pluton έγραψε:Adminović έγραψε:
Είναι ανάλογες με εκείνες τις προβλέψεις κατά τις οποίες η Ρωσία θα κατέρρεε και θα διαμελιζόταν;;![]()
Η μόνη περίπτωση να υπάρξει συμφωνία για τα πετρέλαια θα είναι να είναι ιδιαίτερα επικερδής για την Βενεζουέλα. Με τους τσαμπουκάδες και τις αποικιακού τύπου συμφωνίες που ονειρεύονται οι κατσαπλιάδες των ΗΠΑ (αυτά δηλαδή που ίσχυαν προ Τσάβες), μάντεψε τί θα πάρουν.![]()
Ο Μαδούρο ένας άχρηστος λεωφορειατζής ήταν, ο οποίος και στο παρελθόν είχε φανεί λίγος. Ακόμα και μέσα στο κόμμα του, υπήρχαν αρκετοί που δεν τον ήθελαν. Αν νομίζεις ότι η απαγωγή του σημαίνει ότι στην Βενεζουέλα θα κάτσουν σαν τις κότες και θα περιμένουν να έρθουν οι Αμερικανοί να τους κλέψουν τα πετρέλαια, καλά κρασιά.
Θα δούμε, εγώ αυτά νομίζω ότι θα γίνουν, τα σημεία των καιρών είναι που δείχνουν .... Σκέψου θυμάσαι από το 1945 εποχή με τέτοιες ανακατατάξεις, εγώ όσο και να το ψάχνω δεν.... Ακόμα και η αντιαποικιακη περίοδος εξελίχτηκε ομαλά, ακόμα και η πτώση του κομμουνισμού ομαλά έγινε ..... Σήμερα δεν βλέπετε ότι στήνονται άγριες καταστάσεις; βλέπεις
Κράτη Σουηδία, Φιλανδία να μπαίνουν στο ΝΑΤΟ
Παρακάμπτεται ο Βόσπορος με χερσαίες οδούς.
Δημιουργείται το ΝΑΤΟ της Ασίας.
Βάσεις στο κέρας της Αφρικής.
Ξεκαθαρίζεται το τοπίο στην Μέση Ανατολή.
Αλλάζουν σύνορα σε κράτη.
Εστίες πολέμου. Έχεις σκεφτεί πόσοι πόλεμοι έγιναν το 2025;
Οικονομικά μέτρα
Μετατροπή της οικονομίας σε πολεμική
Επιβάλουν στην Ευρώπη να μάθει ότι θα χρειαστεί να πολεμήσει.
επανεξοπλισμός Γερμανίας.
Τι να πρώτο δεις;
Όσο αφορά τον διαμελισμό της Ρωσίας, πιστεύω ότι αυτός είναι αναπόφευκτος και δεν θα γίνει ειρηνικά, για αυτό βλέπεις την αδιαλλαξία του Πούτιν, τού Μεντβέντεφ κλπ
Τι να πω μακάρι να πέφτω έξω.
O λόγος που ο Τραμπ είναι τόσο φιλικός προς την ρωσία, είναι ότι δεν τους θεωρεί απειλή, για τις ΗΠΑ (για την ΕΕ βραχυπρόθεσμα προφανώς και είναι, αλλά τον συμφέρει κάτι τέτοιο). Οι συμβουλάτορές του, του λένε αυτά:
Πρόκειται για χώρα τελειωμένη που παίζει τα ρέστα της καθ οδόν για το αναπόφευκτο. Οι εισβολές στην περιφέρειά της, είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει να το καθυστερεί.

).