αφήνω να μου πέσει εδώ αυτό..
https://www.facebook.com/lubenmag/video ... 5958464147
Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;
-
vallon
- Supreme poster

Re: Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Comrade Giannis έγραψε:Ραν
Να μη πεφτεις στις παγίδες που στηνει αυτη η σουπια που παριστάνει τον κομμουνιστή
Δεν εχει καμια σχέση με το ΚΚΕ, βασικα παιζει να ηταν παντα ο καμουφλαρισμένος νεοδημοκρατης

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
nemo
- Supreme poster

συντροφοι ταραμοσαλατα τα εχετε κανει ....αριθμηστε τουλαχιστον τα κεκεδικα κομματα
α,κεκε β,κεκε γ,κεκε κλπ κλπ κλπ
α,κεκε β,κεκε γ,κεκε κλπ κλπ κλπ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

Comrade Giannis έγραψε:denplirono έγραψε:[
νεοδημοκρατης detected
Καλά τώρα γελάω. Από όλα μου τα μηνύματα με κόβεις εμένα για Νεοδημοκρατη; Απλά θέλω πολύ να μου πεις πως αυτό είναι Χούντα. Φοβάσαι για την ζωή σου όταν κριτικάρεις δημόσια την κυβέρνηση όπως φοβούνται στη Κίνα; έρχεται η αστυνομία σπίτι σου αν κραξεις την κυβέρνηση; Σε στέλνουν σε ξερονήσι αν είσαι αντίθετος όπως επί Μεταξά και Παπαδόπουλο; Τι σε κάνουν και είναι Χούντα; Η Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί είναι απλά υποστηρικτές της αστικής "δημοκρατίας". Μου κάνει εντύπωση που πέφτετε από τα σύννεφα και καταλαβαίνετε ότι αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία με την αληθινή έννοια του όρου. Αλλά το πάτε στο άλλο άκρο.
Στη τελική, σεβασμός στα θύματα της Χούντας. Ο παππούς μου εξόριστος ήταν επί Χούντας στη Γυάρο. Πώς συγκρίνεις αυτά τα δύο πράγματα;
ξερω οτι εισαι κκες αλλα στο προηγουμενο ποστ, πιο νεοδημοκρατης και συσυτημικος δε γινεσαι. Κοιτα σε ξερονησι δε σε στελνουν γιατι εχει κοστος, σε στελνουν ομως σπιτι σου θεωρωντας σε μολυσμενο ή απειλη για τους υπακοους. αν αυτο δεν ειναι φασισμος τοτε τι ειναι; ενταξει, δεν ειναι μαο τσε τουγνκ, οκ, ουτε και χοτζα .....ειναι λιγο πιο ηπιος εχεις δικαιο
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Comrade Giannis
- Rookie poster

denplirono έγραψε:ξερω οτι εισαι κκες αλλα στο προηγουμενο ποστ, πιο νεοδημοκρατης και συσυτημικος δε γινεσαι. Κοιτα σε ξερονησι δε σε στελνουν γιατι εχει κοστος, σε στελνουν ομως σπιτι σου θεωρωντας σε μολυσμενο ή απειλη για τους υπακοους. αν αυτο δεν ειναι φασισμος τοτε τι ειναι; ενταξει, δεν ειναι μαο τσε τουγνκ, οκ, ουτε και χοτζα .....ειναι λιγο πιο ηπιος εχεις δικαιο
Ρε φίλε απλά λέω την αλήθεια. Να μιλήσουμε για την ΝΔ του 90' επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έβαζαν τους τραμπούκους της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ να οργανώνουν τις γνωστές ΜΟΚ ( Μονάδες Ολικής Καταστροφής ) που έμπαιναν με αλυσίδες, λοστούς κλπ μέσα στις μαθητικές καταλήψεις και σπάγανε στο ξύλο τους μαθητές ( μέχρι που ερχόντουσαν οι Κνίτες και οι ΜΟΚ έτρωγαν σούτια ) να πω άιντε debatable. Το σήμερα πως λέγεται χούντα; Ιδίως όταν όπως εξήγησα όλα τα περιοριστικά απολυταρχικά μέτρα που πέρασαν μπορούν να βρεθούν σε πολλές χώρες; Ήταν μία ειδική κατάσταση που νομιμοποίησε τέτοιες ενέργειες. Αληθινή χουντική ενέργεια ήταν ένα είδος Enabling Act που πέρασε δύο φορές ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban και συγκέντρωσε όλες τις ενέργειες στο πρόσωπο του. Η ΝΔ έχει κάνει χουντικές ενέργειες αλλά εξίσου η Ουγγαρία σαν μέτρο σύγκρισης είναι σίγουρα πολύ πιο ανελεύθερη χώρα από τη δική μας. Ναι προφανώς ο Κούλης δεν είναι Μάο. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πετύχει ταχύτατη εκβιομηχάνιση, αποκόλληση από θρησκευτικές δεισιδαιμονίες, παροχή εργασίας με βιώσιμες απολαβές για ολόκληρο το λαό/ εξάλειψη φτώχειας και ανεργίας, εκπολιτισμός και μοντερνοποίηση ενός ολόκληρου έθνους και άλλα πολλά που πέτυχε ο "κΑκΟς σΦαΓεΑς Μάο Τσετούνγκ ".
ВладимирВладимирович έγραψε:Comrade Giannis έγραψε:Ραν
Να μη πεφτεις στις παγίδες που στηνει αυτη η σουπια που παριστάνει τον κομμουνιστή![]()
Δεν εχει καμια σχέση με το ΚΚΕ, βασικα παιζει να ηταν παντα ο καμουφλαρισμένος νεοδημοκρατης
Τώρα εμένα εννοείς καμουφλαρισμένο νεοδημοκράτη ή τον Ραν; Πάντως εμένα αν εννοείς τι να πω... Απελπισία.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ
Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Comrade Giannis έγραψε:
Τώρα εμένα εννοείς καμουφλαρισμένο νεοδημοκράτη ή τον Ραν; Πάντως εμένα αν εννοείς τι να πω... Απελπισία.
Εννοείται τον τον Ραν.
2 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
vallon
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Comrade Giannis έγραψε:
Εννοείται τον τον Ραν.
σωστά
νομίζω ότι πρέπει μάλιστα να είναι επιτελικό στέλεχος της ΠΟΕ 234
κάπως έτσι δεν τις απαριθμείτε ρε ντιλιβερά εκεί στη Μύκονο που μαζευόσαστε όλα τα νεοφίλια;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

παντως εμουα μου αρεσει το κομμα του βλαντ ...καργα εθνικιστικο
και κομμουνιστικο ......μπορουμε να το φερουμε στην ελλαδα;
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Comrade Giannis έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Το ΚΚΕ βρίσκεται σήμερα στη θέση του ηγέτη του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος.
Τώρα για το αδελφό ΚΚΡΟ που υποστηρίζει ο Βλάντ, θα πω μόνο (πάγια το ΚΚΕ δεν κάνει κριτική σε κανένα αδελφό κόμμα) ότι είναι το μοναδικό κομμουνιστικό κόμμα παγκόσμια που έβγαλε από το πρόγραμμα του το σύνθημα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε».
Δηλαδή αρνείται την ουσία του προλεταριακού διεθνισμού που είναι ένα από τα βασικά συστατικά ύπαρξης των ΚΚ.
Αυτός είναι ο λόγος που ο Βλαντ επιτίθεται στο ΚΚΕ και δε λέω τίποτα άλλο.
Τα υπόλοιπα που δε λέω τα ξέρει ο Βλαντ αλλά τα κάνω γαργάρα στο όνομα της κομματικότητας.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι απλά αποτυχημένο. Δυστυχώς ουδεμία σχέση έχει με το Κόμμα Μπολσεβίκων ( αργότερα Κομμουνιστικό Κόμμα Σοβιετικής Ένωσης ). Είναι απλά ο Ρωσικός ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μιλάει για επανάσταση αλλά για ρεφορμισμό πράγμα ανόητο. Το σύστημα μόνο με επανάσταση ανατρέπεται. Νομοτελειακά. Επίσης αυτό το προλεταριακος διεθνισμός πρέπει να το εξηγήσουμε. Ο κομμουνισμός δεν είναι υπέρ στην διαγραφή των εθνικών ταυτοτήτων και κρατών, το σύνθημα μιλάει για μια ολική εξέγερση όλων των λαών και απελευθέρωση των από τα δεσμά. Και ούτε υπέρ μιας Χούντας όπως είδα να γράφουν πάλι πολλοί σε αυτό το θρεντ είναι το ΚΚΕ.
Αλλά γενικά έχουμε κολλήσει στο ότι ζούμε Χούντα πάντως. Ώρα είναι να συγκριθεί η Ελλάδα και με το Μιανμάρ που μετά το φετινό πραξικόπημα γέμισαν νεκρούς οι δρόμοι.
Δεν ήθελα να πω κάτι άλλο σχετικά με το ΚΚΡΟ αλλά μια και μπήκες στην κουβέντα να ξέρεις ότι η πρώτη και τελευταία φορά που το ΚΚΕ ασχολήθηκε μαζί του ήταν τον Οκτώβρη του 2002 με άρθρο στην ΚΟΜΕΠ.
Εκεί κάνει μια σχετική κριτική στην από το 1996 θέση του ''περί της διείσδυσης στην εξουσία'', τότε που χιλιάδες στελέχη του βοήθησαν στη σταθεροποίηση του καθεστώτος Γιέλτσιν (όπως ο Μασλιουκόφ που ανέλαβε αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Πριμακόφ) ώστε αυτό να ανακάμψει από το τεράστιο κύμα απεργιών του 1996-97 και να προετοιμάσει την αλλαγή μεταξύ Γιέλτσιν και Πούτιν.
Σήμερα το ΚΚΡΟ είναι πλήρως ενσωματωμένο στο σύστημα και αποτελεί τον ένα από τους δύο πόλους του Ρωσικού δικομματικού πολιτικού συστήματος.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Comrade Giannis
- Rookie poster

nemo έγραψε:παντως εμουα μου αρεσει το κομμα του βλαντ ...καργα εθνικιστικο
Δεν ξέρω αν σου αρέσει αυτό πάντως το ΚΚΕ στους κόλπους της αριστεράς θεωρείται συντηρητικό κόμμα. Ο κομμουνισμός δεν είναι υπέρ της κατάργησης των κρατών. Και τον πατριωτισμό τους τον έδειξαν στην πράξη όταν πολέμησαν στα βουνά τον Γερμανό κατακτητή. Και εμένα το σόι μου μάτωσε από τους Γερμανούς. Θα με πεις προδότη; Που είναι η προδοσία μου; Το ότι αγωνίζομαι για να έχει ο Ελληνικός λαός ένα καλό βιοτικό επίπεδο; Να μη χαλάνε τα όνειρα των νέων; Να έχουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος με πλήρη αφοσίωση στον κάθε ένα πολίτη ξεχωριστά; δωρεάν ιατροφαρμακευτική περιθαλψη και ελεύθερη πρόσβαση στην παιδεία για όλους και όλες; Που είναι η προδοσία μας;
Αλλά έχουμε μείνει στο η Χούντα του ανατολικού μπλοκ. Τώρα λέμε για χούντα την άθλια διακυβέρνηση του τραγικού Μητσοτάκη. Όλα χούντα βαφτίζονται πια;
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ