τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Geri
Basic poster
Basic poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Geri » 28 Ιουν 2022, 20:26

0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Ιουν 2022, 21:10

NikosVy έγραψε:Μία ερώτησή μου, που μάλλον θα προκαλέσει αδιαφορία ή αγανάκτιση ή θα ληφθεί ως προσβολή επειδή στα φόρουμς το κυρίως άθλημα είναι το φαγητό:

Τρέχετε; Κάνετε τζόγκινγκ σε πάρκα, παραλίες ή σε δρόμους όπως εγώ; (που φοβάμαι να πάω σε γυμναστήριο)

Αν τρέχετε σε δρόμους, πως διαλέγετε τους δρόμους, τρέχετε στην άκρη βλέποντας τα αυτοκίνητα που έρχονται απέναντι; Λαμβάνετε κάποια προφύλαξη;

Όσες φορές το έχω αναφέρει σε ομίλους του μπριτζ που παίζουμε (καλά τώρα με τον κορονοϊό σχήμα λόγου), συνάντησα αγανάκτιση για το άτοπο της ερώτησης, από τους άλλους ... αθλητές του μπριτζ.

Σε δρόμο το θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο για τη σωματική σου ακεραιότητα συν ότι μπορείς να δημιουργήσεις και πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Υπάρχουν και τα γήπεδα όπου μπορείς να αθληθείς όπου έχουν αυτό το ταρτάν (πώς λέγεται) και να αποφύγεις και τραυματισμούς.

Και φαντάζομαι αθλείσαι νορμάλ ώρες τώρα το καλοκαίρι. Έχω δει και κάτι πειραγμένους που τρέχουν μέσα σε ντάλα ήλιο σε κάτι ανηφόρες...
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Ιουν 2022, 21:23

nemo έγραψε:Πως μπορει ενας φιλοσοφος να πεσει σε μια λουμπα σε ενα νοητικο σφαλμα
μα οταν βρει εναν αποδιοπομπαιο τραγο για τον λιαντινη ηταν ο χριστιανισμος
(μας λεει οτι το ου μοιχευσεις ειναι η δαμοκλειος σπαθη πανω απο το κεφαλι του ελληνα

με αυτό δεν προωθει την μοιχεια μας λενε οι οπαδοι και απλα καταδικαζει την ενοχικη ηθικη
συνεχιζουν λεγοντας οτι η ηθικη και η αρετη δεν μπορει να ειναι αποτελεσμα απαγορευσεων )

-μα πως μπορει αυτη η σκεψη να ειναι αποτελεσμα μιας λογικης συναρτησης
-πως γινεται η ηθικη η αρετη να μην ειναι και αποτελεσμα απογορευσεων;

Τους αποστολίδηδες (στάντης και ήρκος) τους έχεις παρακολουθήσει καθόλου;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Ιουν 2022, 21:27

NikosVy έγραψε:Μία ερώτησή μου, που μάλλον θα προκαλέσει αδιαφορία ή αγανάκτιση ή θα ληφθεί ως προσβολή επειδή στα φόρουμς το κυρίως άθλημα είναι το φαγητό:

Τρέχετε; Κάνετε τζόγκινγκ σε πάρκα, παραλίες ή σε δρόμους όπως εγώ; (που φοβάμαι να πάω σε γυμναστήριο)

Αν τρέχετε σε δρόμους, πως διαλέγετε τους δρόμους, τρέχετε στην άκρη βλέποντας τα αυτοκίνητα που έρχονται απέναντι; Λαμβάνετε κάποια προφύλαξη;

Όσες φορές το έχω αναφέρει σε ομίλους του μπριτζ που παίζουμε (καλά τώρα με τον κορονοϊό σχήμα λόγου), συνάντησα αγανάκτιση για το άτοπο της ερώτησης, από τους άλλους ... αθλητές του μπριτζ.

φυσικά και τρέχω αγαπητέ
απο τα 16 πάντα την ίδια διαδρομή στο άλσος
πλέον είναι κατάσταση διαλογισμού
4 χλμ ο γύρος , τα δυο γυράκια είναι το στάνταρ μου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 28 Ιουν 2022, 21:52

bizeli έγραψε:Σε δρόμο το θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο για τη σωματική σου ακεραιότητα

Αρκετοί φίλοι μου έχουν σπάσει πόδια περπατώντας σε επικίνδυνα ύπουλα πεζοδρόμια.

Και στο ΚΑΤ και Ασκληπιείο Βούλας μαζεύονται περιπατητές πεζοδρομίων. Δεν έχω ακούσει για κανέναν που να έκανε τζόγκινγκ στο δρόμο και να κατέληξε σε νοσοκομείο.
bizeli έγραψε:συν ότι μπορείς να δημιουργήσεις και πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Εξυπακούεται ότι δεν θα κάνω τζόγκινγκ στην Πατησίων ή στην Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ Πανεπιστημίου και Σόλωνος.
bizeli έγραψε:Υπάρχουν και τα γήπεδα όπου μπορείς να αθληθείς όπου έχουν αυτό το ταρτάν (πώς λέγεται) και να αποφύγεις και τραυματισμούς.

Και οι δρόμοι έχουν άσφαλτο που είναι κάτι λιγότερο από ταρτάν, βέβαια καλύτερα από το να τρέχεις πάνω σε τσιμέντο.
Το είχα διαπιστώσει όταν μετείχα σε Μαραθώνιους της Αθήνας, 3,5 ή 5 χλμ με το υπέροχο συναίσθημα να τρέχεις πάνω σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας κλειστές για τα αυτοκίνητα λόγω Μαραθώνιου. Το κακό με τον Μαραθώνιο είναι ότι δεν τον οργανώνουν πάντα σε ιδανικές για μένα θερμοκρασίες ή εποχές και εγώ που δεν τρώω σαν τους φαγάδες του elefthero ξαφνικά μπορεί να παγώσω ή αν λόγω εποχιακής αλλεργίας έχω πάρει αντιαλλεργιακά φάρμακα και μου καθυστερούν την ούρηση, μπορεί να μου έρθει να κατουρήσω σε μέρος που να μη διατίθεται για κατούρημα (είχα σταματήσει το τρέξιμο με το σορτσάκι και προσπάθησα να μπω να κατουρήσω στη Βουλή, αλλά εκεί δεν με δέχτηκαν και με έστειλαν στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου και τελικά κατούρησα πριν συνεχίσω το Μαραθώνιο).
bizeli έγραψε:Και φαντάζομαι αθλείσαι νορμάλ ώρες τώρα το καλοκαίρι. ..

Ναι εξυπακούεται μέχρι 33 βαθμούς.
Είδα στο Facebook ότι υπάρχει και "Ορειβατικός Μαραθώνιος". Δηλαδή αυτοί πάνε γυρεύοντας. Εγώ σε βουνά προσέχω πάρα πολύ και έχω ένα μικρό τσαντάκι για ο,τιδήποτε συμβεί, νάρθηκα αναδιπλούμενο και πλιάν, όλων των ειδών τα εργαλεία και φάρμακα, επιδέσμους κλπ για ατυχήματα, μέχρι και συρραπτικό για πληγές (Το είχα δει σε μια ταινία Death Wish που ο Μπρους Γουϊλις είχε συρράψει με μεγάλη πληγή του στην ωμοπλάτη του). Όχι, δεν είναι για Μαραθώνιο το βουνό. Είναι τρέλλα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Ιουν 2022, 00:44

NikosVy έγραψε:Τρέχετε; Κάνετε τζόγκινγκ σε πάρκα, παραλίες ή σε δρόμους όπως εγώ; (που φοβάμαι να πάω σε γυμναστήριο)

Όχι. Αλλά όσο ο σκύλος μου ήταν υγιής έκανα καθημερινά περπάτημα μαζί του (που ήταν σχεδόν το ίδιο με το να τρέχω :D ).
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιουν 2022, 04:03

bizeli έγραψε:

Τους αποστολίδηδες (στάντης και ήρκος) τους έχεις παρακολουθήσει καθόλου;

οχι τι ειναι αυτοι ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιουν 2022, 18:20

nemo έγραψε:
bizeli έγραψε:Τους αποστολίδηδες (στάντης και ήρκος) τους έχεις παρακολουθήσει καθόλου;

οχι τι ειναι αυτοι ;

έλληνες λόγιοι
με όλη τη σημασία της λέξεως
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιουν 2022, 18:29

NikosVy έγραψε:Αρκετοί φίλοι μου έχουν σπάσει πόδια περπατώντας σε επικίνδυνα ύπουλα πεζοδρόμια.

Και στο ΚΑΤ και Ασκληπιείο Βούλας μαζεύονται περιπατητές πεζοδρομίων. Δεν έχω ακούσει για κανέναν που να έκανε τζόγκινγκ στο δρόμο και να κατέληξε σε νοσοκομείο.

Εξυπακούεται ότι δεν θα κάνω τζόγκινγκ στην Πατησίων ή στην Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ Πανεπιστημίου και Σόλωνος.

Νίκο δεν ξέρω. Δεν είμαι αθλήτρια οπότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω όπως θα ήθελες ίσως.
Εκ μέρους των οδηγών μιλάω περισσότερο.
Σας παρακαλούμε θερμά πηγαίνετε να αθληθείτε κάπου που δεν υπάρχει κίνδυνος να σας σκοτώσουμε.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 29 Ιουν 2022, 20:14

Εχω δρομο ακομα :-/
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”