Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 24 Ιούλ 2018, 08:45

Αρίστος wrote:
ΝΤΡΟΠΗ σας οσοι θελησατε να κανετε προπαγανδα πανω σε τετοια καταστροφη.

by Αρίστος » 16 Aug 2017, 06:20

Kατα συμπτωση οι μεγαλες φωτιες μπαινουν στη διαρκεια κυβερνησεων που δεν γουσταρουν οι καναλαρχες...

Καραμανλης το 2007 και Τσιπρας σημερα...

Η παρασιτικη ελληνικη αστικη ταξη θελει να απαλλαγει απο τον Τσιπρα το συντομοτερο για να μην πληρωσουν οι καναλαρχες για τις αδειες, για να μην πληρωσουν τα μεγαλα προστιμα οι εργολαβοι της συμφορας και για να ξαναδωσει ο Κουλης σε ολους τους θαλασσοδανεια μεσω των τραπεζων....

Αυτοι ειναι για μενα οι πρωτοι υποπτοι των εμπρησμων και μετα ακολουθουν σε υποψιες οικοπεδοφαγοι και Τουρκοι...

viewtopic.php?f=5&t=5605&p=91705&hilit=%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B5%CF%82#p91705
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 24 Ιούλ 2018, 08:48

Σε λίγα χρόνια στα καμένα...

Εικόνα
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιούλ 2018, 09:03

καλημερα ..μολις μπηκα..ηταν κανενας σας απο σας μαρτυρας των γεγονοτων;
εγω ημουν ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 24 Ιούλ 2018, 09:07

11 χρόνια η ιστορία επαναλαμβάνεται,δυστυχώς δεν μαθαίνομε και το τίμημα είναι βαρύ.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 24 Ιούλ 2018, 09:08

nemo έγραψε:καλημερα ..μολις μπηκα..ηταν κανενας σας απο σας μαρτυρας των γεγονοτων;
εγω ημουν ....

Εύχομαι ειλικρινά να μην είχες καμία απώλεια.

Πως τα είδες τα πράγματα από κοντά;
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 24 Ιούλ 2018, 09:09

Το θέμα είναι η πρόληψη, και αυτός ο κρατικός μηχανισμός απέτυχε πλήρως. Όχι γιατί είναι άχρηστοι η ανίκανοι, αλλά γιατί έχουμε το κράτος των εργολάβων ,των ημετέρων, των κουμπάρων,των επιχειρηματιων κλπ. Για αυτό αγαπητοί ΣυριΖαιοι είστε τα ίδια σκατα με τους προηγούμενους ΠΑΣΟΚοΝΔημοκρατες.
1 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 24 Ιούλ 2018, 09:12

Το χειμώνα πνιγόμαστε,το καλοκαίρι καιγόμαστε τον υπόλοιπο χρόνο επιδοτουμε μεγαλοεπιχειρηματιες,ανακεφαλωποιουμε τραπεζες και φοροαπαλλασουμε εφοπληστες.
2 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 24 Ιούλ 2018, 09:18

talaipwros έγραψε:Το θέμα είναι η πρόληψη, και αυτός ο κρατικός μηχανισμός απέτυχε πλήρως. Όχι γιατί είναι άχρηστοι η ανίκανοι, αλλά γιατί έχουμε το κράτος των εργολάβων ,των ημετέρων, των κουμπάρων,των επιχειρηματιων κλπ. Για αυτό αγαπητοί ΣυριΖαιοι είστε τα ίδια σκατα με τους προηγούμενους ΠΑΣΟΚοΝΔημοκρατες.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια δεν υπάρχει μηχανισμός ή διαδικασία έκτακτης εκκένωσης μιας περιοχής. Είναι εύλογο να προσπαθεί ένας άνθρωπος να σώσει την περιουσία του από την καταστροφή (που με ένα λάστιχο βρύσης με χαμηλή πίεση νερού, δεν σώζεις τίποτα), αλλά ακριβώς επειδή βρίσκεται σε πανικό ή σε σύγχυση, θα πρέπει κάποιος να τον μαζέψει, έστω και με το ζόρι απ' την περιοχή, πριν φτάσει το κακό.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιούλ 2018, 09:20

θα σας τα πω σιγα σιγα καφε δεν εχω πιει ακομη
περιμενετε να μαθουμε ποσοι ειναι οι νεκροι ισως φτασουν στους εκατο
ισως και να τους ξεπερασουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 24 Ιούλ 2018, 09:21

Η Δούρου πλημμύρισε την μισή Αττική και έκαψε την άλλη μισή. Μάστιγα της αρχαιότητας.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”