τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Darkdays έγραψε:Νομίζω οτι η τιμή του νερού πρέπει να είναι υψηλότερη. Λίγο. Για να μην δίνεται η εντύπωση οτι χαρίζεται ενώ στη πραγματικότητα αποτελεί ίσως το πολυτιμότερο υλικό αγαθό για εμάς τους ανθρώπους.
Πολύ καλή ιδέα. Ειδικά στην Ελλάδα όπου κατασπαταλείται αλόγιστα, πρέπει μετά την αύξηση της τιμής, να πολλαπλασιάσουμε και μέ έναν συντελεστή x2.
Επίσης να καταστεί ιδιώνυμο έγκλημα η γεώτρηση χωρίς άδεια καθώς επίσης και οι απορροφητικοί βόθροι, πχ κατάσχεση όποιου ακινήτου έχει τέτοια πράγματα απο το κράτος και δημοπράτησή του.
Kαλό μοντέλο προσφέρουν τα νησιά των κυκλάδων όπου πολλά σπίτια έχουν στέρνες αρκετών κυβικών και μαζεύουν νερό της βροχής όλο το χειμώνα. Ακόμη, επιτέλους λειτουργικοί βιολογικοί καθαρισμοί για επανάχρηση του νερού των λυμάτων.
Τέλος, πογκρόμ των καλλιεργειών που χρειάζονται μεγάλες ποσότητες νερού, πχ βαμβάκια, ροδάκινα, κλπ.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Σαν καρνάβαλος εμφανίστηκε η Ζενεβιέβ στην πρεμιέρα του GNTM.
Και το μηδέν που πήρε από τη fashion police του ''ποιος είναι πρωινιάτικα'' της Μαγγίρας πολύ της ήταν.
Και το μηδέν που πήρε από τη fashion police του ''ποιος είναι πρωινιάτικα'' της Μαγγίρας πολύ της ήταν.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Σαν καρνάβαλος εμφανίστηκε η Ζενεβιέβ στην πρεμιέρα του GNTM.
Μου βγαζει κατι αρρωστο αυτη η γκομενα. Μου αρεσει.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Darkdays έγραψε:Νομίζω οτι η τιμή του νερού πρέπει να είναι υψηλότερη. Λίγο. Για να μην δίνεται η εντύπωση οτι χαρίζεται ενώ στη πραγματικότητα αποτελεί ίσως το πολυτιμότερο υλικό αγαθό για εμάς τους ανθρώπους.
Πολύ καλή ιδέα. Ειδικά στην Ελλάδα όπου κατασπαταλείται αλόγιστα, πρέπει μετά την αύξηση της τιμής, να πολλαπλασιάσουμε και μέ έναν συντελεστή x2.
Επίσης να καταστεί ιδιώνυμο έγκλημα η γεώτρηση χωρίς άδεια καθώς επίσης και οι απορροφητικοί βόθροι, πχ κατάσχεση όποιου ακινήτου έχει τέτοια πράγματα απο το κράτος και δημοπράτησή του.
Kαλό μοντέλο προσφέρουν τα νησιά των κυκλάδων όπου πολλά σπίτια έχουν στέρνες αρκετών κυβικών και μαζεύουν νερό της βροχής όλο το χειμώνα. Ακόμη, επιτέλους λειτουργικοί βιολογικοί καθαρισμοί για επανάχρηση του νερού των λυμάτων.
Τέλος, πογκρόμ των καλλιεργειών που χρειάζονται μεγάλες ποσότητες νερού, πχ βαμβάκια, ροδάκινα, κλπ.
ελα να μου βάλεις μετρητή στο πηγάδι και στη γεώτρησή μου νεοφίλι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Darkdays
- Rookie poster

-
nemo
- Supreme poster

....μαλακιες ....
εγω βαρεθηκα να ακουω και να σκεφτομαι για καραντινες ιους κοβιτ λοκνταουν νεκρους πεθαμενους
κουλι οικονομια κλπ ...μου ερχεται να τους στραγγαλισω ολους
εγω βαρεθηκα να ακουω και να σκεφτομαι για καραντινες ιους κοβιτ λοκνταουν νεκρους πεθαμενους
κουλι οικονομια κλπ ...μου ερχεται να τους στραγγαλισω ολους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

vallon έγραψε:Προέλλην έγραψε:Πολύ καλή ιδέα. Ειδικά στην Ελλάδα όπου κατασπαταλείται αλόγιστα, πρέπει μετά την αύξηση της τιμής, να πολλαπλασιάσουμε και μέ έναν συντελεστή x2.
Έχεις παράνομα πηγάδι ή/και γεώτρηση, πιθανότατα και άλλες αυθαιρεσίες, και σκούζεις συνέχεια για λαμόγια, άρπαγες, απατεώνες, κτλ;

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:vallon έγραψε:
Έχεις παράνομα πηγάδι ή/και γεώτρηση, πιθανότατα και άλλες αυθαιρεσίες, και σκούζεις συνέχεια για λαμόγια, άρπαγες, απατεώνες, κτλ;
μπααα;;;
και ποιος είσαι εσύ που καθορίζεις τι είναι παράνομο και τι όχι ;
ένα πιόνι είσαι μικρό μου νεοφίλι
ένα αναλώσιμο πιόνι
ένα τίποτα
μήπως νομίζεις ότι θα σε ακούμε να σκούζεις λες και εσύ ρυθμίζεις τα πάντα;
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.