Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Αύγ 2022, 23:04

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:σε χιλια χρονια το κρανιο του πλουτων και του προ οσο θα περισσεψει δηλαδη απο το σκουλικοφαγωμα θα γελασει σαρδονια για την τυχη της ρωσιας
υσ..να ειμαστε εκει για να το δουμε

Καλά, εσύ έβλεπες και την ΧΑ κυβέρνηση, για τέτοια διορατικότητα μιλάμε.

ποτε δεν ειπα για κυβερνηση αλλα για ενα μεχρι 15%
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Αύγ 2022, 23:12

Kαι σε 2-3 χρόνια θα λες "δεν είπα εγώ ότι θα κέρδαγε ο πούτλερ αλλά..."
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Αύγ 2022, 23:16

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Καλά, εσύ έβλεπες και την ΧΑ κυβέρνηση, για τέτοια διορατικότητα μιλάμε.

Εγώ βλέπω 17% το ΚΚΕ
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Αύγ 2022, 23:20

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:

Εγώ βλέπω 17% το ΚΚΕ

ετσι μπραβο να σηκωσουμε ψυχολογικα τον λαχου
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Αύγ 2022, 16:18

-Πότε κλονίστηκε οριστικά μέσα σας ο κομμουνισμός;

-Με το Τσέρνομπιλ. Όταν ρώτησα τι συμβαίνει εκεί, οι αρμόδιοι βοηθοί μου μου απάντησαν ότι δεν συμβαίνει τίποτε κακό, τίποτε λάθος, κι ότι η φασαρία είναι κατασκεύασμα της CIA και του αντικομμουνιστικού τύπου. Μετά ρώτησα τι συμβαίνει τους υπεύθυνους στην Ουκρανία και είχα τις ίδιες απαντήσεις. Επί τέλους, βρήκα άκρη και έμαθα τι συνέβη. Τότε είπα: το καθεστώς αυτό έφθασε σε σημείο για να ζήσει να παραπλανά ακόμη και την ηγεσία του! Έχει πεθάνει, και προσπαθεί να ζήσει με τη σήψη του! Τότε συνειδητοποίησα ότι για να μάθουμε την πραγματικότητα, για να μιλήσουμε μαζί της, πρέπει πρώτα να ταφεί το καθεστώς.

FB_IMG_1661951845376.jpg

Μάλλον ένα Γκορμπατσώφ χρειάζεται σήμερα η Ρωσία.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Αύγ 2022, 16:37

pluton έγραψε:-Πότε κλονίστηκε οριστικά μέσα σας ο κομμουνισμός;

-Με το Τσέρνομπιλ. Όταν ρώτησα τι συμβαίνει εκεί, οι αρμόδιοι βοηθοί μου μου απάντησαν ότι δεν συμβαίνει τίποτε κακό, τίποτε λάθος, κι ότι η φασαρία είναι κατασκεύασμα της CIA και του αντικομμουνιστικού τύπου. Μετά ρώτησα τι συμβαίνει τους υπεύθυνους στην Ουκρανία και είχα τις ίδιες απαντήσεις. Επί τέλους, βρήκα άκρη και έμαθα τι συνέβη. Τότε είπα: το καθεστώς αυτό έφθασε σε σημείο για να ζήσει να παραπλανά ακόμη και την ηγεσία του! Έχει πεθάνει, και προσπαθεί να ζήσει με τη σήψη του! Τότε συνειδητοποίησα ότι για να μάθουμε την πραγματικότητα, για να μιλήσουμε μαζί της, πρέπει πρώτα να ταφεί το καθεστώς.

FB_IMG_1661951845376.jpg

Μάλλον ένα Γκορμπατσώφ χρειάζεται σήμερα η Ρωσία.

και για μας πρωτίστως
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Αύγ 2022, 16:41

Προέλλην έγραψε:Kαι σε 2-3 χρόνια θα λες "δεν είπα εγώ ότι θα κέρδαγε ο πούτλερ αλλά..."

κοιτα και διαβαζε και η ουκρανια και η ρωσια ειναι χαμενοι οπως και η ευρωπη
για λογους διαφορετικους -στο τωρα
μακροχρονια ομως η ρωσια θα βγει κερδισμενη και η ουκρανια θα παραμεινει χαμενη
αν δεν καταλαβαινεις αυτο το απλο πραγμα τοτε εισαι στοκος
κερδιζει και γη και ενεργεια και πληθυσμο και καποτε θα ενωθει με την ευρωπη
εναντιων των ηπα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Αύγ 2022, 17:19

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Kαι σε 2-3 χρόνια θα λες "δεν είπα εγώ ότι θα κέρδαγε ο πούτλερ αλλά..."

κοιτα και διαβαζε και η ουκρανια και η ρωσια ειναι χαμενοι οπως και η ευρωπη
εναντιων των ηπα

Δεν καταλαβαίνεις ότι αν χάσει η όχι η Ουκρανία δεν ενδιαφέρει κανένα. Το ζήτημα είναι να χάσει η Ρωσία σε σχέση με την Δύση.

Η Ουκρανία θα λάβει τον μισθό της, αλλά με το τέλος του πολέμου θα πρέπει η Ρωσία να είναι πολλά σκαλιά κάτω από το επίπεδο της 24ης Φεβρουαρίου του 2022 και να είναι πλήρως αποδυναμωμένη.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Αύγ 2022, 17:30

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:κοιτα και διαβαζε και η ουκρανια και η ρωσια ειναι χαμενοι οπως και η ευρωπη
εναντιων των ηπα

Δεν καταλαβαίνεις ότι αν χάσει η όχι η Ουκρανία δεν ενδιαφέρει κανένα. Το ζήτημα είναι να χάσει η Ρωσία σε σχέση με την Δύση.

Η Ουκρανία θα λάβει τον μισθό της, αλλά με το τέλος του πολέμου θα πρέπει η Ρωσία να είναι πολλά σκαλιά κάτω από το επίπεδο της 24ης Φεβρουαρίου του 2022 και να είναι πλήρως αποδυναμωμένη.

αυτο που λες θα συμβει μονο και μονο αν χασει εναν πυρηνικό πολεμο
ολα τα υπολοιπα θα φτιαξουν καθως τα κρατη εχουν συμφεροντα
μολις πεσει ο μπαιντεν θα αλλαξει και η πολιτικη
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Αύγ 2022, 19:41

nemo έγραψε:
pluton έγραψε:

αυτο που λες θα συμβει μονο και μονο αν χασει εναν πυρηνικό πολεμο
ολα τα υπολοιπα θα φτιαξουν καθως τα κρατη εχουν συμφεροντα
μολις πεσει ο μπαιντεν θα αλλαξει και η πολιτικη

Η γεωπολιτική των υπερδυνάμεων δεν είναι ζήτημα προέδρου.

Η ΕΣΣΔ έχασε κανένα πυρηνικό πόλεμο; Έτσι και ένα κράτος υστερήσει τεχνολογικά τελειώνει. Το ισραηλ είναι ένα μικρό κράτος, τεχνολογικά όμως είναι γίγαντας και κυριαρχεί στους Άραβες.

Μπορείς να φανταστείς μια Ρωσία που δεν μπορεί να συντηρήσει ένα αγωγό πετρελαίου, που δεν μπορεί να φτιάξει αερόσακο στα αυτοκίνητα του, που έχει τεχνολογια στον στρατό του της δεκαετίας του 90 και αν.... Είναι σε θέση να επιβιώσει; Ναι μπορεί όχι σαν υπερδύναμη αλλά με αντίπαλο την Ουκρανία, το Καζακστάν, την Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν. Τέλος

Φαντάσου τώρα αυτό το κράτος μετά από δέκα χρόνια. Σε τι θα διαφέρει από το Ιράν, την Β Κορέα;

Η Δύση θα έχει ενεργειακή επάρκεια από νέα κοιτάσματα βλέπε Κύπρος, από πράσινη ενέργεια, από υγροποιημένο... Η Ρωσία ποιο μέλλον έχει;
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”