Ανεπιθύμητοι οι Ρώσοι πολίτες σε ευρωπαϊκές χώρες - Διχασμένη η ΕΕ για την απαγόρευση βίζας
https://www.cnn.gr/kosmos/story/325500/ ... eysi-vizas
ΔΕΝ βγαίνει απο την ατζέντα - ψήνεται κι αυτό

Ανεπιθύμητοι οι Ρώσοι πολίτες σε ευρωπαϊκές χώρες - Διχασμένη η ΕΕ για την απαγόρευση βίζας
https://www.cnn.gr/kosmos/story/325500/ ... eysi-vizas

nemo έγραψε:ολη η ουκρανικη ελιτ και μαφια παραθεριζει στην ελλαδα και οι ηλιθιοι πολεμουν στα χαρακωματα
-μαθημα -πρωτα καθαριζεις τους πουλημενους γηγενεις και υστερα πολεμας τον εχθρο
ενας λογος που ειμαι με τους ρωσους ειναι γιατι αυτος ο πολεμος δεν ειναι των φτωχων
ουκρανων αλλα της ελιτ

nemo έγραψε:ολη η ουκρανικη ελιτ και μαφια παραθεριζει στην ελλαδα και οι ηλιθιοι πολεμουν στα χαρακωματα
-μαθημα -πρωτα καθαριζεις τους πουλημενους γηγενεις και υστερα πολεμας τον εχθρο
ενας λογος που ειμαι με τους ρωσους ειναι γιατι αυτος ο πολεμος δεν ειναι των φτωχων
ουκρανων αλλα της ελιτ

τινάχτηκε στον αέρα αποθήκη πυρομαχικών μέσα στην Ρωσία
Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:ολη η ουκρανικη ελιτ και μαφια παραθεριζει στην ελλαδα και οι ηλιθιοι πολεμουν στα χαρακωματα
ουκρανων αλλα της ελιτ
πηγή, ο κώλος του Σλάβου Νίμο.

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:πηγή, ο κώλος του Σλάβου Νίμο.
το ειπα γιατι χθες ηρθα σε επαφη με ουκρανους ελιτ και μαφια
προκειται για σιχαματα

pluton έγραψε:nemo έγραψε:
το ειπα γιατι χθες ηρθα σε επαφη με ουκρανους ελιτ και μαφια
προκειται για σιχαματα
Δεν υπάρχει αμφιβολία, τα ίδια σκατα με τους Ρώσους είναι, εξ άλλου μαζί έζησαν, μαζί εκπαιδεύτηκαν, τα ίδια χούγια έχουν, είναι σαν να θες το 1821 οι Οθωμανοί και οι Έλληνες να ενεργούσαν με διαφορετικό τρόπο.
Ομοιόμορφα ενεργούν, θέλουν όμως να αποκοπούν από την ρωσική βρωμιά, εδώ δεν τους ανέχτηκαν οι δουλικοι Έλληνες κομμουνιστές, ο Ζαχαριάδης προτιμούσε τις φυλακές της χούντας παρά τον ρωσικό παράδεισο και όταν έπαψε να έχει ελπίδα να φυλακιστεί στην Ελλάδα αυτοκτόνησε.
ΕΞΗ μήνες σήμερα από την ημέρα της εισβολής.