Σήμερα έβαλα να δω το fifty shades of grey.
Αυτό ήταν το "Pretty woman No2". Το κλεισα.
bullshit
Ταινίες (και σειρές) που είδατε
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Re: Ταινίες (και σειρές) που είδατε
Στύγα έγραψε:Κανα καλο θριλερ αναμενεται να βγει καποια στιγμη πριν αρχισουν τα θερινα αραγες?![]()
Απο σειρες βλεπω το Battlestar Galactica αλλα δεν ειμαι και πολυ συνεπης.... 4η σεζον και τελευταια και ειμαι 10 επεισοδια πριν το τελος και ψιλοβαριεμαι αν και ψηνομαι να δω πως τελειωνει βεβαιως βεβαιως.
Πολύ καλή σειρά ήταν ετούτη, εμένα πολύ με άρεζε, αλλά το τέλος είναι... ΓΤΠΚ. Το τερματίσανε το μαλακόμετρο. Η σειρά ήταν ξέρω γω (αν είσαι λάτρης της scifi, τουλάχιστον) για 9 στα 10 και το φινάλε ήταν... 0 στα 10. Ή μάλλον -3 στα 10. Εγκληματικά κουλό.
0 .
-
Perseus
- Basic poster

-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Perseus έγραψε:τι φιναλε ηθελες?
Ε, όχι αυτήν την μεταφυσική παπαριά-ευκολία-παπάντζα που πήγαινε κόντρα σε όλο το "υλιστικό" και "προσγειωμένο" κλίμα που είχε η σειρά μέχρι και 5 επεισόδια πριν το τέλος...
0 .
-
Perseus
- Basic poster

το τελευταιο επεισοδιο δεν με χαλασε για τα αλλα εχεις δικιο.
0 .
-
Στύγιος
Nα προτείνω επίσης ως σειρά το Τhe Returned US ,που βασίζεται στην ομώνυμη γαλλική Les Revenants http://www.imdb.com/title/tt0378661/
0 .
-
Στύγιος
Στύγα έγραψε:Κανα καλο θριλερ αναμενεται να βγει καποια στιγμη πριν αρχισουν τα θερινα αραγες?![]()
Απο σειρες βλεπω το Battlestar Galactica αλλα δεν ειμαι και πολυ συνεπης.... 4η σεζον και τελευταια και ειμαι 10 επεισοδια πριν το τελος και ψιλοβαριεμαι αν και ψηνομαι να δω πως τελειωνει βεβαιως βεβαιως.
Μόνο τα 2 τελευταία αξίζουν , στα υπόλοιπα οι σεναριογράφοι αυνανίζονται μανιωδώς κατ' επιρροήν του LOST.
0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Λοιπόν,είδα μόλις το Outcast.
Νταξ, αν θες να χαζέψεις επί 1μιση ώρα. Μέχρι εκεί. Πραγματικά δεν αξίζει για κάτι περισσότερο.
Νταξ, αν θες να χαζέψεις επί 1μιση ώρα. Μέχρι εκεί. Πραγματικά δεν αξίζει για κάτι περισσότερο.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Είδα το Whiplash. Δεν είναι κακό, κυρίως λόγω των πρωταγωνιστών (ο ψυχάκιας δάσκαλος είναι όλα τα λεφτά) και τις απίστευτες ατάκες/βρισιές (κούδος στον σκηνοθέτη/σεναριογράφο
)
)
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Alkiviades έγραψε:Είδα το Whiplash. Δεν είναι κακό, κυρίως λόγω των πρωταγωνιστών (ο ψυχάκιας δάσκαλος είναι όλα τα λεφτά) και τις απίστευτες ατάκες/βρισιές (κούδος στον σκηνοθέτη/σεναριογράφο)
Nα τοποθετηθεί άμεσα ο Στύξ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.