Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Ιουν 2022, 12:40

Οι Ρωσοι θα το χρησιμοποιούν παντού το ΦΑ

FB_IMG_1655113080925.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Ιουν 2022, 21:38

γραφεται οτι ο μεγας πουτιν θα στειλει αλλες 20000 χιλιαδες τσετσενους στην ουκρανια
για να τελειωσουν τον πολεμο νωρις γιατι ερχονται και τα μπανια του λαου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 13 Ιουν 2022, 22:22

nemo έγραψε:γραφεται οτι ο μεγας πουτιν θα στειλει αλλες 20000 χιλιαδες τσετσενους στην ουκρανια

Το βιντεάκι που κυκλοφορεί είχε ξαναπαίξει στην αρχή του πολέμου.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Ιουν 2022, 22:31

Echelon έγραψε:
nemo έγραψε:γραφεται οτι ο μεγας πουτιν θα στειλει αλλες 20000 χιλιαδες τσετσενους στην ουκρανια

Το βιντεάκι που κυκλοφορεί είχε ξαναπαίξει στην αρχή του πολέμου.

εγω πρωτη φορα το ειδα ...αλλα θα πρεπει κατι να κανουν σε ενισχύσεις
και να καταλαβουν οτι θελουν προτου εμπλακει ολος ο πλανητης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Ιουν 2022, 16:32

Τι λεει παιδάκια μου, ολα καλα;

IMG-20220615-WA0004.jpg

Η σύζυγος μου με έστειλε μια φωτό απο το βενζιναδικο, και γμ τις κυρωσεις που βαλανε οι δυτικοι :xaxax: η ερώτηση ειναι σε ποιον τις βαλανε μονο :hmmm
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Ιουν 2022, 17:05

ВладимирВладимирович έγραψε:Τι λεει παιδάκια μου, ολα καλα;

IMG-20220615-WA0004.jpg

Η σύζυγος μου με έστειλε μια φωτό απο το βενζιναδικο, και γμ τις κυρωσεις που βαλανε οι δυτικοι :xaxax: η ερώτηση ειναι σε ποιον τις βαλανε μονο :hmmm

Εσύ τι πρόβλημα έχεις με την βενζίνη, είσαστε εντάξει εκεί, αυτό έχει σημασία.

Επ ευκαιρία χρόνια πολλά 13/6 ημέρα της ποντιακής εθνοκάθαρσης στην ΕΣΣΔ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 15 Ιουν 2022, 17:48

Οι Ρωσοι ζουν εποχες σιδηρουν παρασπετασματος απομωνομενοι απο τον υπολοιπο πλανητη.Αλλα εχουν φτηνη μπεντζινα!!!!

Σε μόλις 19 χώρες υπάρχουν απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία, ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Έντεκα αεροδρόμια στον Νότο δεν λειτουργούν, καθώς έχουν περιοριστεί και οι πτήσεις στο εσωτερικό .

Οι απευθείας πτήσεις από την Ρωσία να μειωθηκαν κατά 62%.

https://www.protothema.gr/world/article ... -oukrania/
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Ιουν 2022, 18:28

pluton έγραψε:

Εσύ τι πρόβλημα έχεις με την βενζίνη, είσαστε εντάξει εκεί, αυτό έχει σημασία.

Νευρακια, ε; Προφανώς εχω κι εγω καποιο προβληματακι επι του θέματος αφου η οικογένεια μου ειναι στην Ελλαδα, οχι βέβαια τοσο μεγαλο οπως οι ελλαδιτες γιατι δοξα τω Πουτιν :worship_sq1: τα εισοδήματα μου φέτος εχουνε σχεδόν διπλασιαστεί :dirol:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 15 Ιουν 2022, 18:31

Πώς δεν το σκεφθήκανε ο χίτλερ με τον μούσο να δώσουν φθηνή βενζίνη; :dunno: Αντί για το όχι κάθε 28 οκ θα εορτάζαμε το γεμάτο :D
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 15 Ιουν 2022, 18:42

Πολυ πηξιμο τα παιδακια :enamorado:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Διεθνή”