Η τρομοκρατία της Κεραμέως στην εκπαίδευση θα βρει μεγάλη αντίσταση από τους εκπαιδευτικούς

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η τρομοκρατία της Κεραμέως στην εκπαίδευση θα βρει μεγάλη αντίσταση από τους εκπαιδευτικούς

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Φεβ 2021, 09:09

ВладимирВладимирович έγραψε:
bizeli έγραψε:
Οι ονοματοδοσίες των σχολείων είναι πταίσματα μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της παιδείας.
Ξέρεις ποια είναι η τακτική όλων των κυβερνήσεων απέναντι στην παιδεία;
Θα σου πω
"Δουλειά δεν είχε ο διάολος, #@*& τα παιδιά του"

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Ότι καμιά μα καμία μα καμία κυβέρνηση δε στάθηκε έως τώρα στο ύψος των περιστάσεων και δεν έχωσε το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο.
Τα κύρια προβλήματα της εκπαίδευσης είναι:
1. Η πενιχρή πενιχρότατη χρηματοδότηση των σχολείων.
2. Η αξιολόγηση των υπαλλήλων του υπουργείου παιδείας και δεν αναφέρομαι μόνο στους εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους τους διοικητικούς. Από τον υπουργό παιδείας μέχρι τον τελευταίο παρατρεχάμενο.
3. Η επαναδιάρθρωση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.
4. Η έλλειψη συνεργασίας ανάμεσα σε όλους όσους εμπλέκονται με τον χώρο της παιδείας.
5. Η έλλειψη κοινού οράματος και κοινής στοχοθεσίας. Ας καταλήξουμε όλοι καταρχήν τι σχολεία θέλουμε.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που αδυνατείς να ασχοληθείς με όλες αυτές τις καυτές πατάτες, ασχολείσαι με ανούσια θέματα όπως η ονοματοδοσία, κάτι καινοτόμα προγράμματα τύπου "η τσάντα στο σχολείο" κτλ για να δείξεις ότι παράγεις κάποιο έργο.

Απλα πρεπει καπου να χωσουν τους δικους τους.
Ελεος πια, σαν να κατέβηκες χθες απο το αεροπλανο στο ρουσφετισταν εσυ.

Έχετε μείνει στα παλιά στερεότυπα. Όλοι επί συμβάσει μπαίνουν (το ίδιο συνέβει και με την κόρη μου που έχει ένα ντουβάρι πανεπιστημιακά πτυχία και μέτρησε μια μετεκπαίδευση που έκανε για άτομα με ειδικές ανάγκες, συμβασιούχος, του χρόνου αν δουλεύει δεν ξέρει, η σύμβαση τελειώνει τον Ιούνιο)

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τους αριστερούς που η γυναίκα τους από δασκάλα δημοτικού μετατρέπεται σε καθηγήτρια του Πολυτεχνείου σε χρόνο ρεκόρ.... ΕΚΤΟΣ και αν αυτό έχεις υπόψιν σου. :D :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η τρομοκρατία της Κεραμέως στην εκπαίδευση θα βρει μεγάλη αντίσταση από τους εκπαιδευτικούς

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2021, 09:11

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Απλα πρεπει καπου να χωσουν τους δικους τους.
Ελεος πια, σαν να κατέβηκες χθες απο το αεροπλανο στο ρουσφετισταν εσυ.

Έχετε μείνει στα παλιά στερεότυπα. Όλοι επί συμβάσει μπαίνουν (το ίδιο συνέβει και με την κόρη μου που έχει ένα ντουβάρι πανεπιστημιακά πτυχία και μέτρησε μια μετεκπαίδευση που έκανε για άτομα με ειδικές ανάγκες, συμβασιούχος, του χρόνου αν δουλεύει δεν ξέρει, η σύμβαση τελειώνει τον Ιούνιο)

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τους αριστερούς που η γυναίκα τους από δασκάλα δημοτικού μετατρέπεται σε καθηγήτρια του Πολυτεχνείου σε χρόνο ρεκόρ.... ΕΚΤΟΣ και αν αυτό έχεις υπόψιν σου. :D :D

ρε αειστοδιαολοκομμστοσκυλο
:madwoman:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Φεβ 2021, 09:17

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

Ψέματα λέω ακομματιστε; :D :D Όχι αν λέω ψέματα πέστο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2021, 12:35

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

Ψέματα λέω ακομματιστε; :D :D Όχι αν λέω ψέματα πέστο.

πήγαινε να γλύψεις με την γλώσσα μερικές από τις 39 βιλάρες του πρωθυπουργού σου
και μετά όταν πλυθείς έλα να μιλήσουμε
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Φεβ 2021, 14:25

pluton έγραψε:Όλοι επί συμβάσει μπαίνουν (το ίδιο συνέβει και με την κόρη μου που έχει ένα ντουβάρι πανεπιστημιακά πτυχία και μέτρησε μια μετεκπαίδευση που έκανε για άτομα με ειδικές ανάγκες, συμβασιούχος, του χρόνου αν δουλεύει δεν ξέρει, η σύμβαση τελειώνει τον Ιούνιο)

Να το αυτο που ελεγα. Ο καθε κυρΠλουτωνας εχει και απο μια κορη που πρεπει να χωθει σε καμια θεσουλα... κι αφου η χωρα εχει καταστραφεί και ο μονος εργοδοτης που εχει μεινει ειναι το δημοσιο, θα αλληλοσφαζεστε για τα εναπομειναντα κοκκαλακια που ακομα σας πεταει η ελιτ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Φεβ 2021, 16:44

ВладимирВладимирович έγραψε:
pluton έγραψε:Όλοι επί συμβάσει μπαίνουν (το ίδιο συνέβει και με την κόρη μου που έχει ένα ντουβάρι πανεπιστημιακά πτυχία και μέτρησε μια μετεκπαίδευση που έκανε για άτομα με ειδικές ανάγκες, συμβασιούχος, του χρόνου αν δουλεύει δεν ξέρει, η σύμβαση τελειώνει τον Ιούνιο)

Να το αυτο που ελεγα. Ο καθε κυρΠλουτωνας εχει και απο μια κορη που πρεπει να χωθει σε καμια θεσουλα... κι αφου η χωρα εχει καταστραφεί και ο μονος εργοδοτης που εχει μεινει ειναι το δημοσιο, θα αλληλοσφαζεστε για τα εναπομειναντα κοκκαλακια που ακομα σας πεταει η ελιτ.

Ο γιός μου είναι ξενιτεμένος (εντός Ελλάδος στον ιδιωτικό τομέα, δούλεύει σε δύο εργασίες για να ζήσει), η κόρη μου έκανε μαθήματα σε ΙΕΚ τώρα την πήραν επί συμβάσει (άσχετα προς την ειδικότητά της), ο γαμπρός μου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα (υπό αυτές τις συνθήκες πολύ καλά αμειβόμενος) και καθηγητής ΙΕΚ... και εγώ τώρα είμαι αυτός που βόλεψα τα παιδιά μου... δεν βλέπετε που οι αριστεροί κάνατε σε μια τετραετία τις γυναίκες σας από δασκάλες επί συμβάσει μόνιμες καθηγήτριες του Πολυτεχνείου.... εγώ είμαι που σας κατέστρεψα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2021, 17:17

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Να το αυτο που ελεγα. Ο καθε κυρΠλουτωνας εχει και απο μια κορη που πρεπει να χωθει σε καμια θεσουλα... κι αφου η χωρα εχει καταστραφεί και ο μονος εργοδοτης που εχει μεινει ειναι το δημοσιο, θα αλληλοσφαζεστε για τα εναπομειναντα κοκκαλακια που ακομα σας πεταει η ελιτ.

Ο γιός μου είναι ξενιτεμένος (εντός Ελλάδος στον ιδιωτικό τομέα, δούλεύει σε δύο εργασίες για να ζήσει), η κόρη μου έκανε μαθήματα σε ΙΕΚ τώρα την πήραν επί συμβάσει (άσχετα προς την ειδικότητά της), ο γαμπρός μου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα (υπό αυτές τις συνθήκες πολύ καλά αμειβόμενος) και καθηγητής ΙΕΚ... και εγώ τώρα είμαι αυτός που βόλεψα τα παιδιά μου... δεν βλέπετε που οι αριστεροί κάνατε σε μια τετραετία τις γυναίκες σας από δασκάλες επί συμβάσει μόνιμες καθηγήτριες του Πολυτεχνείου.... εγώ είμαι που σας κατέστρεψα.

και επειδή ο γιος σου και η κόρη σου έχουν πτυχία δεν πρέπει να μπορέσει άλλο φτωχόπαιδο να αποκτήσει τέτοια προσόντα ε?
τι το κάναμε; να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στη μάθηση; στα πτυχία που δίνουν μισθούς και θέσεις; όοοοχι βέβαια οι φτωχοί να μην μπορούν να κάνουν τίποτα να πρέπει να πληρώνουν..για να σπουδάζουν..
ε όχι ρε μεγάλε, αυτά τα φτωχόπαιδα υπερασπιζόμαστε με το να υπάρχει δημόσια παιδεία, όσο κι αν εσένα δεν σου αρέσει...
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Φεβ 2021, 18:06

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

και επειδή ο γιος σου και η κόρη σου έχουν πτυχία δεν πρέπει να μπορέσει άλλο φτωχόπαιδο να αποκτήσει τέτοια προσόντα ε?
τι το κάναμε; να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στη μάθηση; στα πτυχία που δίνουν μισθούς και θέσεις; όοοοχι βέβαια οι φτωχοί να μην μπορούν να κάνουν τίποτα να πρέπει να πληρώνουν..για να σπουδάζουν..
ε όχι ρε μεγάλε, αυτά τα φτωχόπαιδα υπερασπιζόμαστε με το να υπάρχει δημόσια παιδεία, όσο κι αν εσένα δεν σου αρέσει...

Για μια φορά ακόμα δεν κατάλαβες τι έγραψα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Φεβ 2021, 20:58

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

Για μια φορά ακόμα δεν κατάλαβες τι έγραψα.

Ευτυχώς καταλαβαίνουν όλοι οι άλλοι που βλέπουν τι γράφω και τι γράφεις
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Φεβ 2021, 21:07

οι κεκεδες αγωνιζονται με νυχια και με δοντια για να εχουμε παιδεια οκ βαλλον σε καταλαβαμε
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”