Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιουν 2021, 18:31

ο εξισορροπητικος του πονου νομος ειναι η δικαιοσυνη και ομορφια της ζωης ... και επιπλεον καθρεπτης ψυχης... αρα αν ειναι κανεις καταχραστης εξουσιας κι εκβιαστης τοτε σε αυτο το νομο βλεπει να καθρεπτιζεται το ειναι του ...η εσωτερικη του ασχημια ...η χαμερπετικη του φυση ...ο ξιπασμος του ...χμμμ...

<<<σε δενω με αυτον τον νομο και να μη λυθεις παρα μονο αν αναγνωρισεις ειλικρινως το βιασμο που ασκησες στην ζωη και σε εκεινους που εκπροσωπουσαν τα δικια της >>
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιουν 2021, 18:37

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ο εξισορροπητικος του πονου νομος ειναι η δικαιοσυνη και ομορφια της ζωης ... και επιπλεον καθρεπτης ψυχης... αρα αν ειναι κανεις καταχραστης εξουσιας κι εκβιαστης τοτε σε αυτο το νομο βλεπει να καθρεπτιζεται το ειναι του ...η εσωτερικη του ασχημια ...η χαμερπετικη του φυση ...ο ξιπασμος του ...χμμμ...

<<<σε δενω με αυτον τον νομο και να μη λυθεις παρα μονο αν αναγνωρισεις ειλικρινως το βιασμο που ασκησες στην ζωη και σε εκεινους που εκπροσωπουσαν τα δικια της >>

Εσύ το μόνο που είσαι σε θέση να εκπροσωπείς είναι η απύθμενη βλακεία με την ανάλογου βαθμού κακία και μισανθρωπία.
Ουστ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιουν 2021, 21:54

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ο εξισορροπητικος του πονου νομος ειναι η δικαιοσυνη και ομορφια της ζωης ... και επιπλεον καθρεπτης ψυχης... αρα αν ειναι κανεις καταχραστης εξουσιας κι εκβιαστης τοτε σε αυτο το νομο βλεπει να καθρεπτιζεται το ειναι του ...η εσωτερικη του ασχημια ...η χαμερπετικη του φυση ...ο ξιπασμος του ...χμμμ...

Εσύ το μόνο που είσαι σε θέση να εκπροσωπείς είναι η απύθμενη βλακεία με την ανάλογου βαθμού κακία και μισανθρωπία.
Ουστ.

...δεν θα σου ξαναπντησω σε κανενα θεμα ...εινα ματαιο ...εισαι νευαμτικ πατωμενος ...προβαλεις σε αλλους αυτο που εισαι δυστυχως <<ειθε η ζωη να σου δωσει το μαθηματακι πονου που σου αξιζει >>....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιουν 2021, 22:02

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Ουστ.

...δεν θα σου ξαναπντησω σε κανενα θεμα ...εινα ματαιο ...εισαι νευαμτικ πατωμενος ...προβαλεις σε αλλους αυτο που εισαι δυστυχως <<ειθε η ζωη να σου δωσει το μαθηματακι πονου που σου αξιζει >>...δεν εχεις νΑ φοβασαι τιποτε αν εισαΙ σιγουρος οτι εισαι ενα ανθρωπος που σεβαστηλε την ζωη ... απλα η Μυθηρα κανει λαθοςς αν εχεις ομως πραγματικα προσβαλει την ζωη με κακοηθειες προς αλλους .. η ζωη να σου δωσει το μαθημα ισορροπιας του πονου ....ΔΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ και αν κανω λαθος για σενα να μου δωσει και μενα η ζωη το μαθημα που μου αξιζει χεχε ...εννοειται κανεις δεν διαφευγει απο τον εξισορροπητης της ...

... οσο για το μισος κανενα πνευματικα κατωτερο αμορρφωτο δεν μπορω να μισησω ...εκνευρισμο ναι μου εχει ςπροκαλεσει ε το απιστευτο αναιτιο μπουλοινγκ τις υποτιμησεις τις ειρωνιες τις απαξιθωσεις το μισογυνισμο σου , τα διαγραφες μηνυματων τον αποκλεισμο και το κλειδωμα θεματων μου ...μιλα ςγια κακια δικη μου εεε ... μη επιβαρυνεις αλλο τη θεση σου .. γιατι το δεσιμο θα γινει ασφυκτικο για σενα ... εμ εκβιαστης της ζωης εμ και κατηγορος εκεινων που εκβιασες ...αθλιοτητα θα σε εγκλεισει ασφυκτικα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιουν 2021, 09:49

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
...δεν θα σου ξαναπντησω σε κανενα θεμα ...εινα ματαιο ...εισαι νευαμτικ πατωμενος ...προβαλεις σε αλλους αυτο που εισαι δυστυχως <<ειθε η ζωη να σου δωσει το μαθηματακι πονου που σου αξιζει >>...δεν εχεις νΑ φοβασαι τιποτε αν εισαΙ σιγουρος οτι εισαι ενα ανθρωπος που σεβαστηλε την ζωη ... απλα η Μυθηρα κανει λαθοςς αν εχεις ομως πραγματικα προσβαλει την ζωη με κακοηθειες προς αλλους .. η ζωη να σου δωσει το μαθημα ισορροπιας του πονου ....ΔΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ και αν κανω λαθος για σενα να μου δωσει και μενα η ζωη το μαθημα που μου αξιζει χεχε ...εννοειται κανεις δεν διαφευγει απο τον εξισορροπητης της ...

... οσο για το μισος κανενα πνευματικα κατωτερο αμορρφωτο δεν μπορω να μισησω ...εκνευρισμο ναι μου εχει ςπροκαλεσει ε το απιστευτο αναιτιο μπουλοινγκ τις υποτιμησεις τις ειρωνιες τις απαξιθωσεις το μισογυνισμο σου , τα διαγραφες μηνυματων τον αποκλεισμο και το κλειδωμα θεματων μου ...μιλα ςγια κακια δικη μου εεε ... μη επιβαρυνεις αλλο τη θεση σου .. γιατι το δεσιμο θα γινει ασφυκτικο για σενα ... εμ εκβιαστης της ζωης εμ και κατηγορος εκεινων που εκβιασες ...αθλιοτητα θα σε εγκλεισει ασφυκτικα ...

Μιλάει, ποια;
Η γυναίκα που προτρέπει αφελείς γονείς (ενώ η ίδια δεν έχει παιδιά) να αφήσουν ανεμβολίαστα τα παιδιά τους και να μείνουν παράλυτα από πολιομυελίτιδα ή να πεθάνουν από μηνιγγίτιδες ή άλλες παιδικές αρρώστιες για να ικανοποιήσει ποιος ξέρει τι αρρωστημένα συναισθήματα κρύβει μέσα της.
Μίσος και κακία προς τα ξένα παιδιά, εκτός των άλλων, έχει σίγουρα.
Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι το αν θα μισούσε το ίδιο και τα δικά της παιδιά, αν είχε, αφήνοντας τα ανεμβολίαστα.
Ρε ουστ μάγισσα Φούρκα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιουν 2021, 09:57

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
... οσο για το μισος κανενα πνευματικα κατωτερο αμορρφωτο δεν μπορω να μισησω ...

Ξεκαβάλα από το καλάμι ρε βούρλο. :D
Το είδος της δικής σου πνευματικής ανωτερότητας, που μόνο η ίδια αντιλαμβάνεσαι, συναντάται συνήθως στα ψυχιατρεία ως σύμπτωμα έγκλειστων σχιζοφρενών με ψευδαισθήσεις μεγαλείου και παραληρηματικό λόγο. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιουν 2021, 10:49

παρακαλω παρακαλω (δις)να λειπουν οι χαρακτηρισμοι

στο δαφνι ειναι οι λογικοι και μεις στην απεξω ειμαστε οι προβληματικοι
αμα σας περιγραψω πως ειναι η ζωη και πως την ζειτε θα καταλαβετε
οτι ειστε ειμαστε ντιπ χαζα ..οποτε ας αφησουμε τους λογικους ησυχους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 04 Ιουν 2021, 11:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:

Μιλάει, ποια;
Η γυναίκα που προτρέπει αφελείς γονείς (ενώ η ίδια δεν έχει παιδιά) να αφήσουν ανεμβολίαστα τα παιδιά τους και να μείνουν παράλυτα από πολιομυελίτιδα ή να πεθάνουν από μηνιγγίτιδες ή άλλες παιδικές αρρώστιες για να ικανοποιήσει ποιος ξέρει τι αρρωστημένα συναισθήματα κρύβει μέσα της.
Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι το αν θα μισούσε το ίδιο και τα δικά της παιδιά, αν είχε, αφήνοντας τα ανεμβολίαστα.

πουφ παρακμιακη πανουκλα !!! να θυμασαι ολα τα αυτι ανοσα αρχιζουν με εξανθηματα τοτε θα καταλαβεις τι επαθες απο τα ιδια τα σκτομυαλα σου ...!!!

τελος παντως παμε παρακατω ....δεν ξανααπαντω σε αμορφωτους ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιουν 2021, 11:56

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Μιλάει, ποια;

πουφ παρακμιακη πανουκλα !!! να θυμασαι ολα τα αυτι ανοσα αρχιζουν με εξανθηματα τοτε θα καταλαβεις τι επαθες απο τα ιδια τα σκτομυαλα σου ...!!!

τελος παντως παμε παρακατω ....δεν ξανααπαντω σε αμορφωτους ....

Ξεκαβάλα λέμε μην πέσεις από το καλάμι γιατί τα κατάγματα στην ηλικία σου έχουν δυσμενή πρόγνωση. :D
Κι εμείς (εγώ δλδ :fico: ) θα δείξουμε κατανόηση στο ότι η ψυχοπαθολογική υψιπετής βλακεία που σε δέρνει είναι αυτή που σε ωθεί στη βλακώδη προβολή της επίδειξης της ''μόρφωσης'' και του ματαιόδοξου αυτοπροσδιορισμού σου ως ''έξυπνη'', τρομάρα σου. :fico:
Και κάνε και καμιά δουλειά στο σπίτι πρώτα (που είσαι καβάλα στο πισι όλο το εικοσιτετράωρο) και σώζεις τον κόσμο από τα εμβόλια στο ενδιάμεσο του πλυσίματος των πιάτων και στο άπλωμα των ρούχων. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιουν 2021, 12:08

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...παιδια διαβαστε για το φαινομενο ADE...το φαινομενο υπαρχει σε πολλες ιωσεις και σε κορωναιους .. οπως θα διαβασετε.. αλλα τα b]νεου τυπου εμβολια [/b]το ενισχυουν ,, ενισχυουν αυτο που ειναι ενας επσιημασμενος παραδρομος της ανοσοαποκρισης οχι η κυρια οδος ...
.

Φέρε τώρα την επιστημονική δημοσίευση που υποστηρίζει τον ισχυρισμό σου (όχι τα λεγόμενα κάποιου άγνωστου ψέκα από κάποιο βοθρομπλογκ) από επιστημονικού κύρους έντυπο και η οποία δεν έχει διαψευστεί αλλιώς ότι έγραψες πάει στα σκουπίδια.
Έχεις μισή ώρα προθεσμία.
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”