τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Σεπ 2021, 15:40

δεν πρεπει μια πολιτικη αρχη να ασχοληθει επιτελους με τις πολλες και αυξημενες αυτοκτονιες;

Σοκ στη Γλυφάδα με την αυτοκτονία 24χρονου που κρεμάστηκε στο δωμάτιο του με μπαλαντέζα.

Τον νεαρό αυτόχειρα, βρήκε η 17χρονη αδερφή του η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία. Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο διαμέρισμα της οδού Χίου στη Γλυφάδα βρίσκονταν ο 24χρονος και η 17χρονη αδερφή του, καθως οι γονείς τους απουσίαζαν. Λίγο μετά τη μια το κορίτσι, μπήκε στο δωμάτιο του αδερφού της και ήρθε αντιμέτωπη με τη φρίκη.

Ο 24χρονος κείτονταν νεκρός και απαγχονισμένος με μια μπαλαντέζα. Σε κατάσταση σοκ η 17χρονη ενημέρωσε την αστυνομία και τους γονείς της.

Μέχρι στιγμής, δεν εχει γίνει γνωστό εάν ο αυτόχειρας έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 25 Σεπ 2021, 16:33

nemo έγραψε:δεν πρεπει μια πολιτικη αρχη να ασχοληθει επιτελους με τις πολλες και αυξημενες αυτοκτονιες;

Χεστηκαν για τους αυτοχειρες, μη πω οτι χαίρονται κιόλας αφου με καθε δυσαρεστημένο που φευγει (με οποιονδήποτε τρόπο) αυξάνεται το ποσοστό των ψηφοφόρων τους.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 25 Σεπ 2021, 16:52

Ωρα για διακοπες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Σεπ 2021, 12:31

Βαράει το καινούργιο μου Apple iPhone 13 Pro Max, Gold παρακαλώ μη με περάσουν για κανα γύφτο στο
κωλόμπαρο, βλέπω άγνωστο νούμερο, πάγια τακτική άγνωστα δε σηκώνω, κλείνει και ξανακαλεί στο καπάκι.
Δε γαμιέται λέω και το σηκώνω μπας και είναι καμιά παλιά μου γκόμενα, ρίχνω ένα σένιο ''παρακαλώ'' τζίφος από γκόμενα γιατί μια μπάσα αντρική φωνή, μετά από μικρό δισταγμό, μου ζητάει μια Καίτη.
Καίτη γιοκ του λέω, λάθος.
Δεν μπορεί, επιμένει ο μπάσος, σωστό το πήρα.
Για πες το ρε φιλαράκι του λέω το νούμερο να το τσεκάρουμε. Μου το λέει είναι το δικό μου.
Πού το βρήκες το νούμερο ρε παλικάρι του λέω για να δούμε μήπως μας κάνουν και των δύο πλάκα.
Από μια γκόμενα λέει που χτύπησα χτες στη στάση του λεωφορείου.
Τη φόρτωσα από εκεί και την πήγα κέντρο και της είπα να τα ξαναπούμε, μου λέει ναι, δώσε τηλέφωνο της λέω και μου πασάρει στο μιλητό το νούμερο που σε παίρνω.
Φιλαράκι του λέω μήπως γράφεις σε ένα λέφτερο και σε λένε Βαλλον;
Όχι μου απαντάει πώς σου 'ρθε;
Μου 'ρθε του λέω γιατί νόμιζα μέχρι τώρα ότι είναι ο μοναδικός παπάρας που θα έκανε τον ταξιτζή στην όποια ψόφια του μόστραρε τη βρομοκωλάρα της ψάχνοντας θύμα για τζάμπα μετακίνηση αλλά κι εσύ επάξια παίρνεις τον τίτλο του νάμπερ δύο στη λίστα των λιγούρηδων μουνόδουλων.
Ρε άι γμσου μαλάκα μου λέει και το κλείνει.
Δεν ξαναπήρε.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Σεπ 2021, 13:51

Ραν ταν πλαν έγραψε:Βαράει το καινούργιο μου Apple iPhone 13 Pro Max, Gold παρακαλώ μη με περάσουν για κανα γύφτο στο
κωλόμπαρο, βλέπω άγνωστο νούμερο, πάγια τακτική άγνωστα δε σηκώνω, κλείνει και ξανακαλεί στο καπάκι.
Δε γαμιέται λέω και το σηκώνω μπας και είναι καμιά παλιά μου γκόμενα, ρίχνω ένα σένιο ''παρακαλώ'' τζίφος από γκόμενα γιατί μια μπάσα αντρική φωνή, μετά από μικρό δισταγμό, μου ζητάει μια Καίτη.
Καίτη γιοκ του λέω, λάθος.
Δεν μπορεί, επιμένει ο μπάσος, σωστό το πήρα.
Για πες το ρε φιλαράκι του λέω το νούμερο να το τσεκάρουμε. Μου το λέει είναι το δικό μου.
Πού το βρήκες το νούμερο ρε παλικάρι του λέω για να δούμε μήπως μας κάνουν και των δύο πλάκα.
Από μια γκόμενα λέει που χτύπησα χτες στη στάση του λεωφορείου.
Τη φόρτωσα από εκεί και την πήγα κέντρο και της είπα να τα ξαναπούμε, μου λέει ναι, δώσε τηλέφωνο της λέω και μου πασάρει στο μιλητό το νούμερο που σε παίρνω.
Φιλαράκι του λέω μήπως γράφεις σε ένα λέφτερο και σε λένε Βαλλον;
Όχι μου απαντάει πώς σου 'ρθε;
Μου 'ρθε του λέω γιατί νόμιζα μέχρι τώρα ότι είναι ο μοναδικός παπάρας που θα έκανε τον ταξιτζή στην όποια ψόφια του μόστραρε τη βρομοκωλάρα της ψάχνοντας θύμα για τζάμπα μετακίνηση αλλά κι εσύ επάξια παίρνεις τον τίτλο του νάμπερ δύο στη λίστα των λιγούρηδων μουνόδουλων.
Ρε άι γμσου μαλάκα μου λέει και το κλείνει.
Δεν ξαναπήρε.

:laugh1: :laugh1:

Στανταρ αυτος ηταν
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 26 Σεπ 2021, 15:41

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Σεπ 2021, 20:09

δεν εχω λογια δεν εχω τροπο δεν εχω δυναμη να τους εξαφανισω ...κριμα !!!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Σεπ 2021, 11:12

μολις ειδα ενα βιντεακι απο αραβια πλουσιοι αραβες σε μια πεδιαδα ερημική ετοιμασαν
ενα μπουκετο απο φουσκωμενα μπαλονια
εβαλαν και ενα κάθισμα για ενα ατομο και το αμολησαν στην αρχη αυτο το υποτυπώδες αερόστατο
αρχισε σιγα σιγα να ανυψωνεται χαρα χειροκροτηματα με χοροπηδητα αλαφροσυνη ιαχες κλπ

φανταστειτε την σκηνη με ενα τσουρμο ανθρωπων να αποθεωνουν τον καβαλαρη του ανεμου
ξαφνικα συνειδητοποιουν οτι το αεροστατο ανεβαινει πιο ψηλα και δεν υπαρχει τροπος να το κατεβασουν
δεν ειχαν καμια σκεψη πως θα κατεβασουν το αεροστατο σε περιπτωση που αυτο ανεβαινε ψηλα

ισως καποιος δεν ειχε δεσει σωστα ενα σχοινι ή το ξεχασε

σημασια εχει πως το αεροστατο ανεβαινε πιο ψηλα μεχρι που εγινε μια κουκιδα στον ουρανο

μετα ειδα ενα ελικοπτερο και το τσουρμο να κραταει ενα φορειο και να κατεβαινει απο το βουνο

για γελια ειναι αλλα σκεφτειτε και μας εδω στο ελλαντα χρεωμενοι μεχρι το κοκκαλο
με την καθε κυβερνηση να σκορπαει το ευρωπαικο και δανεισμενο χρημα
σε δομες που δεν εχουν καμια σχεση με υποδομες και αναπτυξη και τους ιθαγενεις ελληνες
να χειροκροτανε τα μετρα να χειροκροτανε τις αφίξεις των νεων κατοικων
να χειροκροτανε το μπαχαλεμα καθε εννοιας

οι γενιες των χοχολων οι τερμα ηλιθιοι να χειροκροτανε παντου σε οτι μας φερνει πιο κοντα στην απολυτη
καταστροφη χθες σε αλλα σημεια σημερα ολο το ειναι τους ειναι στους εμβολιασμους
οταν τελειωσουμε και με αυτο θα σκαρφιστουν κατι αλλο χαζο για να το προσδωσουν αξια
αποφευγοντας σαν τον διαολο το λιβανι τα πραγματικα προβληματα του τοπο μας
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Σεπ 2021, 22:56

Τα καταφέραμε αδέρφια!!! Τα καταφέραμε!

Πέρασαν στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκιδική και Κιλκίς - Τα μέτρα που ισχυουν

Στο επίπεδο 4, δηλαδή στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη, βρίσκονται και επισήμως οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Χαλκιδικής και Κιλκίς λόγω της αύξησης του ιικού φορτίου στις εν λόγω περιοχές. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

https://www.skai.gr/news/greece/perasan ... ou-isxyoun
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Σεπ 2021, 22:58

Πάμε γερά!!!
:laugh1:

entering the danger zone
0 .