τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Δεκ 2021, 22:41

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ο σωλήνας της μπανιέρας μου απορροφούσε σιγά σιγά τα νερά. Είπα λοιπόν να τον καθαρίσω. Έβγαλα τις τρίχες με τσιγκελόσυρμα , πολύ πράμα, λοφάκι που φτιάχνει περουκίνι . Ωραία λέω. Τώρα θα απορροφάει φουλ. Κι όμως ! :o Έγινε χειρότερα. :ohno: Απορροφάει πιο αργά. Έριξα σόδα με βραστό ξύδι και μετά καυτό νερό , αλλά παρόλο που βγήκε πολύ λασπουριά πάλι τίποτα. Τώρα δεν απορροφά σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Για πείτε καμιά ιδέα. Μην φέρω υδραυλικό και μου πάρει 50 - 60 ευρώ. Από αυτό το τουμποφλό να ρίξω ; Ή κάνει κακό στις σωληνώσεις που λένε ;

Καυστική σόδα https://www.bestprice.gr/search?q=%CE%9 ... E%94%CE%91

Για επιβίωση σιφωνιού, δεν εγγυώμαι.

ΥΓ
Στην μπανιέρα ή στο νεροχύτη της κουζίνας βάζουμε πάντα την μαλακία αυτή που πιάνει τα σκουπίδια.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Δεκ 2021, 22:53

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ο σωλήνας της μπανιέρας μου απορροφούσε σιγά σιγά τα νερά. Είπα λοιπόν να τον καθαρίσω. Έβγαλα τις τρίχες με τσιγκελόσυρμα , πολύ πράμα, λοφάκι που φτιάχνει περουκίνι . Ωραία λέω. Τώρα θα απορροφάει φουλ. Κι όμως ! :o Έγινε χειρότερα. :ohno: Απορροφάει πιο αργά. Έριξα σόδα με βραστό ξύδι και μετά καυτό νερό , αλλά παρόλο που βγήκε πολύ λασπουριά πάλι τίποτα. Τώρα δεν απορροφά σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Για πείτε καμιά ιδέα. Μην φέρω υδραυλικό και μου πάρει 50 - 60 ευρώ. Από αυτό το τουμποφλό να ρίξω ; Ή κάνει κακό στις σωληνώσεις που λένε ;

Μάλλον μάζεψε χώμα, λίπη κλπ.

Θες ατσαλίνα και καλό πέρασμα από τις τρύπες της μπανιέρας μέχρι και το σιφώνι. Πολλές φορές κάντο και το νερό να τρέχει στο φουλ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 30 Δεκ 2021, 23:10

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Βάλε ρε ένα χοντρό τσιγκελόσυρμα (από συρμάτινη κρεμάστρα είναι τέλειο) από το σιφόνι προς τη μπανιέρα και τράβα τις τρίχες.
Και μετά βάλε ένα τρυπητό κάλυμμα στην τρύπα της μπανιέρας για να κρατάει τις τρίχες.
Τι διάλο ρε;
Όλα από εμάς τους σταλινικούς κομμουνιστές τα περιμένετε εσείς οι δεξιοί πατριώτες;

Αυτό έκανα. Μάζεψα πολύ πράγμα, αλλά φαίνεται έχει κι άλλο. Μαλακία μου που δεν έχω προμηθευτεί τρυπητό κάλυμμα.

Προέλλην έγραψε:Καυστική σόδα https://www.bestprice.gr/search?q=%CE%9 ... E%94%CE%91

Για επιβίωση σιφωνιού, δεν εγγυώμαι.

ΥΓ
Στην μπανιέρα ή στο νεροχύτη της κουζίνας βάζουμε πάντα την μαλακία αυτή που πιάνει τα σκουπίδια.

Αυτό το τελευταίο έπρεπε να το έχω κάνει χρόνια τώρα. Μαλακία μου. :ohno:
Adminović έγραψε:
Μάλλον μάζεψε χώμα, λίπη κλπ.

Θες ατσαλίνα και καλό πέρασμα από τις τρύπες της μπανιέρας μέχρι και το σιφώνι. Πολλές φορές κάντο και το νερό να τρέχει στο φουλ.

Κάτι τέτοιο νομίζω και εγώ. Πρέπει να έχει πολύ μπίχλα ( χώμα , λίπη ) γιατί δεν βγάζω πλέον τρίχες. Θα σπεύσω και για ατσαλίνα , γιατί το σύρμα μου δυσκολεύεται να φτάσει μέχρι τέλους είτε από την μπανιέρα προς το σιφώνι είτε απ' το σιφώνι προς την μπανιέρα. Μου τσακίζει. Το νερό δεν το έχω να τρέχει φουλ για δυο λόγους. α) Μετά θα γεμίσει η μπανιέρα και έτσι και δεν καταφέρω να το ξεβουλώσω, θα πρέπει να αδειάζω το νερό απ' την μπανιέρα με δοχείο. β) Δεν θα βλέπω τι γίνεται με το σύρμα μου στο οποίο έχω φτιάξει μια μικρή μαγκουρίτσα για να τραβάει τις τρίχες. Θα σκαλώνει η μαγκουρίτσα στον σταυρό της τρύπας και θα δυσκολεύομαι.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Δεκ 2021, 23:16

Προέλλην έγραψε:Καυστική σόδα

Ειναι αυτο με τι σας εμβολιζει ο Αριστος στα νηματα του και μετα τρεχετε απο νημα σε νημα ουρλιάζοντας σαν τρελλα κουταβια;
Καλη ουσια πρέπει να'ναι :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Δεκ 2021, 23:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και μετά βάλε ένα τρυπητό κάλυμμα στην τρύπα της μπανιέρας για να κρατάει τις τρίχες.

Το μπράτσο σου εννοείς, ετσι;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 31 Δεκ 2021, 13:40

Ενώ είχα απογοητευτεί , σήμερα το πρωί πάω και του ρίχνω 1,5 λίτρα βραστό νερό. Έφευγαν πάλι αργά. Του ρίχνω άλλο 1, 5 λίτρο βραστό νερο και ξαφνικά ... Νενικήκαμεν ! :winneer: :winneer: :winneer: Καθάρισα πάλι το σιφώνι δαπέδου γιατί βγήκε η τελευταία πηχτή μπίχλα και πήγα και πήρα τρυπητήρι για να συγκρατεί τις τρίχες - έμαθα πως τα ονομάζουν φίλτρα επιστημονικώς :smiley_laptop:
1 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Δεκ 2021, 16:44

Δεύτερη μέρα χωρίς να με γαυγισουν τα σκυλιά στην αυλή μου!! Και η φάση είναι οτι δεν μπορώ να χαρώ τον θρίαμβο μου λόγω υπερεργασίας. Γμτ μου!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Δεκ 2021, 17:00

nemo έγραψε:η πρωτη μερα σημερα μετα απο πολλα χρονια που βγηκα στν βεραντα του σπιτιου μου
και δεν με γαυγισε ο σκυλος του γειτονα απο το δεξιο μερος του σπιτιου μου

μου φανηκε σαν να πηγα στον παραδεισο χθες του εκανα μια ηρεμη παρατηρηση και πηγε με υφος
να μου την βγει απο πανω ταχα και εγω δεν ξερω τι και του λεω φωναζοντας οτι την επομενη φορα
που θα με γαυγισει ο σκυλος -μιλαμε για γαυγισμα ωρων ΄-θα τον πνιξω με τα ιδια μου τα χερια
και αν μου πει και τιποτα θα τον πνιξω και και αυτον μαζι -δεν ξερω πως το εκανε αλλα ο σκυλος
δεν ηταν εκει σημερα το πρωι και δεν με γαυγισε κανεις

πριν μια εβδομαδα τα μεσανυχτα επιχειρησα να πιασω τα σκυλια του αριστερου γειτονα
και να τα πνιξω με τα ιδια μου τα χερια - δυστυχως με απεφυγαν
εβγαινα να περπατησω στο δρομο και αυτα γαυγιζαν συνεχως μεχρι που δεν αντεξα και ξεσπασα
και τους φωναξα ή θα τα μαζεψουν ή θα τους μαζεψω εγω
την επομενη μερα δεν τα ξαναειδα -ειχα φτασει στην σημειο να μην βγαινω στο δρομο
για να μην τα προκαλεσω
ο σκυλος του δεξιου γειτονα γαυγιζε και μολις ανοιγα το φως στην τουαλετα ..ειχα φτασει στο σημειο
να μην το ανοιγω για να μην γαυγιζει μια ωρα μετα συν οτι αρχιζε το γαυγισμα τα ξημερώματα
εκανα υπομονη εικοσι χρονια απο εδω και στο εξης οποιο κοπροσκυλο μαζεψουν
και γαυγιζει ασυστολα θα τους παιρνει ο διαολος ολα αυτα που σας λεω και λιγα ειναι
η φαση δεν ειναι τα σκυλια αλλα ο τροπος των διποδων που δεν υπολογιζουν κανεναν
αλλα προσπαθουν να βγουν και απο πανω

ξερετε τι αισθημα αφηνει το γεγονος οτι απο την στιγμη που βγαινεις στην βεραντα σου να πας
μεχρι στο αμαξι ή να κανεις κατι αλλο και να ακους γαυγισματα λες και μπαινει ο κλεφτης μεσα στο σπιτι;
τον τελευταιο καιρο ενιωθα σαν κλεφτης μεσα στο ιδιο μου το σπιτι
ηταν σαν να κτυπαγε συναγερμος με την παραμικρη κινηση που θα εκανα στην αυλη μου

γαβ γαβ απο δεξια γαβ γαβ απο αριστερα ....μπιζελι τι λες για ολα αυτα;

Δεν μπορώ να ξανανοίξω κουβέντα μαζί σου για σκυλιά. Βαριέμαι.
Ελπίζω μόνο να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση που εξαφανίστηκαν τα σκυλιά και να μην έβαλες εσύ το χεράκι σου.
Γιατί για πολύ "θρίαμβο" μας μιλάς...
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Δεκ 2021, 17:12

Μακάρι να είχα το σθένος να τα εξαφάνιζα. Θα το έκανα από την αρχή
Εσύ το θεωρείς φυσικό να γαυγισουν τον γείτονα όταν βγαίνει στην αυλή του;
Αυτό θέλω να μου πεις εσύ σαν πρώην ιδιοκτήτης σκυλων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Δεκ 2021, 17:12

Τλαξ κάποιες φορές βοηθάει κι εκείνο το ξεβουλώτηρι που μοιάζει με βεντούζα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”