Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2022, 13:12

Adminović έγραψε:Στοιχεία που οι ίδιοι που τα βγάζουν λένε ότι δεν αφορούν μόνο θανάτους από κορωνοϊό και εσύ τα παρουσιάζεις ως θανάτους από κορωνοϊό, είναι το λιγότερο απάτη και fake. :pardon:

Την κολοκυθια θα παιζουμε? Φερε εσυ τα πραγματικα αφου τα ξερεις ολα.

Οι εικασίες και οι μαγικές σφαίρες δεν έχουν καμία σχέση με επιστήμη. Κάπου τα έχεις μπερδέψει.

Όταν και αν φέρεις ανάλυση των αιτιών θανάτου, ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς σε τί οφείλονται αυτοί, τα ξαναλέμε. :pardon:

Ειπαμε, οι 30.000 θανατοι ειναι γκαραντι απο τον ΕΟΔΥ. Πιο υπευθυνα δεν δεχεται. Εσυ κανεις εικασιες που αποδιδεις 32.000 θανατους σε εμβολια και καραντινες.

Αν δεν βρίσκεις τίποτα το αντιεπιστημονικό στο να συγκρίνεις μεγέθη που έχουν προκύψει κάτω από εντελώς διαφορετικές διαδικασίες, μεθόδους, συνθήκες κλπ, τότε πες το μου να μην χάνω τζάμπα τον χρόνο μου.

Βρες κάποιον που να γνωρίζει έστω τα βασικά από θετικές επιστήμες, να σου εξηγήσει γιατί μια τέτοια σύγκριση είναι αντιεπιστημονικη και για γέλια. :pardon:

Πες μας εσυ τοτε με βαση ποια στοιχεια και ποια μεθοδολογια συνεκρινες την επικινδυνοτητα κορονοιου και εμβολιων και αποφασισες οτι δεν πρεπει οι νεοι να εμβολιαστουν.

Δεν κατανοείς ούτε ελληνικά; :ehmmm:
Να τα γράφω σε άλλη γλώσσα;

Ανάλυση ως προς την επικινδυνότητα του ιού λέω, την οποία έχουν κάνει σοβαροί επιστήμονες, όπως πχ ο κύριος Ιωαννίδης, και δεν προκύπτει ότι κινδυνεύουν οι νέοι και υγιείς. Και γι'αυτό και προτείνει τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων, ενώ για τους νέους και υγιείς λέει ότι είναι καθαρά δικό τους θέμα αν θα εμβολιαστούν ή όχι.

Αφου δεν κινδυνευουν οι κατω των 65 γιατι το 15% των θανατων στην Ελλαδα και το 25% στις ΗΠΑ ειναι απο αυτες τις ηλικιες? :hmmm

Άρα μας λες ότι συνειδητά παρουσιάζεις στοιχεία που αφορούν θανάτους με θετικό τεστ κορωνοϊού ως θανάτους από κορωνοϊo, συνεπώς προκύπτει το συμπέρασμα ότι στόχος σου είναι η προπαγάνδα υπέρ των """εμβολίων""" ή η διασπορά πανικού. :pardon:
Τουλάχιστον πέφτει κάνα φράγκο ή σε πιάσανε κορόιδο; :fico:

Ετσι λενε οι ψεκασμενοι επειδη δεν τους συμφερει η πραγματικοτητα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και αμα σου αρεσει. Αμα υπηρχαν καποια πιο εγκυρα στοιχεια θα τα ειχες παρουσιασει τοσο καιρο.

Εσυ παιρνεις καποιο φραγκο για να κανεις αντιεμβολιαστικη προπαγανδα ή σε επιασε κοροιδο το Πορδονιου? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2022, 13:19

Adminović έγραψε:Μμμμ ναι, μόνο που εγώ δεν αμφισβητώ την ύπαρξη του ιού ή των πιθανών δυσμενών επιπτώσεων.

Αν τα αμφισβητούσα, δεν θα έβαζα μάσκα και γενικώς θα τα έγραφα όλα στα @@ μου, όπως κάνουν άλλοι.

Απλά δεν βρίσκω λόγο να υποστώ τις παρενέργειες ενός φαρμακευτικού σκευάσματος, το οποίο δεν θα με προστατέψει από το κόβιντ.

Και παρενέργειες από το """εμβόλιο""" και να σε χτυπήσει μετά το κόβιντ, μαλακία δεν είναι; :hmhmhm:

Σε ρωτησα και πριν, με βαση ποια στοιχεια εκρινες οτι κινδυνευεις περισσοτερο απο το εμβολιο παρα απο κοβιντ?

Απο την στιγμη δεν δεχεσαι κανενα στοιχειο, με βαση ποια δεδομενα εσυ κατεληξες σε τετοια συμπερασματα? :hmmm Τοσο καιρο απλα αερολογεις και δεν εχεις φερει μισο στοιχειο που να υποστηριζει τις αποψεις σου.

:xaxax: :xaxax: :xaxax: :lololol:

Και τα πρόστιμα των 100 ευρώ στους άνω των 60, για τα οποία πανηγυρίζετε κιόλας, τί είναι;

Ένας παππούς ή μια γιαγιά που δεν τα βγάζουν πέρα με τις πενιχρές συντάξεις που παίρνουν, δεν εκβιάστηκαν για να υποστούν το βασανιστήριο του εμβολιασμού παρά τη θέληση τους με το πρόστιμο των 100 ευρώ για κάθε μήνα;

Ακομα στο προστιμο εχεις μεινει? Καλα ξυπνητουρια. Το προστιμο το πηραν πισω μετα απο σκαρτο 2,5 μηνες εφαρμογης για να μην χασουν ψηφαλακια απο τους παππουδες. Απο τον Μαρτιο εχει να εφαρμοστει.

Δες εδώ πανηγυρικά ποστ για αυτό το θέμα:

Λαχουρένιος έγραψε:Σημαναν καμπανες χαρας. Η 30η Νοεμβριου θα γιορταζετε πλαι στο Πολυτεχνειου, την 28η Οκτωβριου και την 25η Μαρτιου ως ημερα ελευθεριας και ηρωισμου. Του χρονου στην πρωτη επετειο θα δουμε παρελασεις στους δρομους της Αθηνας και των υπολοιπων πολεων απο το στρατο και τους μαθητες μας ενω καλλιπυγες μπολιασμενες νεανιδες θα ραινουν τα στρατευματα μας με ροδοπεταλα.

Ιδου μερικα προτεινομενα συνθηματα για την επετειο

ΟΧΙ στον ψεκασμο
Εμβολιασμος ή θανατος!
Μπολι, λοκνταουν, ελευθερια.

viewtopic.php?f=71&t=13253&start=40#p331131

Νομιζεις οτι θα με εκθεσεις με αυτην την αναρτηση? :hmmm Ημουν υπερ των προστιμων για το εμβολιο και συνεχιζω να ειμαι, οπως υποστηριζα τις καραντινες και τα περισσοτερα περιοριστικα μετρα. Η κυβερνηση ειναι γελοια και καταπτυστη που οχι μονο αργησε να το θεσπισει αλλα το πηρε πισω πριν καλα καλα εφαρμοστει.

Εγω ειπα οτι δεν ειναι υποχρεωτικα τα εμβολια, οχι οτι δεν θα επρεπε να ειναι.

Οπότε ξαναθετω το μεγάλο ερώτημα:

Τουλάχιστον παίρνετε κάνα φράγκο από τις μπιγκ φάρμα ή θα την πατήσετε στο τέλος σαν την Πόντια πόρνη;;; :-/ :hmmm

Σαν την ποντια πορνη την εχουν πατησει οι ψεκασμενοι, σαν τον αρχηγο σας τον Τραγκα που εκανε πραξη αυτα που ελεγε και τωρα βλεπει τα ραδικια αναποδα, το ιδιο και εκατομυρια στον κοσμο που ειχαν τα ιδια μυαλα. Οι εμβολιασμενοι ουτε πεθαναμε (οσο και αν το θελατε αυτο), ουτε βγαλαμε κερατα, ουτε τσιπαριστηκαμε με τον αριθμο του αντιχριστου :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Αύγ 2022, 14:11

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Στοιχεία που οι ίδιοι που τα βγάζουν λένε ότι δεν αφορούν μόνο θανάτους από κορωνοϊό και εσύ τα παρουσιάζεις ως θανάτους από κορωνοϊό, είναι το λιγότερο απάτη και fake. :pardon:

Την κολοκυθια θα παιζουμε? Φερε εσυ τα πραγματικα αφου τα ξερεις ολα.

Θα τα φέρω, όταν γίνει διαχωρισμός των θανάτων από κορωνοϊό και των θανάτων με θετικό τεστ κορωνοϊού.
Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην κάνεις προπαγάνδα με fake στοιχεία.
Είπαμε, οι φαρμακευτικές θα πουλήσουν εμβόλια, δεν χρειάζεται τόση προπαγάνδα. :pardon:

Ειπαμε, οι 30.000 θανατοι ειναι γκαραντι απο τον ΕΟΔΥ. Πιο υπευθυνα δεν δεχεται. Εσυ κανεις εικασιες που αποδιδεις 32.000 θανατους σε εμβολια και καραντινες.

Δεν με ενδιαφέρει τί λέει η μαγική σου σφαίρα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Ζήτησα ανάλυση αιτιών θανάτου. Όταν την έχεις, τα ξαναλέμε.

Ούτε φυσικά έκανα ποτέ εικασίες εγώ. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εγώ απλά είπα ότι δεν ξέρω και δεν θα μπω σε συζήτηση με θεωρίες και εικασίες.

Πες μας εσυ τοτε με βαση ποια στοιχεια και ποια μεθοδολογια συνεκρινες την επικινδυνοτητα κορονοιου και εμβολιων και αποφασισες οτι δεν πρεπει οι νεοι να εμβολιαστουν.

Α, από ελληνικά δεν τα πας και τόσο καλά;
Ας δοκιμάσουμε αγγλικά για αρχή.

Dear Lachourenios, I never compared the lethality of the coronavirus to that of the so-called "vaccines". What I said is that there is very little risk for young and healthy people to die from covid and therefore there is no reason for young and healthy people to suffer the side effects of the "vaccines", which -anyway- do not offer high levels of protection against the virus.

Do you understand what I'm saying now?

Αφου δεν κινδυνευουν οι κατω των 65 γιατι το 15% των θανατων στην Ελλαδα και το 25% στις ΗΠΑ ειναι απο αυτες τις ηλικιες? :hmmm

Μήπως γιατί δεν είναι υγιείς, δηλαδή πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα που τους καθιστούν ευάλωτους;; :hmmm

Και μήπως γιατί τσουβαλιάζονται όλοι οι θάνατοι με θετικό τεστ και όχι μόνο οι πραγματικοί θάνατοι από κορωνοϊό;; :hmmm

Ετσι λενε οι ψεκασμενοι επειδη δεν τους συμφερει η πραγματικοτητα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και αμα σου αρεσει. Αμα υπηρχαν καποια πιο εγκυρα στοιχεια θα τα ειχες παρουσιασει τοσο καιρο.

Ξέχασες να γράψεις και: σκάστε βρωμοψεκασμένοι και μην μας αμφισβητείτε! :s_mad

Εσυ παιρνεις καποιο φραγκο για να κανεις αντιεμβολιαστικη προπαγανδα ή σε επιασε κοροιδο το Πορδονιου? :D

Το πορδονίου εσύ το διαβάζεις πιο πολύ. Και Σκάι βέβαια, για να παίρνεις γραμμή. :D

Λαχουρένιος έγραψε:Σε ρωτησα και πριν, με βαση ποια στοιχεια εκρινες οτι κινδυνευεις περισσοτερο απο το εμβολιο παρα απο κοβιντ?

I have already explained this. Please look above.

Τοσο καιρο απλα αερολογεις και δεν εχεις φερει μισο στοιχειο που να υποστηριζει τις αποψεις σου.

Το 4% θάνατοι "από" κορωνοϊό (μετάφραση: με θετικό τεστ κορωνοϊού) στους υγιείς κάτω των 70 ετών πιάνεται για στοιχείο ή είναι μπζεκαζμένο καθόσον δεν συμφωνεί με την εμβολιαστική προπαγάνδα μας; :hmmm

Ακομα στο προστιμο εχεις μεινει? Καλα ξυπνητουρια. Το προστιμο το πηραν πισω μετα απο σκαρτο 2,5 μηνες εφαρμογης για να μην χασουν ψηφαλακια απο τους παππουδες. Απο τον Μαρτιο εχει να εφαρμοστει.

Από το "δεν εκβιάστηκε κανείς πλην των υγειονομικών" περάσαμε στο "ε σιγά τους εκβιασμούς εκεί πέρα" (ενώ τότε είχαμε διθυραμβικές αναρτήσεις για το θέμα, καθώς και για πόσους έκλεισαν ραντεβού μετά το πρόστιμο :laugh1: ).

Σαν την ποντια πορνη την εχουν πατησει οι ψεκασμενοι, σαν τον αρχηγο σας τον Τραγκα που εκανε πραξη αυτα που ελεγε και τωρα βλεπει τα ραδικια αναποδα, το ιδιο και εκατομυρια στον κοσμο που ειχαν τα ιδια μυαλα. Οι εμβολιασμενοι ουτε πεθαναμε (οσο και αν το θελατε αυτο), ουτε βγαλαμε κερατα, ουτε τσιπαριστηκαμε με τον αριθμο του αντιχριστου :D

Για τους εμβολιασμενους που κόλλησαν κοβιντ και πέθαναν από αυτό, κάποια δήλωση θα κάνεις; :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Αύγ 2022, 15:12

βρηκα και τον πρωταθλητη της ψεκιας -λιγο μετα ακολουθει ο λαχου

Kriton Arsenis
@karsenis
· 19 ώ
@theodorikakosp Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους πρόσφυγες στην ελληνική όχθη του Έβρου και χάθηκαν τα ίχνη τους;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2022, 15:19

Adminović έγραψε:Θα τα φέρω, όταν γίνει διαχωρισμός των θανάτων από κορωνοϊό και των θανάτων με θετικό τεστ κορωνοϊού.
Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην κάνεις προπαγάνδα με fake στοιχεία.
Είπαμε, οι φαρμακευτικές θα πουλήσουν εμβόλια, δεν χρειάζεται τόση προπαγάνδα. :pardon:

Δεν προκειται να γινει τετοιος διαχωρισμος γιατι υπαρχει μονο στο μυαλο των ψεκασμενων. Αυτα ειναι τα επισημα στοιχεια του κρατους. Αν και οταν αναθεωρουν το συζηταμε, αλλα δεν μπορεις να τα απορριπτεις οσο εσυ ο ιδιος δεν εχεις κατι καλυτερο να επιδειξεις.

Δεν με ενδιαφέρει τί λέει η μαγική σου σφαίρα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Ζήτησα ανάλυση αιτιών θανάτου. Όταν την έχεις, τα ξαναλέμε.

Ούτε φυσικά έκανα ποτέ εικασίες εγώ. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εγώ απλά είπα ότι δεν ξέρω και δεν θα μπω σε συζήτηση με θεωρίες και εικασίες.

Τα στοιχεια του ΕΟΔΥ δεν ειναι μαγικη σφαιρα, αλλα η πραγματικοτητα. Εσυ εισαι που ισχυριστηκες οτι η υπερβαλλουσα θνησιμοτητα δεν οφειλεται στον κοβιντ αρα εσυ εισαι αυτος που πρεπει να αποδειξεις τον ισχυρισμο σου. Με τι στοιχεια ισχυριζεσαι κατι τετοιο?

Α, από ελληνικά δεν τα πας και τόσο καλά;
Ας δοκιμάσουμε αγγλικά για αρχή.

Dear Lachourenios, I never compared the lethality of the coronavirus to that of the so-called "vaccines". What I said is that there is very little risk for young and healthy people to die from covid and therefore there is no reason for young and healthy people to suffer the side effects of the "vaccines", which -anyway- do not offer high levels of protection against the virus.

Do you understand what I'm saying now?

Μπορεις απλα να απαντησεις απο το να χανεις το χρονο σου και να γραφεις εξυπναδες :D Απο την στιγμη που δεν αποδεχεσαι ο,τι στοιχειο υπαρχει γυρω απο τον κοβιντ και τα εμβολια γιατι...μασονοι και Γκειτς, τοτε πως βγαζεις συμπερασματα?

Μήπως γιατί δεν είναι υγιείς, δηλαδή πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα που τους καθιστούν ευάλωτους;; :hmmm

Και μήπως γιατί τσουβαλιάζονται όλοι οι θάνατοι με θετικό τεστ και όχι μόνο οι πραγματικοί θάνατοι από κορωνοϊό;; :hmmm

Μηπως επειδη μας ψεκαζουν? :D

Απο την στιγμη που εχουμε τοσες χιλιαδες νεκρους κατω των 65 στην Ελλαδα, οι νεοτεροι με υποκειμενα νοσηματα ειναι πολυ πιο συχνοι απ'οτι νομιζεις. Αρα το να λες να μην εμβολιαστουν ειναι εντελως ανευθυνο.

Ξέχασες να γράψεις και: σκάστε βρωμοψεκασμένοι και μην μας αμφισβητείτε! :s_mad

Σου ειπα εγω να σκασεις? Τα επισημα στοιχεια σου βαζω και επειδη δεν σε συμφερουν το γυρνας στην τρελη.

Το πορδονίου εσύ το διαβάζεις πιο πολύ. Και Σκάι βέβαια, για να παίρνεις γραμμή. :D

Δεν εχω ποσταρει τιποτα απο τα δυο. Οι ψεκασμενοι εχετε κανει το Πορδονιου ευαγγελιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2022, 15:29

Adminović έγραψε:Το 4% θάνατοι "από" κορωνοϊό (μετάφραση: με θετικό τεστ κορωνοϊού) στους υγιείς κάτω των 70 ετών πιάνεται για στοιχείο ή είναι μπζεκαζμένο καθόσον δεν συμφωνεί με την εμβολιαστική προπαγάνδα μας; :hmmm

Δεν αμφισβητησα το στοιχειο. Αναρωτηθηκα πως γινεται να επικαλεισαι μονο το συγκεκριμενο στοιχειο οταν ολα τα υπολοιπα στοιχεια του ΕΟΔΥ (και αντιστοιχων οργανισμων αλλων χωρων) δεν τα λαμβανεις καθολου υπ'οψιν. Πολυ απλα η επικληση του συγκεκριμενου στοιχειου επιβεβαιωνει την αποψη μου οτι αποδεχεσαι μονο ο,τι ταιριαζει με την ιδεοληψια σου γυρω απο το συγκεκριμενο θεμα και για ολα τα αλλα εθελοτυφλεις.

Πως γινεται να μην εχεις στην διαθεση σου κανενα στοιχειο γυρω απο τα εμβολια και τον κορονοιο (αφου ο,τι κυκλοφορει δεν το εμπιστευεσαι γιατι...μασωνοι) αλλα ταυτοχρονα να εισαι τοσο σιγουρος πως:

α) τα εμβολια σκοτωνουν περισσοτερο απο τον κοβιντ αρα ειναι ασφαλεστερο να κολλησεις παρα να εμβολιαστεις
β) οτι οι εμβολιασμενοι σωνει και ντε θα εμφανισουν παρενεργειες στο μελλον απο τα εμβολια

Με βαση ποια στοιχεια και ποιες μελετες οδηγηθηκες σε αυτο το συμπερασμα? Μυρισες τα νυχια σου? :fico:

Από το "δεν εκβιάστηκε κανείς πλην των υγειονομικών" περάσαμε στο "ε σιγά τους εκβιασμούς εκεί πέρα" (ενώ τότε είχαμε διθυραμβικές αναρτήσεις για το θέμα, καθώς και για πόσους έκλεισαν ραντεβού μετά το πρόστιμο :laugh1: ).

Μπερδευεις δυο διαφορετικα πραγματα. Το ενα ειναι τι ισχυει και το αλλο ειναι τι πιστευω εγω.

Εγω προσωπικα θα ηθελα περισσοτερους ''εκβιασμους'' και δεν το εχω κρυψει ποτε. Στην πραξη ομως η κυβερνηση μονο τους υγειονομικους ''εκβιαζει''. Το προστιμο στους 65αρηδες+ το εφαρμοσαν απο μεσα Γεναρη και το πηραν πισω μεχρι να τελειωσει ο Μαρτιος. Αυτο ηταν ολο.

Για τους εμβολιασμενους που κόλλησαν κοβιντ και πέθαναν από αυτό, κάποια δήλωση θα κάνεις; :D

Τι δηλωση να κανω? Εκαναν ο,τι καλυτερο μπορουσαν. Αν δεν εμβολιαζονταν τοτε θα πεθαιναν μια ωρα αρχιτερα. Απο το ιδιο το εμβολιο παντως ελαχιστοι πεθαναν σε σχεση με τον κοβιντ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Αύγ 2022, 16:36

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν προκειται να γινει τετοιος διαχωρισμος γιατι υπαρχει μονο στο μυαλο των ψεκασμενων. Αυτα ειναι τα επισημα στοιχεια του κρατους. Αν και οταν αναθεωρουν το συζηταμε, αλλα δεν μπορεις να τα απορριπτεις οσο εσυ ο ιδιος δεν εχεις κατι καλυτερο να επιδειξεις.

Ποιο κράτος;
Ο ίδιος ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι ανάμικτα αυτά τα στοιχεία.
Ο αρμόδιος υπουργός.

Εσυ εισαι Εγώ είμαι που ισχυριστηκεςα οτι η υπερβαλλουσα θνησιμοτητα δεν οφειλεται στον κοβιντ αρα εσυ εισαι εγώ είμαι αυτος που πρεπει να αποδειξειςω τον ισχυρισμο σου μου.

Fixed.

Και ναι, σωστά κατάλαβες, οι εικασίες και τα fake στατιστικά δεν συνιστούν απόδειξη.

Απο την στιγμη που δεν αποδεχεσαι ο,τι στοιχειο υπαρχει γυρω απο τον κοβιντ και τα εμβολια γιατι...μασονοι και Γκειτς, τοτε πως βγαζεις συμπερασματα?

Αποδέχομαι τα στοιχεία, στην πραγματική τους διάσταση.
Δεν θα αποδεχτώ στοιχεία που αφορούν θανάτους με θετικό τεστ κορωνοϊού ως θανάτους από κορωνοϊό.

Τώρα αν φταίνε οι μασόνοι ή ο Γκέιτς που εσύ απαιτεις να δεχόμαστε τα παραφουσκωμένα στοιχεία ως αληθή γιατί βολεύουν στην προπαγάνδα σου, δεν ξέρω. Εγώ πάντως ούτε αναφέρθηκα ποτέ σε μασόνους ούτε ασχολούμαι με τον Γκέιτς. Βρες τα μαζί τους, αν έχεις κάποιο θέμα.

Μηπως επειδη μας ψεκαζουν? :D

Δεν ξέρω αν ψεκάζουν, αλλά για τα εμβόλια έχω την βάσιμη υποψία ότι ίσως προκαλούν προβλήματα στην λειτουργία του εγκεφάλου. Θα πρέπει να διερευνηθεί νομίζω το θέμα.

Τόση επίκτητη χαζομάρα συσσωρευμένη σε εμβολιασμένους είναι ύποπτη. :hmmm

Απο την στιγμη που εχουμε τοσες χιλιαδες νεκρους κατω των 65 στην Ελλαδα, οι νεοτεροι με υποκειμενα νοσηματα ειναι πολυ πιο συχνοι απ'οτι νομιζεις. Αρα το να λες να μην εμβολιαστουν ειναι εντελως ανευθυνο.

Βάλε 1-2 εκατομμύρια νεκρούς. Τζάμπα είναι. :laugh1:
Επίσης, ουδέποτε είπα να μην εμβολιαστεί κάποιος ούτε να εμβολιαστεί. Αυτό είναι θέμα που θα το συζητήσει με τον γιατρό του και όχι με τηλεμαϊντανούς που εντελώς ανεύθυνα δίνουν οδηγίες από τηλεοράσεως.

Εγώ απλώς ανέλυσα το σκεπτικό μου γιατί εγώ, ως νέος και υγιής, δεν χρειάζομαι αυτά τα δυνητικά επικίνδυνα για την υγεία μου σκευάσματα. :pardon:

Η διασπορά πανικού πάντως δεν είναι απλά ανεύθυνη, είναι επικίνδυνη.

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν αμφισβητησα το στοιχειο. Αναρωτηθηκα πως γινεται να επικαλεισαι μονο το συγκεκριμενο στοιχειο οταν ολα τα υπολοιπα στοιχεια του ΕΟΔΥ (και αντιστοιχων οργανισμων αλλων χωρων) δεν τα λαμβανεις καθολου υπ'οψιν. Πολυ απλα η επικληση του συγκεκριμενου στοιχειου επιβεβαιωνει την αποψη μου οτι αποδεχεσαι μονο ο,τι ταιριαζει με την ιδεοληψια σου γυρω απο το συγκεκριμενο θεμα και για ολα τα αλλα εθελοτυφλεις.

Αν εσύ δεν θες ή δεν μπορείς να κατανοήσεις τη διαφορά μεταξύ των εννοιών "θανάτος από κορωνοϊό", "θάνατος με κορωνοϊό", καθώς επίσης και τη διαφορά "υγιής κάτω των 65" και "πάσχων από υποκείμενο νόσημα κάτω των 65" και δεν μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τα στοιχεία που διαβάζεις, δεν φταίω εγώ. :pardon:

α) τα εμβολια σκοτωνουν περισσοτερο απο τον κοβιντ αρα ειναι ασφαλεστερο να κολλησεις παρα να εμβολιαστεις
β) οτι οι εμβολιασμενοι σωνει και ντε θα εμφανισουν παρενεργειες στο μελλον απο τα εμβολια

Δεν έγραψα εγώ κάτι τέτοιο.
Αυτά τα λες εσύ. :pardon:

Αν δεν εμβολιαζονταν τοτε θα πεθαιναν μια ωρα αρχιτερα.

Μη σου πω θα πέθαιναν δυο φορές. :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2022, 17:41

Adminović έγραψε:Ποιο κράτος;
Ο ίδιος ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι ανάμικτα αυτά τα στοιχεία.
Ο αρμόδιος υπουργός.

Και η αρμοδια υπηρεσια του κρατους κατεγραψε 5000 ανθρωπους κατω των 65. Η αρμοδια υπηρεσια.

Fixed.

Και ναι, σωστά κατάλαβες, οι εικασίες και τα fake στατιστικά δεν συνιστούν απόδειξη.

Αυτα τα νουμερα τα δινει το κρατος. Εσυ εχεις καποια πιο αξιοπιστα?

Ο μονος λογος που τα θεωρεις fake ειναι επειδη καταρριπτουν το ψεκασμενο παραμυθακι οτι οι θανατοι απο κοβιντ ειναι πλαστοι.

Αποδέχομαι τα στοιχεία, στην πραγματική τους διάσταση.
Δεν θα αποδεχτώ στοιχεία που αφορούν θανάτους με θετικό τεστ κορωνοϊού ως θανάτους από κορωνοϊό.

Τώρα αν φταίνε οι μασόνοι ή ο Γκέιτς που εσύ απαιτεις να δεχόμαστε τα παραφουσκωμένα στοιχεία ως αληθή γιατί βολεύουν στην προπαγάνδα σου, δεν ξέρω. Εγώ πάντως ούτε αναφέρθηκα ποτέ σε μασόνους ούτε ασχολούμαι με τον Γκέιτς. Βρες τα μαζί τους, αν έχεις κάποιο θέμα.

Ποια ειναι η πραγματικη διασταση και απο που την γνωριζεις? Μυρισες τα νυχια σου?

Δεν ξέρω αν ψεκάζουν, αλλά για τα εμβόλια έχω την βάσιμη υποψία ότι ίσως προκαλούν προβλήματα στην λειτουργία του εγκεφάλου. Θα πρέπει να διερευνηθεί νομίζω το θέμα.

Τόση επίκτητη χαζομάρα συσσωρευμένη σε εμβολιασμένους είναι ύποπτη. :hmmm

Ε ναι, δεν ειμαστε τοσο εξυπνοι να ξερουμε για τους δρακονιανους, τους μασονους και τους ιλλουμινατι :D

Βάλε 1-2 εκατομμύρια νεκρούς. Τζάμπα είναι. :laugh1:

Αστεια ειναι η αρνηση που εμφανιζεις εναντι της πραγματικοτητας και οχι τα στοιχεια.

Επίσης, ουδέποτε είπα να μην εμβολιαστεί κάποιος ούτε να εμβολιαστεί. Αυτό είναι θέμα που θα το συζητήσει με τον γιατρό του και όχι με τηλεμαϊντανούς που εντελώς ανεύθυνα δίνουν οδηγίες από τηλεοράσεως.

Εγώ απλώς ανέλυσα το σκεπτικό μου γιατί εγώ, ως νέος και υγιής, δεν χρειάζομαι αυτά τα δυνητικά επικίνδυνα για την υγεία μου σκευάσματα. :pardon:

Με βαση ποια στοιχεια ξερεις οτι τα εμβολια ειναι πιο επικινδυνα για την υγεια σου συγκριτικα με τον κοβιντ?

Η διασπορά πανικού πάντως δεν είναι απλά ανεύθυνη, είναι επικίνδυνη.

Ενω το να διασπειρουμε αντιεμβολιαστικες αντιληψεις εν μεσω πανδημιας ειναι ασφαλες... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2022, 17:47

Adminović έγραψε:Αν εσύ δεν θες ή δεν μπορείς να κατανοήσεις τη διαφορά μεταξύ των εννοιών "θανάτος από κορωνοϊό", "θάνατος με κορωνοϊό", καθώς επίσης και τη διαφορά "υγιής κάτω των 65" και "πάσχων από υποκείμενο νόσημα κάτω των 65" και δεν μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τα στοιχεία που διαβάζεις, δεν φταίω εγώ. :pardon:

Δεν χρειαζεται να κατανοησω κατι γιατι δεν ειμαι υπευθυνος για την συλλογη και καταγραφη των στοιχειων. Απλα βλεπω τι εχει καταγραψει το κρατος. Εσυ δεν τα αποδεχεσαι επειδη...δρακονιανοι αλλα παιρνεις απο αυτα τα στοιχεια επιλεκτικα ο,τι σε συμφερει. Ή ειναι αξιοπιστα τα στοιχεια οποτε τα αποδεχεσαι εξ ολοκληρου, ή δεν ειναι, τα απορριπτεις ολα και βρισκεις αλλα πιο αξιοπιστα. Εσυ κανεις cherrypicking οπου νομιζεις οτι σε βολευει για να βγεις σωστος.

Χωρις να εχεις απολυτως κανενα στοιχειο και καμια αποδειξη, μιλας για παρενεργειες και θανατους και βγαζεις σκαρτους ολους τους γιατρους του κοσμου. Δεν στεκουν αυτα σε καμια σοβαρη συζητηση.

Δεν έγραψα εγώ κάτι τέτοιο.
Αυτά τα λες εσύ. :pardon:

Ελα η κωλοτουμπα :D

Μη σου πω θα πέθαιναν δυο φορές. :P

Σιγουρα θα ειχαν χειροτερο ανοσοποιητικο σε σχεση με το αν εμβολιαζονταν οποτε ουτε παλι θα την γλυτωναν. Απλο ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Αύγ 2022, 17:55

Λαχουρένιος έγραψε:Και η αρμοδια υπηρεσια του κρατους κατεγραψε 5000 ανθρωπους κατω των 65. Η αρμοδια υπηρεσια.

Αγαπούλα....ο υπουργός ξέρεις.... αναφέρθηκε στο τί ακριβώς καταγράφει η υπηρεσία αυτή, που υπάγεται στο υπουργείο του.

Δεν μίλησε για κάποια άσχετη υπηρεσία. :pardon:

Αυτα τα νουμερα τα δινει το κρατος. Εσυ εχεις καποια πιο αξιοπιστα?

Εχμ..... ξέρεις.... αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει να το αποδείξει.

Δεν πρέπει εγώ να αποδείξω ότι οι επιπλέον θάνατοι δεν οφείλονται στο κόβιντ. Εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι οφείλονται στο κόβιντ (με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, όχι fake στατιστικά, υποθέσεις, μαγικές σφαίρες κοκ). :pardon:

Ε ναι, δεν ειμαστε τοσο εξυπνοι να ξερουμε για τους δρακονιανους, τους μασονους και τους ιλλουμινατι :D

Εσείς ξέρετε επακριβώς τί προκαλεί στο σώμα σας ένα σκεύασμα για το οποίο οι ίδιοι που το παράγουν δεν είναι απόλυτα σίγουροι και διαρκώς αναθεωρούν τις λίστες με τις παρενέργειες.

Υπάρχουν μεγαλύτεροι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στον κόσμο από εσάς; :laugh1:

Με βαση ποια στοιχεια ξερεις οτι τα εμβολια ειναι πιο επικινδυνα για την υγεια σου συγκριτικα με τον κοβιντ?

I have already explained this. Look at our previous conversation.

Ενω το να διασπειρουμε αντιεμβολιαστικες αντιληψεις εν μεσω πανδημιας ειναι ασφαλες... :laugh1:

Εμβόλια ούμπερ άλλες!

Μόνο εμβόλια και πόσο τέλεια είναι θα πρέπει να λέμε. :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”