Λαχουρένιος έγραψε:Δεν γυμναζεται, εκανε για 20 δευτερα οτι σηκωνει βαρακια μπας και μουσκεψει το βρακι καμιας χρυσαυγιτισσας.
Εσάς τα κοθμόθνια σας γράφει κανονικά ο Λοιάκαρος.

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν γυμναζεται, εκανε για 20 δευτερα οτι σηκωνει βαρακια μπας και μουσκεψει το βρακι καμιας χρυσαυγιτισσας.

stavmanr έγραψε:Πατρίς θρησκεία οικογένεια...
http://www.imerodromos.gr/theos-christo ... giopoulou/

nemo έγραψε:προς τι το μένος για την χα ;
λογου εξυπναδας;
λογου μορφωσης;

nemo έγραψε:λογου εξυπναδας;
λογου μορφωσης;
nemo έγραψε:λογου βλακειας;
nemo έγραψε:λογου ανεπάρκειας πολιτικης σκεψης;
λογου φασισμου;
λογου ναζισμου;
nemo έγραψε:λογου αντικομμουνισμου;
nemo έγραψε:λογου τι ακριβως; σας εκανα και αλλες φορες την ιδια ερωτηση
και οι απαντησεις ηταν ναι αλλα φασιζουν κλανουν χεζουν κλπ
nemo έγραψε:γω νομιζω οτι το κανετε καθαρα λογω βλακειας ειτε πολιτικη ειτε γονιδιακη
nemo έγραψε:φυσικα αν προσπαθησω για σοβαρο διαλογο μαζι σας θα με φανε τα πιτουρα
το ξερω εκ των προτερων αλλα το εχω μεσα μου αυτον το ιο παντα προσπαθουσα
και προσπαθω να τα βαζω με την κοπρο του αυγαια και να θελω να την καθαρίσω
nemo έγραψε:εξαλλου αν δεν υπηρχε τετοιος οχλος στην ελλαδα δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτον τον βοθρο
stavmanr έγραψε:nemo έγραψε:προς τι το μένος για την χα ;
Μένος;
Η σκληρή αλήθεια είναι. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει ο έλληνας ψηφοφόρος να γνωρίζεις τί ψηφίζει;
Ήρθε γνωστός μου και μου λέει "ψήφισα Χ.Α. γιατί πιστεύει στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία".
Του λέω "έλα λίγο μαζί μου, δεν θα χάσεις" και του βάζω το απόσπασμα του περιοδικού της Χ.Α. για τον "Μέγιστο Αδόλφο Χίτλερ" και ένα απόσπασμα από του στίχους του Γερμενή, που μιλά για αγάπες, λουλούδια από έναν "μπάσταρδο υιό του Θεού" και κάτι σφαγές χριστιανών στην Αγία Τράπεζα. Συνήθη χριστιανικά λόγια δηλαδή...
Του λέω "είσαι βέβαιος ότι δεν έχεις πέσει θύμα απάτης;"
Ζορίστηκε ο άνθρωπος. Και είναι λογικό να ζορίζεται όταν του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ας πούν "είμαστε νεοναζί σατανιστές!" ώστε να ψηφίζονται, όταν ψηφίζονται, για το σωστό λόγο.
Επαναλαμβάνω αυτό που είπα και σε άλλο νήμα: οι πολιτικοί δεν σου λένε ποτέ ψέματα. Ο Μιχαλολιάκος σου το λέει ευθέως εδώ και 25 χρόνια "Χάιλ Χίτλερ!". Το ψέμα αναλαμβάνουν τα παρατρεχάμενα κουτσαβάκια.

ΩRIΩNAS7 έγραψε:stavmanr έγραψε:Μένος;
Η σκληρή αλήθεια είναι. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει ο έλληνας ψηφοφόρος να γνωρίζεις τί ψηφίζει;
Ήρθε γνωστός μου και μου λέει "ψήφισα Χ.Α. γιατί πιστεύει στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία".
Του λέω "έλα λίγο μαζί μου, δεν θα χάσεις" και του βάζω το απόσπασμα του περιοδικού της Χ.Α. για τον "Μέγιστο Αδόλφο Χίτλερ" και ένα απόσπασμα από του στίχους του Γερμενή, που μιλά για αγάπες, λουλούδια από έναν "μπάσταρδο υιό του Θεού" και κάτι σφαγές χριστιανών στην Αγία Τράπεζα. Συνήθη χριστιανικά λόγια δηλαδή...
Του λέω "είσαι βέβαιος ότι δεν έχεις πέσει θύμα απάτης;"
Ζορίστηκε ο άνθρωπος. Και είναι λογικό να ζορίζεται όταν του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ας πούν "είμαστε νεοναζί σατανιστές!" ώστε να ψηφίζονται, όταν ψηφίζονται, για το σωστό λόγο.
Επαναλαμβάνω αυτό που είπα και σε άλλο νήμα: οι πολιτικοί δεν σου λένε ποτέ ψέματα. Ο Μιχαλολιάκος σου το λέει ευθέως εδώ και 25 χρόνια "Χάιλ Χίτλερ!". Το ψέμα αναλαμβάνουν τα παρατρεχάμενα κουτσαβάκια.
Τον φίλο σου τον πληροφόρησες για το λάθος του. Εσύ όμως δεν φρόντισες να ενημερωθείς για τα δικά σου λάθη. Και συγκεκριμένα για το ότι οι πολιτικοί δεν λένε ψέματα. Παρ' όλο που σου ανέφερα πολλά τους ψέματα. Αλλά αφού μιλάς για τον κουραδοφύρερ της χα, ας σου ξανάπω κάποια από αυτά:
1) όταν ο Μπογδάνος στην εκπομπή του τον ρώτησε αν ασπάζεται τον ναζισμός κι είπε όχι και πως είναι εθνικιστές μόνο. Αυτό είναι ψέμα ή αλήθεια;
2) για τον Ρουπακιά είπε πως δεν είναι μέλος της χα και πως κανείς δεν τον γνωρίζει. Ψέμα ή αλήθεια;
3) ο ναζιστικό χαιρετισμός είναι αρχαίος ελληνικός. Ψέμα ή αλήθεια;
Να συνεχίσω;
Ο Ρουπακιάς κρίθηκε προφυλακιστέος και για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι «είχε χαλαρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή», ενώ περιέγραψε, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», ότι στην εφηβεία του εντάχθηκε στο ΚΚΕ: «Είχα στρατολογηθεί στο κόμμα του ΚΚΕ από την ηλικία των 13 ετών και παρέμεινα ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Υπήρξα σύνεδρος του 3ου συνεδρίου της ΚΝΕ, στην ηλικία των 16 ετών, περίπου το 1984, και μέλος τομεακού συμβουλίου στη τοπική οργάνωση του Ταύρου της ΚΝΕ».