Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Δεκ 2021, 12:32

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αλλη μια αποδειξη οτι ο Αριστος εκτος του οτι δεν διαβαζει τα αρθρα τα οποια ανεβαζει δεν διαβαζει και τι γραφουν οι αλλοι
Η συζητηση στο νημα εχει προχωρησει στο σημειο που πλεον ολοι εχουμε δει οτι οι μυοκαρδιτιδες στις ΗΠΑ ανεβηκαν την περιδοδο με κοβιντ χωρις εμβολιο
Αλλα αυτος συνχιζει να ανεβαζει στατιστικα θανατων αθλητων χωρις συγκεκριμενη αιτια θανατου,χωρις να ξερουμε αν ειναι εμβολιασμενοι και χωρις να ξερουμε αν περασαν κοβιντ
Ξυπνα Αριστο

Βρε ηλιθιο πλασμα ΕΣΥ ανεβασες τη λιστα της Βικι και εγω σου υπεδειξα γιατι η συγκεκριμενη λιστα θαβει τα επιχειρηματα σου. :laugh1:

α) Απο τους 3 νεκρους ποδοσφαιριστες το 2020 πηγαμε στους 20 το 2021 (κι ακομη δεν εχει ληξει η χρονια, ουτε εχουν ταξινομηθει οι αναφορες του Δεκεμβριου).

β) Το 2016 ηταν η χρονια με τους περισσοτερους νεκρους ΠΡΙΝ το 2021, δηλαδη 13. Και παλι η διαφορα της με τους 20 νεκρους του 2021 ειναι τεραστια.

γ) Αυτο που ρωτας να απαντησω για τα πολυ παλια χρονια ειναι τελειως ασχετο. Εγω θα δεχτω οτι το 1979 πιχι ειχαμε πολυ λιγοτερους να αθλουνται και πολυ μικροτερη δυνατοτητα συγκεντρωσης τετοιων αναφορων. Γι' αυτο και επειδη ειμαι large ας περιοριστουμε σε συγκριση με τις χρονιες απο το 2010 και μετα: και εκει η αυξηση το 2021 ειναι ΕΚΘΕΤΙΚΗ. Οι νεκροι μαλιστα του 2021 σε σχεση με 7 απο τις 12 τελευταιες χρονιες ειναι 100%-700% πανω ενω η αυξηση δεν πεφτει ποτε κατω απο το 50% σε σχεση με τις υπολοιπες χρονιες!!!

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς - Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Δεκ 2021, 12:38

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ένα ψεκοσάητ είναι που μόνο για το 2021 αριθμεί όλους τους σχετιζόμενους με τον αθλητισμό (π.χ. και προπονητές) που πέθαναν αυτή την χρονιά, σε όλες τις βαθμίδες αθλητισμού, όλων των αθλημάτων, σε όλο τον πλανήτη.

Πόσοι πέθαιναν αντίστοιχα τα προηγούμενα χρόνια; Έχεις νούμερο ή απλά σπαμάρεις απο πορδονιού και αμερικάνικα ψεκοσάητ ασυναρτησίες με παχιούς τίτλους;

Θες συγκρισεις ξεκινα απο εδω.

Αρίστος έγραψε:

50 αυτογκολ εβαλες.

α) Απο τους 3 νεκρους ποδοσφαιριστες το 2020 πηγαμε στους 20 το 2021 (κι ακομη δεν εχει ληξει η χρονια, ουτε εχουν ταξινομηθει οι αναφορες του Δεκεμβριου).

β) Το 2016 ηταν η χρονια με τους περισσοτερους νεκρους ΠΡΙΝ το 2021, δηλαδη 13. Και παλι η διαφορα της με τους 20 νεκρους του 2021 ειναι τεραστια.

γ) Αυτο που ρωτας να απαντησω για τα πολυ παλια χρονια ειναι τελειως ασχετο. Εγω θα δεχτω οτι το 1979 πιχι ειχαμε πολυ λιγοτερους να αθλουνται και πολυ μικροτερη δυνατοτητα συγκεντρωσης τετοιων αναφορων. Γι' αυτο και επειδη ειμαι large ας περιοριστουμε σε συγκριση με τις χρονιες απο το 2010 και μετα: και εκει η αυξηση το 2021 ειναι ΕΚΘΕΤΙΚΗ. Οι νεκροι μαλιστα του 2021 σε σχεση με 7 απο τις 12 τελευταιες χρονιες ειναι 100%-700% πανω ενω η αυξηση δεν πεφτει ποτε κατω απο το 50% σε σχεση με τις υπολοιπες χρονιες!!!

.

Έλα πες, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του τι διαβάζεις και απλά ποστάρεις ότι να ναι με παχυλούς τίτλους μπας και συγκινηθεί κανείς, ε;

Στη μία περίπτωση του ψεκοσάητ έχουμε λίστα που απαριθμεί όλους τους σχετιζόμενους με τον αθλητισμό θανάτους (π.χ. και προπονητές) για το 2021, σε όλες τις βαθμίδες αθλητισμού, όλων των αθλημάτων, σε όλο τον πλανήτη.

ενώ στην λίστα της wikipedia θανάτους μόνο ποδοσφαιριστών και μόνο επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Αυτά τα δύο συγκρίνεις.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Δεκ 2021, 12:39

Προέλλην έγραψε: :D

Συγγνώμη κιόλας που βάζουμε διαγράμματα και πηγές, αν σας στριμώχνουν και σας ενοχλούν.[/quote]

εντάξει τέκνο μου σε συγχωρώ...
σκύψε να πάρεις την ευλογία μου
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Δεκ 2021, 12:40

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μαλακες ειστε τοσο απελπισμενοι που χρεωνετε ακυρους θανατους στα εμβολια επειδη δεν βρισκετε κανονικους? Τα ιδια εκανε και ο Περσεας σε αλλο νημα. Δεν υπαρχει η παραμικρη τεκμηριωση σε αυτα που λετε και κανονικα επρεπε να κατεβουν ως φεικ νιουζ.

Το σαιτ που αναφερει 222 θανατους των αθλητων παγκοσμιως συγκεντρωσε ολες τις αναφορες που με βαση τα δημοσιευματα καθε χωρας οι αιφνιδιοι θανατοι ΥΓΙΕΣΤΑΤΩΝ αθλητων σχετιζονται με το εμβολιο.

Η Βικι δειχνει αυξησεις στους θανατους ποδοσφαιριστων το 2021 απο 50% εως και 700% σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες.

Οποτε για ποια φεικ νιουζ μιλας ρε αποτρελλαμενε που λειτουργεις με κασετα του Ευαγγελατου;

Το προβλημα ειναι πραγματικοτατο λοιπον και δικαιως αγανακτησε ο γνωστος Βρετανος ποδοσφαιριστης που ζητησε να γινει ερευνα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Δεκ 2021, 12:40

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
vallon έγραψε:ορίστε τι διαβάζουμε στον τυπο...
εμείς φταίμε που τα γράφει αυτά ο ηλεκτρονικός τύπος...;;;;;;

Φυσικα εσυ φταις για οτι καταλαβαινεις
Ναι η αποτελεσματικοτητα των εμβολιων σε ανοσοκατασταλμενους καρκινοπαθεις ειναι μικροτερη απο οτι στον υπολοιπο πληθυσμο
Γνωστο αυτο εξ αρχης
Εσυ τωρα ξυπνησες;

αφου το λέει ο τίτλος ρε γιαννάκη
τι σου φταίω πάλι εγώ; και μου τα χώνεις;
δε λέει "υψηλή θνησιμότητα στους εμβολιασμένους καρκινοπαθείς";;; γιατί το λέει ;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Δεκ 2021, 12:42

Αρίστος έγραψε:

Βρε ηλιθιο πλασμα ΕΣΥ ανεβασες τη λιστα της Βικι και εγω σου υπεδειξα γιατι η συγκεκριμενη λιστα θαβει τα επιχειρηματα σου. :laugh1:

.

Ανεβασα την λιστα της wiki για να δειξω πως εσυ που επικαλεστηκες ιστορικα στοιχεια μεχρι τον 19ο αιωνα εισαι τελειως βλάξ καθως ειναι ξεκαθαρο πως εχουμε υποκαταγραφη σε σχεση με σημερα ακομη και μια δεκαετια πισω
Ανεβασα την λιστα για να δειξω οτι δεν υπαρχει κανενας καταγεγραμμενος θανατος απο μυοκαρδιτιδα σε αυτην
Στην συνεχεια ανεβασα και τα σχετικα διαγραμματα απο τις ΗΠΑ που δειχνουν αυξηση στις μυοκαρδιτιδες παραλληλη με την αυξηση νοσηλειων απο κοβιντ την εποχη που δεν υπηρχε εμβολιο και πτωση τους το 1ο 5μηνο των εμβολιασμων
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Δεκ 2021, 12:43

vallon έγραψε:
δε λέει "υψηλή θνησιμότητα στους εμβολιασμένους καρκινοπαθείς";;; γιατί το λέει ;

Αλλη φορα να μην διαβαζεις μονο τον τιτλο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Δεκ 2021, 12:43

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Θες συγκρισεις ξεκινα απο εδω.

Έλα πες, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του τι διαβάζεις και απλά ποστάρεις ότι να ναι με παχυλούς τίτλους μπας και συγκινηθεί κανείς, ε;

Στη μία περίπτωση του ψεκοσάητ έχουμε λίστα που απαριθμεί όλους τους σχετιζόμενους με τον αθλητισμό θανάτους (π.χ. και προπονητές) για το 2021, σε όλες τις βαθμίδες αθλητισμού, όλων των αθλημάτων, σε όλο τον πλανήτη.

ενώ στην λίστα της wikipedia θανάτους μόνο ποδοσφαιριστών και μόνο επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Αυτά τα δύο συγκρίνεις.

Απλα σου υπεδειξα οτι σε ενα καλο δειγμα συγκρισης που εχουμε, πιχι σε θανατους ποδοσφαιριστων η αυξηση ειναι απο 50%-700% σε συγκριση με τις προηγουμενες 11 χρονιες.

Αλλα μην φοβασαι αυτο το σαιτ θα ξεπερασει τις 100 σελιδες γιατι διαρκως θα ερχονται νεα στοιχεια και θα δουμε και συγκρισεις σε αλλους τομεις αθλητισμου.

.
0 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Δεκ 2021, 12:45

vallon έγραψε:

Αλλη φορα να μην διαβαζεις μονο τον τιτλο

είναι πιο εύκολο
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Δεκ 2021, 12:45

Αρίστος έγραψε:

.

Ανεβασα την λιστα της wiki για να δειξω πως εσυ που επικαλεστηκες ιστορικα στοιχεια μεχρι τον 19ο αιωνα εισαι τελειως βλάξ καθως ειναι ξεκαθαρο πως εχουμε υποκαταγραφη σε σχεση με σημερα ακομη και μια δεκαετια πισω
Ανεβασα την λιστα για να δειξω οτι δεν υπαρχει κανενας καταγεγραμμενος θανατος απο μυοκαρδιτιδα σε αυτην
Στην συνεχεια ανεβασα και τα σχετικα διαγραμματα απο τις ΗΠΑ που δειχνουν αυξηση στις μυοκαρδιτιδες παραλληλη με την αυξηση νοσηλειων απο κοβιντ την εποχη που δεν υπηρχε εμβολιο και πτωση τους το 1ο 5μηνο των εμβολιασμων

Η λιστα της ΒΙκι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα χρησιμοποιηθει απο εξυπνους ανθρωπους και με τροπους που εσυ ενας πανηλιθιος με διπλωμα δεν θα μπορουσε να φανταστει. Αλλο το τι διαβαζουν τα ματια του λαγου και αλλο της κουκουβαγιας.

Τωρα χαλαρωσε λιγο μετα τα πρωινα τρομπονια γιατι θα φυγω για δουλεια.

Το απογευμα ομως θα επανερθω με υπερτρομπονι οποτε να εισαι ετοιμος.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”