Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με τον Τζορτζ Σόρος στο Νταβός
Συνάντηση με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος είχε ο Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, την ώρα που στην Αθήνα ψηφίζεται η συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συναντήθηκε με τον επιχειρηματία – το όνομα του οποίου έχει εμπλέξει στη χώρα μας με κατηγορίες κατά του Νίκου Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος – στο Νταβός.
Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
Όπως έγραψε, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.
Πηγή: Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με τον Τζορτζ Σόρος στο Νταβός [εικόνα] | iefimerida.gr
«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη Συμφωνία των Πρεσπων. Κάποιος έβαλε το όνομά μου χωρίς να έχω δώσει καμία έγκριση».
Αυτό δήλωσε ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης μιλώντας στο parapolitika.gr, όταν είδε ότι το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στη λίστα με τους 158 καλλιτέχνες που στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά με τη μουσική. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη Συμφωνία των Πρεσπων. Κάποιος έβαλε το όνομά μου χωρίς να έχω δώσει καμία έγκριση».
Την ίδια ώρα ο κ. Καραντίνης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλοι καλλιτέχνες των οποίων το όνομα περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα χωρίς την έγκρισή τους.
Πηγή: Μανώλης Καραντίνης: Κάποιος έβαλε το όνομά μου υπέρ της Συμφωνίας χωρίς να το ξέρω | iefimerida.gr