μολις εμαθα οτι ενας φιλος απο παλια ειναι στα τελευταια του σε νοσοκομειο απο καρκινο
και εχω πολλες αναμνησεις απο τον φιλο -μου κοπηκανε τα ποδια
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Μαλάκες μου μη σας τύχει να πάτε στο φούρνο για ψωμί και μπροστά σας να ψωνίζει γριά.
Αρχίζει με το ''είναι φρέσκα τα τυροπιτάκια;'' και συνεχίζει με το ''τι είναι αυτό;'' ''τι είναι το διπλανό;'', ''τι είναι το παραδίπλα;'' και όταν ενημερωθεί πλήρως για τα διαθέσιμα αρτοσκευάσματα αρχίζει το τελετουργικό.
''Βάλε μου δυο τυροπιτάκια και τρία σπανακοπιτάκια σε ένα κουτί.''
''Μια από τα ίδια σε άλλο.''
''Βάλε μου δυο κουλουράκια από κάθε είδος σε εφτά κουτιά.''
Και το ''βάλε μου'' συνεχίζεται μέχρι η γριά να πάρει για όλα της τα εγγόνια ή δεν ξέρω για ποιον άλλο κάθε μαλακία που έχει ο φούρνος σε καμιά εικοσαριά κουτάκια και όταν φτάνει η ώρα (μετά από κανα εικοσάλεπτο) να πληρώσει ψάχνει ένα τέταρτο το πορτοφόλι στην τσάντα της, άλλο τέταρτο να μετρήσει τα ψιλά και άλλο ένα μέχρι να χώσει όλα τα κουτιά στο καρότσι που σέρνει μαζί της.
Και μετά άλλο ένα τέταρτο μέχρι να βγει από το φούρνο για να μπει ο επόμενος της ουράς που έχει φτάσει μέχρι να ψωνίσει η γριά το χιλιόμετρο σε μήκος.
Τι διάλο τις αφήνουν και κυκλοφοράνε και δεν τις κλειδώνουν μέσα να γλυτώσει ο κόσμος από δαύτες;
Αρχίζει με το ''είναι φρέσκα τα τυροπιτάκια;'' και συνεχίζει με το ''τι είναι αυτό;'' ''τι είναι το διπλανό;'', ''τι είναι το παραδίπλα;'' και όταν ενημερωθεί πλήρως για τα διαθέσιμα αρτοσκευάσματα αρχίζει το τελετουργικό.
''Βάλε μου δυο τυροπιτάκια και τρία σπανακοπιτάκια σε ένα κουτί.''
''Μια από τα ίδια σε άλλο.''
''Βάλε μου δυο κουλουράκια από κάθε είδος σε εφτά κουτιά.''
Και το ''βάλε μου'' συνεχίζεται μέχρι η γριά να πάρει για όλα της τα εγγόνια ή δεν ξέρω για ποιον άλλο κάθε μαλακία που έχει ο φούρνος σε καμιά εικοσαριά κουτάκια και όταν φτάνει η ώρα (μετά από κανα εικοσάλεπτο) να πληρώσει ψάχνει ένα τέταρτο το πορτοφόλι στην τσάντα της, άλλο τέταρτο να μετρήσει τα ψιλά και άλλο ένα μέχρι να χώσει όλα τα κουτιά στο καρότσι που σέρνει μαζί της.
Και μετά άλλο ένα τέταρτο μέχρι να βγει από το φούρνο για να μπει ο επόμενος της ουράς που έχει φτάσει μέχρι να ψωνίσει η γριά το χιλιόμετρο σε μήκος.
Τι διάλο τις αφήνουν και κυκλοφοράνε και δεν τις κλειδώνουν μέσα να γλυτώσει ο κόσμος από δαύτες;
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Geri
- Basic poster

Το να λυπάσαι τον εαυτό σου και την κατάστασή σου δεν είναι απλά χάσιμο χρόνου, αλλά η χειρότερη συνήθεια που θα μπορούσες να έχεις.
Dale Carnegie
Dale Carnegie
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Geri έγραψε:Το να λυπάσαι τον εαυτό σου και την κατάστασή σου δεν είναι απλά χάσιμο χρόνου, αλλά η χειρότερη συνήθεια που θα μπορούσες να έχεις.
Dale Carnegie
σωστος !!! ειμαι σε αυτην την κατασταση αλλα ξεφευγω σιγα σιγα
αλλο !! ειναι πολυ μαλακας ο κοσμος ειναι ο αλλος χωρις παγκρεας χωρις το μισο στομαχι
κτυπησε και στο συκωτι και να δινουν ευχες ειναι μεγαλος ο θεος -προσευχήσου στην παναγια
καλη αναρρωση κλπ νομιζω μια σφαιρα στον καθενα θα ειναι λιγη
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Ρε παιδιά είναι 1,5 μήνας τώρα που οι γάτες με έχουν καταχέσει. Έπλυνα με νερό επειδή δεν τους αρέσει το νερό , έριξα χλωρίνη , έριξα απορρυπαντικά, ασβέστωσα .... Τίποτα αυτές. Εκεί στο ίδιο σημείο να χέζουν και να κατουράνε. Δεν πάνε στον κήπο. Δεν πάνε στα διπλανά οικόπεδα. Εκεί στο τσιμέντο. Βρωμάει σκατά ο τόπος. Δηλαδή κάπου ήμαρτον.
Ξέρει κάποιος πώς αντιμετωπίζεται ;
Ξέρει κάποιος πώς αντιμετωπίζεται ;
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Φτιάξε κάπου ένα βουναλάκι με άμμο θαλάσσης.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Adminović έγραψε:Φτιάξε κάπου ένα βουναλάκι με άμμο θαλάσσης.
Και γιατί δεν πάνε στον κήπο να σκάψουν ; Ή στα διπλανά οικόπεδα ; Θα ρίξω άμμο στο καθαρό μου τσιμέντο ;
Ένας αέρας να φυσήξει ή και αυτές οι ίδιες θα το διασπείρουν παντού. 
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Οι γάτες τη βρίσκουν με την άμμο.
Βάλε στον κήπο κάπου, δεν ξέρω.
Βάλε στον κήπο κάπου, δεν ξέρω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
vallon
- Supreme poster

περίεργο αυτό που λέει ο ταξαλέκος με τις γάτες
συνήθως κάτι πρέπει να τους μυρίζει εκεί πέρα
μπας και έχει απο κάτω κάτι;
η ιδέα για άμμο είναι καλή
στην ανάγκη βάλε σκόρδα
στην ανάγκη βάλε σκόρδα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

vallon έγραψε:περίεργο αυτό που λέει ο ταξαλέκος με τις γάτες
στην ανάγκη βάλε σκόρδα
Έχω το έπιπλό μου με τα εργαλεία μου. Σκεπάρνια, σφυριά , κάβουρες , βίδες , λαστιχάκια ...

0 .