Τι μου τα βάζεις αυτά;
Η ΝΔ είπε ότι είναι ΚΑΚΗ συμφωνία, ο λαός την λέει προδοτική, εάν την τήρηση η Ελλάδα και δεν την τηρησουν τα Σκόπια, τότε την ανατρέπουμε και τους παίρνουμε τα σωβρακα... Εγώ είμαι βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί δεν θα την τηρησουν και μακάρι.
Για την ανάπτυξη που βάζεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το βάζεις για να τους λυπηθώ; Η ανάπτυξη ήταν στον πάτο του κοινοτικού μέσου όρου.
Κομισιόν - Ελλάδα: Ανάπτυξη 7,1% και πληθωρισμός 0,1% το 2021
Δηλαδή ανάπτυξη κοντά στις χουντικές επιδόσεις.
17 «ΒΟΜΒΕΣ» από τον καθηγητή Δημ. Κούβελα! ΠΩΣ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ την κυβέρνηση μετά την μελέτη-σοκ του Τσιόδρα...
-
pluton
- Supreme poster

Re: 17 «ΒΟΜΒΕΣ» από τον καθηγητή Δημ. Κούβελα! ΠΩΣ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ την κυβέρνηση μετά την μελέτη-σοκ του Τσιόδρα...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: 17 «ΒΟΜΒΕΣ» από τον καθηγητή Δημ. Κούβελα! ΠΩΣ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ την κυβέρνηση μετά την μελέτη-σοκ του Τσιόδρα...
pluton έγραψε:Τι μου τα βάζεις αυτά;
Η ΝΔ είπε ότι είναι ΚΑΚΗ συμφωνία, ο λαός την λέει προδοτική, εάν την τήρηση η Ελλάδα και δεν την τηρησουν τα Σκόπια, τότε την ανατρέπουμε και τους παίρνουμε τα σωβρακα... Εγώ είμαι βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί δεν θα την τηρησουν και μακάρι.
Για την ανάπτυξη που βάζεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το βάζεις για να τους λυπηθώ; Η ανάπτυξη ήταν στον πάτο του κοινοτικού μέσου όρου.
Ναι γιατί το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαμε ανάλογη ύφεση λόγω των lockdowns.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Απο το 2009 χαροπαλευει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:Δεν ξέρω τι άλλο περιμένουμε να δούμε!!!
Κομμουνιστικό πραξικόπημα;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ναι βρε, να περιμένουμε πραξικόπημα απο τους βολεμενους δηλωσιαδες
Εχεις δει την φατσα του Κουτσουμπα; Ειναι σαν να βγηκε απευθειαν απο τη Forbes-500 λιστα ο τυπας 
Εχεις δει την φατσα του Κουτσουμπα; Ειναι σαν να βγηκε απευθειαν απο τη Forbes-500 λιστα ο τυπας 
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Προτείνω ΜΕΡΑ25 και Δραχμή.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
NikosVy
- Extreme poster

Αυτή η χαρτογράφηση που κάνει το σημερινό ΒΗΜΑ εξηγεί για ποιο λόγο είναι αδύνατο να σταθεί οποιοδήποτε σοβαρό νήμα π.χ. για τη Μουσική και αμέσως το χαλάνε, γιατί δεν τους πάει, και έχουν ζήτηση τα νήματα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

ΕΕ ή αλλιώς Βόρεια Κορέα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Τι μου τα βάζεις αυτά;
Αφου ειναι κακη, τοτε η ΝΔ γιατι την τηρει?
Και αφου την θεωρεις προδοτικη γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ που την στηριξε ειναι προδοτης, ενω η ΝΔ που την στηριζει και αυτη δεν ειναι? Δυο μετρα και δυο σταθμα?
Ναι και περσυ ειχαμε υφεση 9%
Δηλαδη το ΑΕΠ μας στο τελος του '21 θα ειναι χαμηλοτερο απο το ΑΕΠ στο τελος του '19.
Επι ΣΥΡΙΖΑ ειχαμε χαμηλη αναπτυξη αλλα αυτο ηταν προοδος μπροστα στα υφεσιακα χρονια με ΓΑΠ και Σαμαρα που ειχαν προηγηθει. Καθε κυβερνηση κρινεται με βαση το τι παρελαβε και οχι στο κενο.
0 .