Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 13:55

Στύγιος έγραψε:
vallon έγραψε:
και να ξέρεις ότι έχει ρίξει πολύ χρήμα το υπουργείο Στυξ,
η μηχανή που έχει απο πίσω το sch μου επέτρεψε να σηκώσω ολόκληρο φορουμάκι για την εξ αποστάσεως
μιλάμε κάποιος έχει ρίξει χρήμα
και όχι η νουδούλα, αυτό έγινε επι συριζα

Για ένα δεκαήμερο και παραπάνω όμως σερνόταν τραγικά. Προφανώς δεν είχαν αναβαθμίσει οι νδούληδες τους σέρβερ. Έμπαινα στις 2 και 3 το πρωί, σαν τον βρικόλακα, να αναρτήσω υλικό για τους μαθητές ( κι ακόμα και τώρα μου στέλνουν εργασίες)
Βέβαια ο κακός χαμός έγινε με το Webex και τη σύγχρονη. Όταν έχεις 62 μαθητές Live!! στην Ιστορία ,άντε να προλάβεις να δεις ποιος παίζει με το μικρόφωνο
(που δεν μπορούσα να το κλείσω) και ποιος θα κάνει την επική χαζομάρα, απελπισία :s_no.
Δεν το ξανακάνω , αρνούμαι.

Γεια σουυυυυυυυυυ! Εσυ που ειχες στο αλλο, το αβαταρ με τον Medici δεν εισαι η κανω λαθος; :ashamed:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 13:56

Adminović έγραψε:Τυπικό δείγμα φίνου γκομενακίου, που κυκλοφορεί σε πχιοτικά φόρα και το κυνηγάνε λιγούρια που τριγυρνάνε εκεί.....μια εργάρα που δεν πρέπει να χάσει κανείς!! :laugh1: :laugh1: :laugh1:

:laugh1:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2020, 14:06

Εσθήρ έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Για ένα δεκαήμερο και παραπάνω όμως σερνόταν τραγικά. Προφανώς δεν είχαν αναβαθμίσει οι νδούληδες τους σέρβερ. Έμπαινα στις 2 και 3 το πρωί, σαν τον βρικόλακα, να αναρτήσω υλικό για τους μαθητές ( κι ακόμα και τώρα μου στέλνουν εργασίες)
Βέβαια ο κακός χαμός έγινε με το Webex και τη σύγχρονη. Όταν έχεις 62 μαθητές Live!! στην Ιστορία ,άντε να προλάβεις να δεις ποιος παίζει με το μικρόφωνο
(που δεν μπορούσα να το κλείσω) και ποιος θα κάνει την επική χαζομάρα, απελπισία :s_no.
Δεν το ξανακάνω , αρνούμαι.

Γεια σουυυυυυυυυυ! Εσυ που ειχες στο αλλο, το αβαταρ με τον Medici δεν εισαι η κανω λαθος; :ashamed:

Γω ήμουν με άβαταρ τον Cosimo Medici :yesyes: ,τον είδες τον 3ο κύκλο τελικά ή να σου βάλω απουσία; :P
1 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 14:09

Στύγιος έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Γεια σουυυυυυυυυυ! Εσυ που ειχες στο αλλο, το αβαταρ με τον Medici δεν εισαι η κανω λαθος; :ashamed:

Γω ήμουν με άβαταρ τον Cosimo Medici :yesyes: ,τον είδες τον 3ο κύκλο τελικά ή να σου βάλω απουσία; :P

αχαχαχχα,πολυ χαιρομαι που σε ''βλεπω''! :thuuumbsup:

Αχμ,γκουχου γχκουχου....να μου βαλεις κυριε να μου βαλεις.Το εβαλα σους σελιδοδεικτες μου,ειπα θα το δω αλλα εμπλεξα. :ashamed:
Θα το δω ομως ,θα το δω...προμις! :iiiii: :laugh1:

Για πες τωρα αξιζει;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2020, 14:19

Εσθήρ έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

αχαχαχχα,πολυ χαιρομαι που σε ''βλεπω''! :thuuumbsup:

Αχμ,γκουχου γχκουχου....να μου βαλεις κυριε να μου βαλεις.Το εβαλα σους σελιδοδεικτες μου,ειπα θα το δω αλλα εμπλεξα. :ashamed:
Θα το δω ομως ,θα το δω...προμις! :iiiii: :laugh1:

Για πες τωρα αξιζει;

Just perfect . Στο τέλος ακόμα κι εγώ ο σκληρός , δάκρυσα...

1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Μάιος 2020, 14:30

Κωλοτρίβονται κάποιοι για να φωνάξω το υγειονομικό. Συνεχίστε να αμολάτε τα σκατά σας σε δρόμους και πλατείες και ίσως το πετύχετε τελικά. :) :) :)
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2020, 14:45

Adminović έγραψε:Κωλοτρίβονται κάποιοι για να φωνάξω το υγειονομικό. Συνεχίστε να αμολάτε τα σκατά σας σε δρόμους και πλατείες και ίσως το πετύχετε τελικά. :) :) :)

Kαι μετά σου έφταιγα εγώ που μπινελίκωνα αβέρτα αλλά δικαίως και μ' έβαλες σε προέγκριση ,τον παλαίουρα , αίσχος :P
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 31 Μάιος 2020, 14:53

Πρέπει να έχει γίνει παρεξήγισις, το θέμα αφορά γενικά ρατσιστικούς ιστότοπους, διασπορά ψευδών ειδήσεων, ρητορική μίσους. Και κάποιοι το έχετε κάνει βεντέτα, άλλοι βγαζετε απωθημένα με συγκεκριμένο φορουμ. Δεν είναι όμορφο αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μάιος 2020, 14:55

Στύγιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Κωλοτρίβονται κάποιοι για να φωνάξω το υγειονομικό. Συνεχίστε να αμολάτε τα σκατά σας σε δρόμους και πλατείες και ίσως το πετύχετε τελικά. :) :) :)

Kαι μετά σου έφταιγα εγώ που μπινελίκωνα αβέρτα αλλά δικαίως και μ' έβαλες σε προέγκριση ,τον παλαίουρα , αίσχος :P

Ε καλα το χες γαμησει ομως, δεν μπορεις να εχεις παραπονο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 14:56

Σε πιανω! :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”