vallon έγραψε:τελικά εδώ μέσα είμαστε όλοι μια χαρά ...ψυχάκηδες
![]()
συμφωνω αλλα να κρινουμε και ποιος απο ολους ειναι ο βασιλιας
θα πω τρια ονοματα στην τυχη εσεις συμπληρωστε -δεν εχει σημασια η σειρα
διαδοχος ραν νεμο

vallon έγραψε:τελικά εδώ μέσα είμαστε όλοι μια χαρά ...ψυχάκηδες
![]()

ВладимирВладимирович έγραψε:Super spreader detected

nemo έγραψε:εχω μια απορια γιατι δεν κανουν εμβολιασμο στους λαθρο οσους ρωταω τους νομιμους
κανενας δεν το εχει κανει και ουτε τους το λενε ....λετε να το κανουν επιτηδες
για να μεινουμε μονο εμεις οι ελ στην ελλαδα ζωντανοι;
μπορει να μου απαντησει καποιος εξυπνος που εχεις τις απαντησεις ευκολες
σαν τον λαχου λεμε;

vallon έγραψε:Το μεγάλο γέλιο θα πέσει ότι αφού έχετε κανονίσει μια δουλειά στα τάδε λεφτά , θα έρθουν στη μέση της δουλειά να σας πουν ότι ,...ξέρεις θέλουμε κι άλλα λεφτά γιατί δεν φτάνουν τα υλικά..
vallon έγραψε:πας και ζητάς να σου βάψουν το σπίτι;
καλά ο άντρας σου δεν πιάνει το χέρι του;
vallon έγραψε: εμαααααα πας σε αλβανούς να τους δώσεις δουλειά;;;;;; χαζή είσαι;;

bizeli έγραψε:Ρε παιδιά I feel a liitle suspicious
Δε θέλω να γενικεύω αλλά το θέμα έχει ως εξής.
Θέλουμε να βάψουμε το σπίτι
Κατά καιρούς ψάχναμε μπογιατζήδες, τέσπα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το βάψουμε το επόμενο διάστημα.
Τέσπα, το ρεζουμέ είναι ότι από τις προσφορές που πήραμε οι αλβανοί μπογιατζήδες μας ζητούσαν 800 ευρώ + κάτι άλλα εξωφρενικά πράγματα, ενώ όσοι Έλληνες ήρθαν μας ζητούσαν 400 ευρώ (βαριά 550 που μας είπε ένας) + κάτι άλλα μερεμέτια δωρεάν.
Δε θέλω να ταμπελοποιήσω κανέναν αλλά οι αλβανοί τεχνίτες μου έδωσαν την εντύπωση ότι φούσκωναν υπερβολικά τις τιμές και γενικά ό,τι μπορούσαν να αρπάξουν.
Να σας πω την αλήθεια επειδή έτυχε να έρθουν αλβανοί πρώτα να εκτιμήσουν και όλοι μας έλεγαν τα ίδια (800+) ε είπαμε με τον Γιώργη μάλλον αυτή είναι η τιμή. Αφού όλοι τα ίδια μας είπαν. Οπότε υπολογίζαμε αυτά τα χρήματα. Ήμασταν έτοιμοι να το κλείσουμε.
Μετά τυχαίνει να πάρουμε τιμή και από Έλληνες και μας είπαν τα μισά. Σκεφτήκαμε μήπως δεν κατάλαβαν τι τους ζητούσαμε. Όχι για τα ίδια ακριβώς ζητούσαν τα μισά λεφτά.
Επίσης, κακή εντύπωση μου προκάλεσε όσοι κοστολόγησαν την εργασία τους ανάλογα με το πόσο "τακτοποιημένες" δουλειές έχουμε.
Δλδ άμα πεις δημόσιος υπάλληλος σε βαράνε αλύπητα. Δεν έχουν ανάγκη αυτοί...
Άλλη φορά πρώτα θα μου λένε τιμή και το τι δουλειές κάνουμε είναι δικό μας θέμα.
Μη χειρότερα.

bizeli έγραψε:vallon έγραψε:Το μεγάλο γέλιο θα πέσει ότι αφού έχετε κανονίσει μια δουλειά στα τάδε λεφτά , θα έρθουν στη μέση της δουλειά να σας πουν ότι ,...ξέρεις θέλουμε κι άλλα λεφτά γιατί δεν φτάνουν τα υλικά..
Ε τότε θα μείνει η δουλειά στη μέση. Τι να κάνουμε τώρα; Κι εγώ θα τους πω τόσα χρήματα έχω.vallon έγραψε:πας και ζητάς να σου βάψουν το σπίτι;
καλά ο άντρας σου δεν πιάνει το χέρι του;
Σόρι κιόλας αλλά δεν έτυχε ποτέ να δουλέψει οικοδομή. Από πού να τα ξέρει αυτά;
Κι επίσης η περίπτωσή μας δεν είναι απλά παίρνω μια μπατανόβουρτσα και βάφω τους τοίχους. Υπάρχουν κακοτεχνίες που πρέπει να ρθει επαγγελματίας.
Και στην τελική θέλουμε την ευκολία μας ρε βάλλον.
Αν ήταν μόνο ένα φρεσκάρισμα θα το κάναμε μόνοι μας.vallon έγραψε: εμαααααα πας σε αλβανούς να τους δώσεις δουλειά;;;;;; χαζή είσαι;;
Συγγνώμη αλλά όταν ψάχνω για μπογιατζή δε ψάχνω βάσει φυλετικών κριτηρίων.
Ρωτάω για τηλέφωνα γνωστούς και μου δίνουν αυτά και αυτά.
Άσε που όλοι έχουν ελληνικά ονόματα (γιώργος, κώστας κτλ). Πού να καταλάβω ποιος είναι Αλβανός και ποιος Έλληνας όταν τους καλώ;