micro έγραψε:Α ναι ξέχασα, πληροφορικάριος είμαι, οπότε μπορώ και τέτοιο ριάλιτι, το 'χω δίπορτο.
Πληροφορικάριος είσαι;
wow
Αλήθεια πάντως εσένα αν σε κλείνανε σε ένα σπίτι φιλοσοφίας θα έβρισκες τη χαρά σου.

micro έγραψε:Α ναι ξέχασα, πληροφορικάριος είμαι, οπότε μπορώ και τέτοιο ριάλιτι, το 'χω δίπορτο.

Λαχουρένιος έγραψε:Την Σοφια ποιος την ψηφιζει και μενει?

bizeli έγραψε:Εγώ.
Αν δε βαριόμουν να μπω στη διαδικασία, θα ήμουν ένα άτομο που θα ψήφιζε Σοφία.
Αλλά βαριέμαι. Είπαμε ... δεν είμαι και τόσο καμένη.
bizeli έγραψε:Την Παρασκευή ο μεγάλος τελικός.
![]()
Προγνωστικά κανείς;
Εγώ λέω ΑΜ (δυστυχώς) αλλά δεν αποκλείω και καμιά έκπληξη.

bizeli έγραψε:micro έγραψε:Α ναι ξέχασα, πληροφορικάριος είμαι, οπότε μπορώ και τέτοιο ριάλιτι, το 'χω δίπορτο.
Πληροφορικάριος είσαι;
![]()
wow
Αλήθεια πάντως εσένα αν σε κλείνανε σε ένα σπίτι φιλοσοφίας θα έβρισκες τη χαρά σου.
, αλλά γιατί το λες αυτό, μια τέτοια αίσθηση έχεις; Πλάκα θα είχε πάντως να υπήρχε φιλοσοφικό big brother, θα φιλοσοφούσαν όλη μέρα και μετά θα ψήφιζε το κοινό κάθε βδομάδα το πιο φιλοσοφημένο άτομο.
Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν πας καλα.
bizeli έγραψε:ΑΜ δαγκωτο. Εχει γινει προβλεψιμο το παιχνιδι και τις τελευταιες 3 βδομαδες δεν βλεπεται. Τα εχουν πει ολα μεταξυ τους πια, δεν υπαρχει καμια εκπληξη, και τωρα που δεν εχει ψηφοφοριες χαθηκε εντελως το στοιχειο της ιντριγκας.

micro έγραψε:
Ναι ρε, πληροφορικάριος, σαν τον ιτεθε.![]()
micro έγραψε:Χε, δεν υπάρχουν "σπίτια φιλοσοφίας", αλλά γιατί το λες αυτό, μια τέτοια αίσθηση έχεις;
micro έγραψε:Πλάκα θα είχε πάντως να υπήρχε φιλοσοφικό big brother, θα φιλοσοφούσαν όλη μέρα και μετά θα ψήφιζε το κοινό κάθε βδομάδα το πιο φιλοσοφημένο άτομο.
.gif)

.gif)

bizeli έγραψε:Μόνο και μόνο για να δω τα μούτρα της ΑΜ να παίρνει η Σοφία το έπαθλο.
![]()
Η ΑΜ έχει καταλάβει ότι είναι φαβορί και άμα της κλέψει ειδικά η Σοφία την κούπα μέσα από τα χέρια θα πάθει νταμπλά.
Είδες το επεισόδιο της Τετάρτης που η Σοφία πέταξε το κοτόπουλο στα σκουπίδια τι έγινε μετά;
Μιλάμε ειλικρινά φοβήθηκα ότι η ΑΜ θα έβγαζε μαχαίρι και θα μαχαίρωνε τη Σοφία.
Δλδ πίστευα ότι η παραγωγή ήταν σε ετοιμότητα να επέμβει μη γίνει κανένα κακό και έχουμε αίματα.
Ρε συ η Σοφία έχει γίνει εμμονή στην ΑΜ. Μιλάμε για μίσος.
Και τα στοιχηματικά σάιτ δίνουν
1η ΑΜ
2η Σοφία
3η Πυργίδη
4η Ζακ
5η Γρηγόρης
Μόνο στον Γρηγόρη έπεσα έξω. Όλους τους άλλους τους είχα υπολογίσει με αυτήν ακριβώς τη σειρά. Ο Γρηγόρης απορώ πώς έφτασε στον τελικό.