Προέλλην έγραψε:Έχω πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει Ελλάδα. Φίλοι και συμφοιτηταί, αρχικά πολύ ικανότεροι απο μένα, έχουν εξαιρετικές θέσεις στην Ελλάδα ως μηχανικοί, στις κορυφαίες εταιρίες. ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως δουλεύουν υπερωρίες και πρέπει να σηκώνουν τηλέφωνα εκτός ωρών εργασίας και στις διακοπές. Το ταβάνι είναι 3.500 ευρώ, με τα γνωστά νοίκια και γενικότερα πάγια έξοδα.
Για μένα εδώ, η υπερωρία είναι κάτι το ανήκουστο, εκτός ωρών εργασίας και σε διακοπές ούτε περνάει στο μυαλό κανενός να σε πάρει τηλέφωνο, δεν ξέρουν ρε παιδί μου οι άνθρωποι εδώ τι είναι αυτό, πως το λέμε.
Ο μισθός σε σχέση με τα έξοδα; Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες, αισθάνομαι σαν μαλάκας που κοκορεύομαι.
Κοίτα, τα 3.500 μια χάρα είναι για Ελλάδα. Τα περισσότερα ζευγαρία δεν φτάνουν αυτό το πόσο αν προσθέσεις και τους δύο μισθούς μαζί. Βέβαια αν εσύ καθαρίζεις 5ψήφιο ποσό εκεί έξω σου φαίνονται λίγα, αλλά για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι πένα.
Πάντως και τα 3.500 τραβηγμένα μου φαίνονται ακόμα και αν είναι μεικτά. Σπάνια παίζουν πάνω από 2Κ ακόμα και σε διευθυντικές θέσεις πλέον.

.gif)

Όλοι αυτοί, θα εκφραστούν πολιτικά. Χρέος μας είναι να τους ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΜΕ