Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Απρ 2020, 12:52

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αραμπάδες και καρούλια μάνα αν αργήσω φάε. Μαλακίες του τράγου. Ποτέ δε συνέβη αυτό που περιγράφει ο ψεύτης.
Άκου πήγε λέει το θρασίμι και εξομολόγησε το Χαρίλαο στον Περισσό. Ουστ λέρα.
Από ποια πόρτα μπήκε μπορεί να μας πει; Και σε ποιο όροφο ήταν το γραφείο του Χαρίλαου;
Αλλά από τύπο με πονηρόφατσα σαν ποντικομαμή τι περιμένεις.
Να έχει χάρη που το ΚΚΕ δεν ασχολείται με σιχάματα του είδους του. Αλλιώς θα του είχε σκίσει τα βάρδουλα για συκοφάντηση νεκρού.
Και η επιθυμία του Φλωράκη να ταφεί στο χωριό του στον άι λια δεν έχει να κάνει με το θρησκευτικό του συναίσθημα αλλά, όπως είχε πει ο ίδιος, ήθελε να αγναντεύει τα μέρη που γύρναγε σαν παιδί.
Τώρα κάτι άγιες τράπεζες και παπάρια μάντολες άι λιάδες κλπ κι εγώ όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν στον άι λια στο χωριό μου εκεί που πήδηξα πιτσιρικάς τη Γιαννούλα του φούρναρη. Θα έχω γίνει θρήσκος;
Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα αλλά όχι και να την ξεπετσιάσουμε.

Ότι είπε ο πάτερ Αθανάσιος είναι αλήθεια τον εξομολόγησε στον Περισσό στα γραφεία του ΚΚΕ, και αυτά τα είπε δημόσια (βέβαια δεν έκανε αποκάλυψη του περιεχομένου της εξομολόγησης)... αν παρακολουθήσεις αυτά που είπε θα δεις ότι κάνει λεπτομερή περιγραφή γεγονότων.

Αηντε ξυπνάτε δεν είναι ο μόνος, οι καλόγεροι του ΑΟ διηγούνται ξεκαρδιστικές ιστορίες των καθοδηγητών που ψάχνουν μετά δακρύων να βρουν την ψυχική τους ηρεμία κάτω από το καλυμμαύκι των πνευματικών μας.

Έχουμε γνώση το σόι πράμα είναι και οι καλόγεροι του αγίου όρους και ο πάτερ, τρομάρα του, Αθανάσιος και εσύ.
Σταμάτα να χέζεις όμως από το στόμα γιατί βρόμισες όλο το φόρουμ με τη μπόχα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Απρ 2020, 13:00

pluton έγραψε:(βέβαια δεν έκανε αποκάλυψη του περιεχομένου της εξομολόγησης)...

Μα γιατί;
Και στην Espresso τί θα κάνουν, κλέφτες θα γενούν; :s_mad
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Απρ 2020, 13:16

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Ότι είπε ο πάτερ Αθανάσιος είναι αλήθεια τον εξομολόγησε στον Περισσό στα γραφεία του ΚΚΕ, και αυτά τα είπε δημόσια (βέβαια δεν έκανε αποκάλυψη του περιεχομένου της εξομολόγησης)... αν παρακολουθήσεις αυτά που είπε θα δεις ότι κάνει λεπτομερή περιγραφή γεγονότων.

Αηντε ξυπνάτε δεν είναι ο μόνος, οι καλόγεροι του ΑΟ διηγούνται ξεκαρδιστικές ιστορίες των καθοδηγητών που ψάχνουν μετά δακρύων να βρουν την ψυχική τους ηρεμία κάτω από το καλυμμαύκι των πνευματικών μας.

Έχουμε γνώση το σόι πράμα είναι και οι καλόγεροι του αγίου όρους και ο πάτερ, τρομάρα του, Αθανάσιος και εσύ.
Σταμάτα να χέζεις όμως από το στόμα γιατί βρόμισες όλο το φόρουμ με τη μπόχα.

Εγώ είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω... θα έρθει και η δική σου ώρα.

Μα γιατί;
Και στην Espresso τί θα κάνουν, κλέφτες θα γενούν; :s_mad

Δεν επιτρέπετε ο πνευματικός ότι του πεις ... εσύ αυτός και ο Θεός .... αν βγάλει παράρτημα τότε δεν είναι πνευματικός και πρώτος εγώ τον φτύνω.

Για να είμαι δίκαιος υπήρξαν τέτοιοι παλιάνθρωποι αλλά ήταν απατεώνες πχ ο «πατήρ» Δημήτριος (Ντέιβιντ Μπάλφουρ) ένας καθολικός το θρήσκευμα, εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία στην Ιντέλιτζενς Σέρβις. Και τον "φύτεψαν" οι Άγγλοι στην Ελλάδα.

Εικόνα

Ο Ντέιβιντ Μπάλφουρ με τον στρατάρχη Μοντγκόμερυ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Αυτός στον κύκλο πίσω από τον Τσώρτσιλ είναι ο Ντέιβιντ Μπάλφουρ κατά τα Δεκεμβριανά (είχε πετάξει τα ράσα και είχε βάλει την στολή του).

Αυτά όμως θα τα γράψω στην ιστορία εκεί που ξέρεις.... :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Απρ 2020, 13:48

Έκατσα κι άκουσα την περιγραφή του μελιστάλακτου αγίου πατέρα, με μεγάλη ευχαρίστηση ομολογώ αφού τιγκάρισα στα σορόπια του αγίου λόγου του,, για το πώς μπήκε και πού πήγε στα γραφεία της ΚΕ.
Ό,τι λέει είναι ψέμα. Άγιο μεν ψέμα δε. :D
Πρώτον εκεί που τον άφησε το ταξί, στη λεωφόρο Ηρακλείου, δεν υπάρχει είσοδος για το κυρίως κτήριο,
αλλά μόνο η είσοδος για την αίθουσα συνεδρίων που βρίσκεται στο ισόγειο από την πλευρά της Ηρακλείου αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτηρίου και απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες.
Το 1995 ή και αργότερα, που όπως λέει επισκέφτηκε τον Χαρίλαο αφού είχε κλείσει τα ογδόντα, το γραφείο του, ως επίτιμος πρόεδρος πλέον του ΚΚΕ, δε βρισκόταν ούτε στον δεύτερο ούτε στον τρίτο όροφο ούτε ήταν ποτέ δίπλα στο γραφείο της Παπαρήγα.
Και αποκλείεται ο όποιος θυρωρός να τον έστειλε, όπως λέει, στο δεύτερο-τρίτο όροφο γιατί η αρίθμηση των ορόφων δεν αρχίζει από το ισόγειο της Ηρακλείου.
Αυτά χωρίς να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν είχε μπει από την κυρίως είσοδο από την κάτω πλευρά, από το ρέμα του Κηφισού, ο πρώτος που θα τον έλεγχε θα ήταν ο αστυνομικός υπηρεσίας, και όχι κάποιος χοντρός με μουστάκι, και κατόπιν θα έμπαινε στο θυρωρείο που θα επιβεβαίωνε το λόγο της επίσκεψης του.
Κατόπιν θα του έδιναν συνοδό που θα τον πήγαινε στο σημείο που θα τον περίμεναν και στο τέλος ο ίδιος θα τον συνόδευε στην έξοδο γιατί τα μέτρα ασφαλείας είναι πάνω από τον κάθε Φλωράκη και όλοι τα τηρούν με σεβασμό.
Ο πανάγιος πατήρ παρουσιάζει τα γραφεία της ΚΕ σαν ξέφραγο αμπέλι πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν πάτησε ποτέ το άγιο πόδι του εκεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Απρ 2020, 14:55

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Έκατσα κι άκουσα την περιγραφή του τράγου, με αηδία ομολογώ, για το πώς μπήκε και που πήγε στα γραφεία της ΚΕ.
Ό,τι λέει είναι ψέμα.
Πρώτον εκεί που τον άφησε το ταξί, στη λεωφόρο Ηρακλείου, δεν υπάρχει είσοδος για το κυρίως κτήριο,
αλλά μόνο η είσοδος για την αίθουσα συνεδρίων που βρίσκεται στο ισόγειο από την πλευρά της Ηρακλείου αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτηρίου και απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες.
Το 1995 ή και αργότερα, που όπως λέει επισκέφτηκε τον Χαρίλαο αφού είχε κλείσει τα ογδόντα, το γραφείο του, ως επίτιμος πρόεδρος πλέον του ΚΚΕ, δε βρισκόταν ούτε στον δεύτερο ούτε στον τρίτο όροφο ούτε ήταν ποτέ δίπλα στο γραφείο της Παπαρήγα.
Και αποκλείεται ο όποιος θυρωρός να τον έστειλε, όπως λέει, στο δεύτερο-τρίτο όροφο γιατί η αρίθμηση των ορόφων δεν αρχίζει από το ισόγειο της Ηρακλείου.
Αυτά χωρίς να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν είχε μπει από την κυρίως είσοδο από την κάτω πλευρά, από το ρέμα του Κηφισού, ο πρώτος που θα τον έλεγχε θα ήταν ο αστυνομικός υπηρεσίας, και όχι κάποιος χοντρός με μουστάκι, και κατόπιν θα έμπαινε στο θυρωρείο που θα επιβεβαίωνε το λόγο της επίσκεψης του.
Κατόπιν θα του έδιναν συνοδό που θα τον πήγαινε στο σημείο που θα τον περίμεναν και στο τέλος ο ίδιος θα τον συνόδευε στην έξοδο γιατί τα μέτρα ασφαλείας είναι πάνω από τον κάθε Φλωράκη και όλοι τα τηρούν με σεβασμό.
Ο τράγος παρουσιάζει τα γραφεία της ΚΕ σαν ξέφραγο αμπέλι πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν πάτησε ποτέ το πόδι του εκεί.

τραγος εισαι και φαινεσαι. προσβαλεις το θρησκευτικο μου συναισθημα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Απρ 2020, 15:00

denplirono έγραψε:τραγος εισαι και φαινεσαι. προσβαλεις το θρησκευτικο μου συναισθημα

Καλά, αφού προσβάλλεσαι όπου τράγος βάλε γίδι.
Κι αν προσβάλλεσαι και πάλι βάλε σεβάσμιος γέροντας. Όπως και να 'χει όλα συνώνυμα είναι. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Απρ 2020, 15:06

Ραν ταν πλαν έγραψε:
denplirono έγραψε:τραγος εισαι και φαινεσαι. προσβαλεις το θρησκευτικο μου συναισθημα

Καλά, αφού προσβάλλεσαι όπου τράγος βάλε γίδι.
Κι αν προσβάλλεσαι και πάλι βάλε σεβάσμιος γέροντας. Όπως και να 'χει όλα συνώνυμα είναι. :fico:

κανεις παραβαση των ορων χρησης του φορουμ διοτι προσβαλεις τα θρησκευτικα μου πιστευω και το κοροιδευεις. μπορεις να πεις τη γνωμη σου με κοσμιο τροπο χωρις να προβαλεις τα θρησκευτικα μου πιστευω.
σκατα στον ταφο του σταλιν και του μαρξ και της αδερφης λενιν

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Απρ 2020, 15:17

Οι προσφωνήσεις ''τράγος'', γίδι'' ή ''τραγόπαπας'' είναι φιλικές λαϊκές προσφωνήσεις προς τα ιερά πρόσωπα των ιερωμένων και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του λεξικολογικού πλούτου της ελληνικής γλώσσας.

denplirono έγραψε:σκατα στον ταφο του σταλιν και του μαρξ και της αδερφης λενιν

Εντάξει, για Μαρξ και αδερφή του Λένιν δεν το παίρνω και πολύ βαριά, αλλά για τον Μέγα Στάλιν θα σου ζητούσα να δείχνεις τον δέοντα σεβασμό προς το σεπτό πρόσωπο του. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Απρ 2020, 15:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:Οι προσφωνήσεις ''τράγος'', γίδι'' ή ''τραγόπαπας'' είναι φιλικές λαϊκές προσφωνήσεις προς τα ιερά πρόσωπα των ιερωμένων και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του λεξικολογικού πλούτου της ελληνικής γλώσσας.

denplirono έγραψε:σκατα στον ταφο του σταλιν και του μαρξ και της αδερφης λενιν

Εντάξει, για Μαρξ και αδερφή του Λένιν δεν το παίρνω και πολύ βαριά, αλλά για τον Μέγα Στάλιν θα σου ζητούσα να δείχνεις τον δέοντα σεβασμό προς το σεπτό πρόσωπο του. :fico:

σκατα στα μουτρα του ρε :P :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Απρ 2020, 15:25

denplirono έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Οι προσφωνήσεις ''τράγος'', γίδι'' ή ''τραγόπαπας'' είναι φιλικές λαϊκές προσφωνήσεις προς τα ιερά πρόσωπα των ιερωμένων και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του λεξικολογικού πλούτου της ελληνικής γλώσσας.

σκατα στα μουτρα του ρε :P :D :D

Τώρα προσβάλλεις εσύ το δικό μου ιδεολογικό συναίσθημα.

Υ.Γ. Η δημοσίευση ανεφέρθη διότι περιλαμβάνει βαρύτατη ύβρι προς τα άγια των αγίων του παρόντος ιστότοπου.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”