Να απογραφηθω;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Να απογραφηθω;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2021, 20:08

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Που να δεις οταν σε αναγκασει να μπολιαστεις :enamorado:

Δεν παιζει αυτό στις ΡουΠου οικογένειες, εδω κανουμε εμεις το κουμαντο σιγα μην αφησουμε τις γυναίκες να παιρνουν τέτοιες αποφάσεις.
Γι'αυτο και μας μισουν οι παγκοσμιοποιητες αλλα ζντονμπουντζομας :yesyes:

Ναι ναι, για αυτο κωλωσες να πεταξεις τον φακελο της απογραφης οταν πατησε ποδι η Βλαδιμηρινα :yesyes: :D

ВладимирВладимирович έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μα, όταν στα -άντα έκοψες καπίστρι και πίσω απο μια απογραφή βλέπεις σατανάδες να σε κυνηγάνε, τι περιμένεις;

Καποια λογική απάντηση, κατι σαν "η στατιστική υπηρεσία χρειάζεται τον ΑΜΚΑ σου για ...(βαλε εδω τον λογο)."
:dunno:

Ρε μλκ, Σιγα τα προσωπικα δεδομενα. Το ΑΜΚΑ σου το δινεις αν χρειαστει σε ιδιωτη γιατρο ή φαρμακοποιο για να σου κοψει συνταγη. Το ΑΦΜ ειναι ορατο σε σφραγιδες επαγγελματιων και σε τιμολογια. Αν τα δινεις σε ιδιωτες τοτε γιατι να μην τα δωσεις στο κρατος?
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2021, 20:09

Adminović έγραψε:Άλλες εποχές τότε. Δεν είχαμε ναζιστική εκτροπή της πολιτείας, όπως σήμερα.
Σε κράτος που παραβιάζει καθημερινά τα θεμελιώδη συνταγματικά μου δικαιώματα δεν έχω και δεν θα έχω καμία εμπιστοσύνη και δεν επιθυμώ καμία συνεργασία ή να προσφέρω κάποια βοήθεια. :yesyes:

ВладимирВладимирович έγραψε:Ξερωγω, μήπως επειδη τοτε δεν ειχαμε μια χουντα ψυχανωμαλων σατανιστων για κυβέρνηση; :dunno:

Παει το καημενο το καπιστρι, κοπηκε :s_bored

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2021, 20:11

ВладимирВладимирович έγραψε:Καποια λογική απάντηση ...

Φίλε ειλικρινά σόρι κιόλας αλλά η μόνη λογική απάντηση πλέον που μου έρχεται να σας δίνω είναι το "άντε γεια".

Δε θες να εμβολιαστείς; Άντε γεια
Δε θες να νοσηλευθείς; Άντε γεια
Δε θες να απογραφηθείς; Άντε γεια

Να δούμε τι θα είναι το επόμενο. Άντε γεια.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2021, 20:16

Εν τω μεταξύ πιστεύω ότι ο Βλαδίμηρος ψιλοτρολάρει ελαφρώς ή γουστάρει flame συζητήσεις για να ψαρώσουμε.

Αλλά το θέμα δυστυχώς είναι ότι υπάρχουν εκεί έξω όντως πολλοί που έχουν κάψει φλάντζα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2021, 20:17

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ πιστεύω ότι ο Βλαδίμηρος ψιλοτρολάρει ελαφρώς ή γουστάρει flame συζητήσεις για να ψαρώσουμε.

Αλλά το θέμα δυστυχώς είναι ότι υπάρχουν εκεί έξω όντως πολλοί που έχουν κάψει φλάντζα.

Για τον συγκεκριμενο ειμαι και εγω στο 50-50 αν ειναι τρολ ή true ψεκας. Ο Αλεξ ομως τα πιστευει σιγουρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2021, 20:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Ρε μλκ, Σιγα τα προσωπικα δεδομενα. Το ΑΜΚΑ σου το δινεις αν χρειαστει σε ιδιωτη γιατρο ή φαρμακοποιο για να σου κοψει συνταγη. Το ΑΦΜ ειναι ορατο σε σφραγιδες επαγγελματιων και σε τιμολογια. Αν τα δινεις σε ιδιωτες τοτε γιατι να μην τα δωσεις στο κρατος?

Δεν υπάρχει κάτι που να μην ξέρει ήδη το κράτος για εμάς από αυτά που ρωτάνε στην απογραφή. Και ξέρει και πολλά περισσότερα.
Και καλά κάνει και ξέρει.
Εγώ δεν είμαι κατά του φακελώματος.
Πέρα από το ότι διευκολύνεται απίστευτα η ζωή μας στις συνδιαλλαγές μας με το κράτος (πλέον όλα γίνονται με ένα κλικ) από την άλλη ναι φακέλωμα ρε φίλε.
Να ξέρουμε τι μας γίνεται. Έλεγχος.
Εγώ τα ξέφραγα αμπέλια δεν τα γουστάρω.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2021, 20:26

Λαχουρένιος έγραψε:Για τον συγκεκριμενο ειμαι και εγω στο 50-50 αν ειναι τρολ ή true ψεκας. Ο Αλεξ ομως τα πιστευει σιγουρα.

:yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2021, 20:33

bizeli έγραψε:Δεν υπάρχει κάτι που να μην ξέρει ήδη το κράτος για εμάς από αυτά που ρωτάνε στην απογραφή. Και ξέρει και πολλά περισσότερα.
Και καλά κάνει και ξέρει.
Εγώ δεν είμαι κατά του φακελώματος.
Πέρα από το ότι διευκολύνεται απίστευτα η ζωή μας στις συνδιαλλαγές μας με το κράτος (πλέον όλα γίνονται με ένα κλικ) από την άλλη ναι φακέλωμα ρε φίλε.
Να ξέρουμε τι μας γίνεται. Έλεγχος.
Εγώ τα ξέφραγα αμπέλια δεν τα γουστάρω.

Βρηκαν νεα μοδα να ασχολουνται. Το καλοκαιρι θα λενε οτι δε θα κανουν φορολογικη δηλωση.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Δεκ 2021, 20:34

Προβλέπω ο μητσοτάκης να ψηφίζεινόμο που να κόβει ταρίφα πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν απογράφονται

είναι σίγουρο ότι έχει βρεί τον τρόπο να λύσει τα οικονομικά προβλήματα
απο τα κατοστάρικα αυτά θα δώσει αύξηση στους συνταξιούχους και μετά θα τους βάλει να πληρώσουν εκ νέου φόρο με συμπλληρωματική δήλωση και θα πάρει πίσω 110 ευρω

ρε είναι μεγάλο λαμόγιο ο κούλης τι το κάνατε εδώ;

νομίζετε ότι έτσι αθώα κάνει απογραφή;
θέλει να δει πόσοι πακιστανοί και ισλαμαμπάντ χωράνε ακόμα
σου λέει τι θέλουμε;;;

να μειωθούν οι έλληνες στο 50%?

ε ωραία
κάτσε να μετρήσουμε πόσοι είναι οι πακιστανοί
και μετά θα δούμε πόσους θέλουμε να φέρουν ακόμα

δεν το καταλάβατε ρε βλήματα;

για να μετρήσει του πακιστάν κάνει απογραφή ο άνθρωπος
μα τι χαζοί είστε
οι έλληνες δεν χρειάζονται
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2021, 20:47

Λαχουρένιος έγραψε:Βρηκαν νεα μοδα να ασχολουνται. Το καλοκαιρι θα λενε οτι δε θα κανουν φορολογικη δηλωση.

Στάνταρ. Τώρα θα ξεκινήσουν και με τη φορολογική δήλωση.
Εν τω μεταξύ τόσα χρόνια που κάνουμε δήλωση μάς ρωτάνε της παναγιάς τα μάτια μέσα αλλά τώρα αυτοί θυμήθηκαν το φακέλωμα.

Μετά θα πιάσουν τις ταυτότητες, τα διαβατήρια ... θα είμαστε ο ΚΑΝΕΝΑΣ σε αυτό το κράτος.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”