nemo έγραψε:και γιατι το εκανε αν οχι για αυτους τους λογους που εγραψε;
Μπορεί να μην είχε πιει καφέ.

nemo έγραψε:και γιατι το εκανε αν οχι για αυτους τους λογους που εγραψε;

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:το εχουμε μαμησει το νημα τωρα προσεξα οτι γραφουμε σε ασχετο νημα
Καθόλου άσχετο.
Αυτοί είστε.
Ευθυνόφοβοι, λουφαδόροι, λαμόγια, μικρόψυχοι, παθητικοί πολίτες που δεν κουνάτε το δαχτυλάκι σας για τίποτα και κατηγορείτε μόνο τους άλλους.
Πού βαδίζει αυτή η κοινωνία Νίκο Τσιαμτσίκα;
Για ως εκεί είστε.

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:και γιατι το εκανε αν οχι για αυτους τους λογους που εγραψε;
Μπορεί να μην είχε πιει καφέ.
.gif)

nemo έγραψε:στειλε μου εστω 100 ευρω να παω να τον ψαξω και να τον παω σε νοσοκομειο
αλλα μπα ! εκατο ειναι μονο η επισκεψη καντα 300 ευρω και αν δεν φτασουν θα βαλω και εγω
αλλιως εισαι και συ οτι χαρακτηρίζεις τους αλλους

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:στειλε μου εστω 100 ευρω να παω να τον ψαξω και να τον παω σε νοσοκομειο
αλλα μπα ! εκατο ειναι μονο η επισκεψη καντα 300 ευρω και αν δεν φτασουν θα βαλω και εγω
αλλιως εισαι και συ οτι χαρακτηρίζεις τους αλλους
Φίλε να χαρείς.
Όχι μαθήματα φιλοζωίας σε εμένα.

nemo έγραψε:αυτο μαλιστα τοτε δικαιολογω ακομη και ατομικη μπομπα

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:αυτο μαλιστα τοτε δικαιολογω ακομη και ατομικη μπομπα

ВладимирВладимирович έγραψε:Μ' αρέσει οτι για την 5χ αυτοκτονία δεν ειχατε να πειτε τιποτα εκτός απο καποιες συνηθισμένες μαλακιες αλλα για ενα σκυλο εχετε ανοίξει μια ολοκληρη συζήτηση πολλων σελιδων.
Δειχνει ξεκαθαρα ολο το βαθος της καταντιας σημερινής κοινωνίας.
.gif)

nemo έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Μ' αρέσει οτι για την 5χ αυτοκτονία δεν ειχατε να πειτε τιποτα εκτός απο καποιες συνηθισμένες μαλακιες αλλα για ενα σκυλο εχετε ανοίξει μια ολοκληρη συζήτηση πολλων σελιδων.
Δειχνει ξεκαθαρα ολο το βαθος της καταντιας σημερινής κοινωνίας.
και το εβαλα επιτηδες για τον διαδοχο και για λιγο για το μπιζελι
και γνωριζα οτι δεν θα δωσουν καμια σημασια ..αλλα ειπα ας δοκιμασω
.gif)