Χρυσή Αυγή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Σεπ 2018, 09:09

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν γυμναζεται, εκανε για 20 δευτερα οτι σηκωνει βαρακια μπας και μουσκεψει το βρακι καμιας χρυσαυγιτισσας.

Εσάς τα κοθμόθνια σας γράφει κανονικά ο Λοιάκαρος. :yesyes:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 10 Σεπ 2018, 10:24

Πατρίς θρησκεία οικογένεια...
http://www.imerodromos.gr/theos-christo ... giopoulou/
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 10 Σεπ 2018, 10:39

stavmanr έγραψε:Πατρίς θρησκεία οικογένεια...
http://www.imerodromos.gr/theos-christo ... giopoulou/

Ε, και ο σατανισμός θρησκεία είναι :D

Για την ακρίβεια, ο σατανισμός είναι η μόνη θρησκεία που ταιριάζει με τα ιδεώδη τους. Το είμαστε όλοι αδέρφια και το αγαπάτε αλλήλους δεν ταιριάζει με τα νεοναζιστικά παραληρήματα. Άσε που ο Χριστός ήταν Εβραίος και αυτό τους δημιουργεί επιπλέον κοκομπλόκο.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Σεπ 2018, 11:07

προς τι το μένος για την χα ;

λογου εξυπναδας;
λογου μορφωσης;
λογου βλακειας;
λογου ανεπάρκειας πολιτικης σκεψης;
λογου φασισμου;
λογου ναζισμου;
λογου αντικομμουνισμου;
λογου τι ακριβως; σας εκανα και αλλες φορες την ιδια ερωτηση
και οι απαντησεις ηταν ναι αλλα φασιζουν κλανουν χεζουν κλπ

γω νομιζω οτι το κανετε καθαρα λογω βλακειας ειτε πολιτικη ειτε γονιδιακη

φυσικα αν προσπαθησω για σοβαρο διαλογο μαζι σας θα με φανε τα πιτουρα
το ξερω εκ των προτερων αλλα το εχω μεσα μου αυτον το ιο παντα προσπαθουσα
και προσπαθω να τα βαζω με την κοπρο του αυγαια και να θελω να την καθαρισω

εξαλλου αν δεν υπηρχε τετοιος οχλος στην ελλαδα δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτον τον βοθρο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Σεπ 2018, 12:04

nemo έγραψε:προς τι το μένος για την χα ;

λογου εξυπναδας;
λογου μορφωσης;

Ααααυτού.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 10 Σεπ 2018, 12:32

Μένος;
Η σκληρή αλήθεια είναι. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει ο έλληνας ψηφοφόρος να γνωρίζεις τί ψηφίζει;

Ήρθε γνωστός μου και μου λέει "ψήφισα Χ.Α. γιατί πιστεύει στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία".
Του λέω "έλα λίγο μαζί μου, δεν θα χάσεις" και του βάζω το απόσπασμα του περιοδικού της Χ.Α. για τον "Μέγιστο Αδόλφο Χίτλερ" και ένα απόσπασμα από του στίχους του Γερμενή, που μιλά για αγάπες, λουλούδια από έναν "μπάσταρδο υιό του Θεού" και κάτι σφαγές χριστιανών στην Αγία Τράπεζα. Συνήθη χριστιανικά λόγια δηλαδή...
Του λέω "είσαι βέβαιος ότι δεν έχεις πέσει θύμα απάτης;"
Ζορίστηκε ο άνθρωπος. Και είναι λογικό να ζορίζεται όταν του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ας πούν "είμαστε νεοναζί σατανιστές!" ώστε να ψηφίζονται, όταν ψηφίζονται, για το σωστό λόγο.
Επαναλαμβάνω αυτό που είπα και σε άλλο νήμα: οι πολιτικοί δεν σου λένε ποτέ ψέματα. Ο Μιχαλολιάκος σου το λέει ευθέως εδώ και 25 χρόνια "Χάιλ Χίτλερ!". Το ψέμα αναλαμβάνουν τα παρατρεχάμενα κουτσαβάκια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Σεπ 2018, 13:18

Ζηλευετε την μορφωση των χρυσαβγων και τα λετε αυτα
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Σεπ 2018, 15:37

Δεν υπάρχει μένος κατά της χα. Λάθος λέξη χρησιμοποίησες. Εκτός κι αν το έκανες για να προσδώσεις και λίγο δράμα.
Αποστροφή, απέχθεια κλπ ναι. Μένος όχι.

nemo έγραψε:λογου εξυπναδας;
λογου μορφωσης;

Μα η χα δεν διακρίνεται για τίποτα από αυτά τα δύο.

nemo έγραψε:λογου βλακειας;

Λόγω της βλακείας της γελάμε μαζί της.

nemo έγραψε:λογου ανεπάρκειας πολιτικης σκεψης;
λογου φασισμου;
λογου ναζισμου;

Ναι. Αυτοί είναι λόγοι να την απεχθανόμαστε. Προσέθεσε σε αυτά την πατριδοκαπηλία, τον καιροσκοπισμό, τον σκοταδισμός κλπ. Έτσι θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

nemo έγραψε:λογου αντικομμουνισμου;

Who gives a shit?

nemo έγραψε:λογου τι ακριβως; σας εκανα και αλλες φορες την ιδια ερωτηση
και οι απαντησεις ηταν ναι αλλα φασιζουν κλανουν χεζουν κλπ

Ε λίγα είναι αυτά; :giggle02:

nemo έγραψε:γω νομιζω οτι το κανετε καθαρα λογω βλακειας ειτε πολιτικη ειτε γονιδιακη

Δηλαδή εσείς που την υποστηρίζετε διέπεστε από ευφυίας "είτε πολιτική είτε γονιδιακή, ε;! :P

nemo έγραψε:φυσικα αν προσπαθησω για σοβαρο διαλογο μαζι σας θα με φανε τα πιτουρα
το ξερω εκ των προτερων αλλα το εχω μεσα μου αυτον το ιο παντα προσπαθουσα
και προσπαθω να τα βαζω με την κοπρο του αυγαια και να θελω να την καθαρίσω

Και τα καταφέρνεις τελικά;

nemo έγραψε:εξαλλου αν δεν υπηρχε τετοιος οχλος στην ελλαδα δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτον τον βοθρο

Ακριβώς! Ούτε ταξί δεν θα γεμίζατε
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Σεπ 2018, 15:47

stavmanr έγραψε:

Μένος;
Η σκληρή αλήθεια είναι. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει ο έλληνας ψηφοφόρος να γνωρίζεις τί ψηφίζει;

Ήρθε γνωστός μου και μου λέει "ψήφισα Χ.Α. γιατί πιστεύει στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία".
Του λέω "έλα λίγο μαζί μου, δεν θα χάσεις" και του βάζω το απόσπασμα του περιοδικού της Χ.Α. για τον "Μέγιστο Αδόλφο Χίτλερ" και ένα απόσπασμα από του στίχους του Γερμενή, που μιλά για αγάπες, λουλούδια από έναν "μπάσταρδο υιό του Θεού" και κάτι σφαγές χριστιανών στην Αγία Τράπεζα. Συνήθη χριστιανικά λόγια δηλαδή...
Ζορίστηκε ο άνθρωπος. Και είναι λογικό να ζορίζεται όταν του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ας πούν "είμαστε νεοναζί σατανιστές!" ώστε να ψηφίζονται, όταν ψηφίζονται, για το σωστό λόγο.
Επαναλαμβάνω αυτό που είπα και σε άλλο νήμα: οι πολιτικοί δεν σου λένε ποτέ ψέματα. Ο Μιχαλολιάκος σου το λέει ευθέως εδώ και 25 χρόνια "Χάιλ Χίτλερ!". Το ψέμα αναλαμβάνουν τα παρατρεχάμενα κουτσαβάκια.

Τον φίλο σου τον πληροφόρησες για το λάθος του. Εσύ όμως δεν φρόντισες να ενημερωθείς για τα δικά σου λάθη. Και συγκεκριμένα για το ότι οι πολιτικοί δεν λένε ψέματα. Παρ' όλο που σου ανέφερα πολλά τους ψέματα. Αλλά αφού μιλάς για τον κουραδοφύρερ της χα, ας σου ξανάπω κάποια από αυτά:
1) όταν ο Μπογδάνος στην εκπομπή του τον ρώτησε αν ασπάζεται τον ναζισμός κι είπε όχι και πως είναι εθνικιστές μόνο. Αυτό είναι ψέμα ή αλήθεια;
2) για τον Ρουπακιά είπε πως δεν είναι μέλος της χα και πως κανείς δεν τον γνωρίζει. Ψέμα ή αλήθεια;
3) ο ναζιστικό χαιρετισμός είναι αρχαίος ελληνικός. Ψέμα ή αλήθεια;

Να συνεχίσω;
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 10 Σεπ 2018, 16:02

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
stavmanr έγραψε:Μένος;

Τον φίλο σου τον πληροφόρησες για το λάθος του. Εσύ όμως δεν φρόντισες να ενημερωθείς για τα δικά σου λάθη. Και συγκεκριμένα για το ότι οι πολιτικοί δεν λένε ψέματα. Παρ' όλο που σου ανέφερα πολλά τους ψέματα. Αλλά αφού μιλάς για τον κουραδοφύρερ της χα, ας σου ξανάπω κάποια από αυτά:
1) όταν ο Μπογδάνος στην εκπομπή του τον ρώτησε αν ασπάζεται τον ναζισμός κι είπε όχι και πως είναι εθνικιστές μόνο. Αυτό είναι ψέμα ή αλήθεια;
2) για τον Ρουπακιά είπε πως δεν είναι μέλος της χα και πως κανείς δεν τον γνωρίζει. Ψέμα ή αλήθεια;
3) ο ναζιστικό χαιρετισμός είναι αρχαίος ελληνικός. Ψέμα ή αλήθεια;

Να συνεχίσω;

Συνέχισε...
Επιμένω ότι οι πολιτικοί αρχηγοί, συγκεκριμένα, δεν λεν ψέματα.
Εσύ (ο πολίτης) τα αντιλαμβάνεσαι, τα διαβάζεις, τα ακούς ή τα καταλαβαίνεις λάθος. Γι' αυτό και πέφτεις (εσύ ο πολίτης) μόνιμα θύμα της μίας ή της άλλης ιδεολογίας.

Εν τω μεταξύ διάβασε για το Ρουπακιά:

Σημείωση
Ο Ρουπακιάς κρίθηκε προφυλακιστέος και για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι «είχε χαλαρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή», ενώ περιέγραψε, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», ότι στην εφηβεία του εντάχθηκε στο ΚΚΕ: «Είχα στρατολογηθεί στο κόμμα του ΚΚΕ από την ηλικία των 13 ετών και παρέμεινα ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Υπήρξα σύνεδρος του 3ου συνεδρίου της ΚΝΕ, στην ηλικία των 16 ετών, περίπου το 1984, και μέλος τομεακού συμβουλίου στη τοπική οργάνωση του Ταύρου της ΚΝΕ».

Έχεις αναρωτηθεί αν αυτό αληθεύει και τί στο καλό συμβαίνει σε περίπτωση που αληθεύει;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”