nemo έγραψε:5929cdec72748834f3eb70846ad8b6b7.jpgΌταν ο Χελιγκένις σταματάει στην διπλανη καντινα με τα τσιπουρα και συνανταει τον γιαννους τον αριστο
τοτε συμβαινουν πραγματα σαν αυτο
.

nemo έγραψε:5929cdec72748834f3eb70846ad8b6b7.jpgΌταν ο Χελιγκένις σταματάει στην διπλανη καντινα με τα τσιπουρα και συνανταει τον γιαννους τον αριστο
τοτε συμβαινουν πραγματα σαν αυτο

Alien_ex_forums έγραψε:Επειδή την παραπάνω κριτική την έκανα πέηστ κι εκεί (και κάποιοι μοντερέητορς ξίνισαν), με βλέπω να χάνουν κι εμένα.
Ομως αυτό θα είναι λάθος, γιατί σε άλλους τόπους όπου εγώ υπήρξα συντονιστής και μας βρίζανε όλη την ομάδα, εμείς στα τέτοια μας.
Εμείς μπανάραμε με βάση τους κανόνες, όχι με βάση την κριτική που δεχόμασταν.

Αρίστος έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Επειδή την παραπάνω κριτική την έκανα πέηστ κι εκεί (και κάποιοι μοντερέητορς ξίνισαν), με βλέπω να χάνουν κι εμένα.
Ομως αυτό θα είναι λάθος, γιατί σε άλλους τόπους όπου εγώ υπήρξα συντονιστής και μας βρίζανε όλη την ομάδα, εμείς στα τέτοια μας.
Τι να σου πω; Συγχαρητηρια για την υποστηριξη και κυριως γιατι την κανεις παροτι εχεις δηλωσει οτι δεν συμφωνουμε στα περισσοτερα! Ευγε λοιπον για το δημοκρατικο και ελευθερο πνευμα σου!!!
.

Alien_ex_forums έγραψε:Επειδή την παραπάνω κριτική την έκανα πέηστ κι εκεί (και κάποιοι μοντερέητορς ξίνισαν), με βλέπω να χάνουν κι εμένα.

Perseus1966 έγραψε:εγω υποστηριζω οτι ο συντονιστης δεν πρεπει να συμμετεχει στις συζητησεις ,δεν μπορεις να τσακωνεσαι και να εισαι και κριτης.
Αλλά και πάλι τους είχα αλλιώς στο μυαλό μου. Σαν υψηλόβαθμους χαρτογιακάδες πολυεθνικής που δεν άρμοζε να συμμετέχουν σε πλεμποσυζητήσεις με τον υπόλοιπο λαουτζίκο. Και γενικά το θεωρούσα αντιδεοντολογικό να φανερώνουν τις πολιτικές, θρησκευτικές ή άλλου τύπου προσωπικές τους προτιμήσεις όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασίας ειδικά όταν έχεις να κάνεις με πελάτες. Πίστευα στην ουδετερότητα των συντονιστών και μου κακοφαινόταν όταν ξέφευγαν από αυτό το πλαίσιο. Το θεωρούσα αντιεπαγγελματικό.

Alien_ex_forums έγραψε:Πολλές προσεγγίσεις αλλάζουν όταν κάποιο μέρος αρχίζει να χάνει επικίνδυνα κόσμο και όχι ό,τι κόσμο να 'ναι, αλλά σχετικά ψύχραιμο, μη-τρολλ κόσμο.
Γιατί αυτό που απομένει, δεν είναι ελκυστικό για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή που επιθυμεί να εγγραφεί. Δηλαδή αν ο απ' έξω δει ένα μέρος όπου όλοι βρίζονται, κάνουν επιθέσεις Ad-hominem, καταλογίζουν στον άλλο πράγματα που δεν είπε κλπ, δεν ψήνεται να γραφτεί.
Αυτό γίνεται περισσότερο αισθητό στα "τελειώματα" των φόρουμς (λίγο πριν κλείσουν λόγω αδράνειας) όταν οι λίγοι που απομένουν γίνονται ακόμη πιο λίγοι διότι δεν μπορούν να πέσουν στο επίπεδο των τρολλ.

Λαχουρένιος έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Πολλές προσεγγίσεις αλλάζουν όταν κάποιο μέρος αρχίζει να χάνει επικίνδυνα κόσμο και όχι ό,τι κόσμο να 'ναι, αλλά σχετικά ψύχραιμο, μη-τρολλ κόσμο.
Γιατί αυτό που απομένει, δεν είναι ελκυστικό για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή που επιθυμεί να εγγραφεί. Δηλαδή αν ο απ' έξω δει ένα μέρος όπου όλοι βρίζονται, κάνουν επιθέσεις Ad-hominem, καταλογίζουν στον άλλο πράγματα που δεν είπε κλπ, δεν ψήνεται να γραφτεί.
Αυτό γίνεται περισσότερο αισθητό στα "τελειώματα" των φόρουμς (λίγο πριν κλείσουν λόγω αδράνειας) όταν οι λίγοι που απομένουν γίνονται ακόμη πιο λίγοι διότι δεν μπορούν να πέσουν στο επίπεδο των τρολλ.
Ενα φορουμ θελει μια ισορροπια αναμεσα στο τζερτζελο και την σοβαροτητα για να εχει κοσμο. Ενας λογος που κανουν τα στραβα ματια σε κλωνους ειναι αυτος. Ριχνουν μπαν για να κρατιεται ενα μετρο αλλα αφηνουν παραθυρακι να επιστρεψει ο μπαναρισμενος μεσω του κλωνου. Και ειναι ο ιδιος λογος που διαφοροι σαφως προβληματικοι και ψεκασμενοι δεν τρωνε μπαν.