vallon έγραψε:τσ τσ τσ
τι μπρουταλ γλώσσα...!!!!!!!
ε τι να περιμένει κανείς..
πόσο σχετικός είσαι παιδί μου με επιχειρήσεις, αυτά μας λες
τσ τσ τσ
Κατάλαβα. Τζάμπα το γλύψιμο στο δήμαρχο.
vallon έγραψε:τσ τσ τσ
τι μπρουταλ γλώσσα...!!!!!!!
ε τι να περιμένει κανείς..
πόσο σχετικός είσαι παιδί μου με επιχειρήσεις, αυτά μας λες
τσ τσ τσ

oldjedi έγραψε:Να σου πω εγω κατι παλιο ;; Προς το παρος ειστε απομονωμενοι εσυ και οι ομοϊδεατες σου ακοα και σε πρωην Σοσιαληστικες "Δημοκρατιες" ...Καταπιε το ... μια και εξω σαν γιατρικο ...

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Τι έκανες το 1980

Λαχουρένιος έγραψε:oldjedi έγραψε:Να σου πω εγω κατι παλιο ;; Προς το παρος ειστε απομονωμενοι εσυ και οι ομοϊδεατες σου ακοα και σε πρωην Σοσιαληστικες "Δημοκρατιες" ...Καταπιε το ... μια και εξω σαν γιατρικο ...
Μπα, μια χαρα στις καπιταλιστικες κοινωνιες ζουμε, και αυτο σε τσουζει
Τα φασισταρια εχετε ιδρυματοποιηθει μεσα στις τοπικες και νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ειναι σαν εσας

vallon έγραψε:βρε Ολντ
κάθεσαι τώρα εσύ , σοβαρός άνθρωπος και πας να κάνεις συζήτηση με το ...μπετοστοκοκουμούνι;
φίλε μου σε βλέπω να ταλαιπωρείσαι
γιατί; υπάρχει λόγος;
άστο το παιδί να γράψει τις σαχλαμάρες του, έτσι κι αλλιώς μόνος του τα γράφει μόνος του γελάει..

Λαχουρένιος έγραψε:oldjedi έγραψε:Να σου πω εγω κατι παλιο ;; Προς το παρος ειστε απομονωμενοι εσυ και οι ομοϊδεατες σου ακοα και σε πρωην Σοσιαληστικες "Δημοκρατιες" ...Καταπιε το ... μια και εξω σαν γιατρικο ...
Μπα, μια χαρα στις καπιταλιστικες κοινωνιες ζουμε, και αυτο σε τσουζει
Τα φασισταρια εχετε ιδρυματοποιηθει μεσα στις τοπικες και νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ειναι σαν εσας

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Τι έκανες το 1980
Γαύγιζε κατά της αριστεράς και του πασιόκ ως συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, ενώ παράλληλα στο εργοτάξιο κυκλοφορούσαν οι εργάτες χωρίς κράνη, γιατί τους χαλούσε τα λιγδωμένα μαλλιά. Cult καταστάσεις.

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:oldjedi έγραψε:
![]()
Για να καταλαβω ...
Επειδη ο εργοδοτης σου , ειναι αγεωγραφητος και ανιστορητος , τι πρεπει να κανουμε εμεις ;; τεμεναδες οπως κανεις εσυ ;; Yes master . ;;
Διαφωνουμε ...
Ολντ
Οπως και όλοι οι εργοδότες στον πλανήτη εντελώς τυχαία. Πάλι μπερδεύεσαι κρίνοντας εξ ιδίων. Δεν είναι η εποχή της χούντας που με τεμενάδες διορίστικες σε μια θεσούλα για να κάνεις τίποτα. Μιλάμε για αδίστακτες εταιρείες που επιλέγονται και αμοίβονται μόνο εξαιρετικά ικανοί καλή ώρα σαν εμένα. Καπιταλισμό έχουμε.
Η γλειφτες κατουρημενων ποδιων ... καλοι και ικανοι ... σαν και σενα ...
Αυτό είπα ,ότι ούτε μπορείτε να κάνετε τίποτα ,ούτε θα αλλάξετε τίποτα. Απλά το ότι διαφωνείτε σιωπηλά ,το κάνει πιο απολαυστικό.

oldjedi έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Γαύγιζε κατά της αριστεράς και του πασιόκ ως συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, ενώ παράλληλα στο εργοτάξιο κυκλοφορούσαν οι εργάτες χωρίς κράνη, γιατί τους χαλούσε τα λιγδωμένα μαλλιά. Cult καταστάσεις.
![]()
Δεν νομιζω να σε ειχα ποτε εργατη ...Σε πειραξε η απορριψη ;;
Ολντ