ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:nemo έγραψε:οχι ρε σεις να ψηφισετε κουλι γιατι ειναι καλος και ικανος και δεν εχουμε αλλους σαν και αυτον
διαβαστε τι λενε οι ρουμανοι
Χθες, στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, ο Επικεφαλής του Ρουμανικού πυροσβεστικού Σώματος έδωσε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη και είπε τα εξής: όπως εμείς είδαμε την φορά τής φωτιάς ήταν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει. Ή φωτιά μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο: εμείς όταν τελειώσει η αποστολή μας θα κάνουμε την έκθεση μάς προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Natura και στον αντίστοιχο τού ΟΗΕ γιατί ή περιοχή έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura εδώ και αρκετά χρόνια, και εμείς άλλα είδαμε και μάθαμε. Πρόληψη και αντιπυρικές ζώνες ως όφειλε μία τέτοια περιοχή....μηδέν.
Από το προφίλ το
καταλαβατε τωρα γιατι μου την δινουν οι χαζομαρες και τα ψέματα; μηδεν λεει ο ρουμανος
μηδεν προβλεψη και τα εκατομμυρια που θα δωσει για αποζιμιωσεις απο που θα τα παρει
ρε γιδια ; απο την τσεπη του; ή μου βαζει επικεφαλεις τους ιδιους που καψανε το ματι
γιατι τους εβαλε αν οχι για να μην κανουν τιποτα !!!! τους τοποθετησε για σιγουρια και τους ειχε
στο χερι για να μην τολμησουν να παρουν μετρα !!!! το ιδιο θα εκανα και εγω αν ηθελα να τα καψω
γιδια ολα γινονται για μας για να μας πανε πιο κατω ε γιδια !
Τελικα αυτα που ποσταρες περι Ρουμανων ειναι fake news?
Παρε θεση
Ναι είναι. Δεν υπάρχει τέτοια συνέντευξη.
Αλλά ο ψέκας ό,τι και να διαβάσει που να συμφωνεί με το αφήγημα που έχει στο μυαλό του το θεωρεί γεγονός.
Αν γράψει κάποιος για πλάκα ότι σήμερα πέθαναν 8.000 εμβολιασμένοι από γλίστρημα στο μπάνιο μέχρι το βράδυ θα έχει γίνει βάιραλ στα ψεκοστέκια.

περιμενετε να σας δωσω προσοχη ; οχι παιδες το εκλαμβάνω σαν αστειο