Αρίστος έγραψε:Εχω χτυπησει και 6 φορες αλλα μεσα σε ενα 24ωρο και το εχω κανει 2 φορες με διαφορετικη.
Έξι φορές με τρεις διαφορετικές μέσα σε δώδεκα ώρες. True story.
Υγ. Έχουμε ρε νήμα στο φρη για το ποιος την έχει μεγαλύτερη;

Αρίστος έγραψε:Εχω χτυπησει και 6 φορες αλλα μεσα σε ενα 24ωρο και το εχω κανει 2 φορες με διαφορετικη.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εχω χτυπησει και 6 φορες αλλα μεσα σε ενα 24ωρο και το εχω κανει 2 φορες με διαφορετικη.
Έξι φορές με τρεις διαφορετικές μέσα σε δώδεκα ώρες. True story.![]()
.gif)

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εχω χτυπησει και 6 φορες αλλα μεσα σε ενα 24ωρο και το εχω κανει 2 φορες με διαφορετικη.

Αρίστος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δυο φορες. 6 φορες το 24ωρο με τη μια και μετα απο κανα χρονο 6 φορες το 24ωρο με την αλλη.![]()
Δεν θα με βγαλεις και Γκοτζιλα.![]()
.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν υπολογίσουμε ότι τη δεκαετία από τα δεκαεφτά μέχρι τα τριάντα έβγαζα μέχρι και τρία σχεδόν κάθε βράδυ πρέπει να τα κοντεύω.![]()
Αρίστος έγραψε:Αντε να κουτσομπολεψουμε τις επιδοσεις μας.
Στα φοιτητικα μου χρονια ενα βραδυ 5 φορες.
Εχω χτυπησει και 6 φορες αλλα μεσα σε ενα 24ωρο και το εχω κανει 2 φορες με διαφορετικη.
Σαν 40ρης χτυπησα 5 φορες το 24ωρο.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Έξι φορές με τρεις διαφορετικές μέσα σε δώδεκα ώρες. True story.![]()
Αρίστος έγραψε:Δυο φορες. 6 φορες το 24ωρο με τη μια και μετα απο κανα χρονο 6 φορες το 24ωρο με την αλλη.![]()
Ραν ταν πλαν έγραψε:Σε πιστεύω ρε. Εγώ το έκανα έξι φορές με τρεις διαφορετικές, από δυο με την κάθε μία, μέσα σε δώδεκα ώρες.![]()