεταξύ άλλων πρέπει να υποστηρίζουμε την αλήθεια και την ακριβολογία διότι οι ψυχές που επιστρέφουν από τον άλλο κόσμο και μπαίνουν στο μυαλό θνητών μπερδεύονται και χάνονται εύκολα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”