Ραν ταν πλαν έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Όλη η ακροδεξιά πλεμπα μαζεύτηκε για να υπερασπιστεί τις μεσαιωνικες μάγισσες με τα μαύρα μάξι φορέματα.
Αναμενόμενο.
Τι ψάχνεις να βρεις τώρα από ανθρώπους που πιστεύουν ότι πασαλείφοντας σάλια διάφορα σκίτσα θα τους κάνουν όποια χάρη ζητήσουν.
Όλο τους το οικοδόμημα βασίζεται στο ψέμα και στην εξαπάτηση.
Για να μην πάμε πολύ πίσω κάποτε αφόριζαν όσους αμφισβητούσαν την εξουσία του σουλτάνου και αργότερα έφτιαχναν παραμύθια για κρυφά σχολειά, αγίες λαύρες και τουρκοφάγους παπάδες.
Ποιος θα ξεχάσει τον τύπο που ύψωνε στο Σύνταγμα το μαϊμού λάβαρο της επανάστασης που δήθεν προσκύνησαν οι επαναστατημένοι Έλληνες;
Κι αυτά είναι το λιγότερο μπροστά στα αποδεδειγμένα τους αίσχη. Ηθικά σκάνδαλα, οικονομικές απάτες, ταύτιση με όλα τα φασιστικά καθεστώτα και ό,τι άλλο ανήθικο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου το έχουν κάνει.
Και θα ντραπούν να σπιλώσουν με συκοφαντίες νεκρούς για να εξυπηρετήσουν τον πολιτικο-ιδεολογικό χώρο που ανήκουν;
Ποιος έχασε την τσίπα για να τη βρουν οι άγιοι πατέρες;
Αυτά όλα όταν θα είσαι κάτω από το καλυμμαύκι του ιερέα, να θυμηθείς να τα πεις ότι τα έλεγες.
Οχι βέβαια. Πως θα μπορούσα να είμαι σύμφωνος με κάτι τόσο απολιτιστο, βάρβαρο, απάνθρωπο και ανθελληνικό.
Όσον αφορά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες προτιμώ την άποψη του Πλάτωνα, που λέει ότι είναι ιερό να τους φροντίζουμε.
Τωρα τι γνώμη έχεις εσύ που χεις για είδωλο τον Χίτλερ, τον Ρούντολφ Ες και τον Γκεμπελς, δεν με ενδιαφέρει.
Είναι βάρβαρο! Γιατί τότε οι λαϊκές δημοκρατίες όπου γης χρησιμοποιούν πολυβόλα στα σύνορα;
Ο Πλάτωνας να ρωτήσω και εγώ που το λέει αυτό;
Εγώ έχω είδωλα όλους αυτούς που λες

και εσύ έχεις είδωλα τον κομμουνισμό που είναι η αληθινή δημοκρατία.... ρε τι πάθαμε .... δημοκρατία ο κομμουνισμός. Άηντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε !
Σας ζητώ ταπεινά συγνώμη κε Ωρίωνα7 για την αμορφωσιά μου. Είμαι ακαλλιέργητος. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ πολύ να με βγάλετε απ' την αμάθειά μου και να μου υποδείξετε σε ποιο έργο , κεφάλαιο και παράγραφο λέει ο Πλάτων πως είναι ιερό να φροντίζουμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ;
Τι να σου πει ο μορφωμένος, ότι η αθηναϊκή δημοκρατία απαγόρευε τα πάντα στους ξένους (όχι μόνο στους βάρβαρους αλλά και στους Έλληνες).... ο Περικλής είδε και έπαθε να δώσει αθηναϊκά δικαιώματα στον γιό που απέκτησε από την Ασπασία που ήταν και Ελληνίδα (και μόνο κατ εξαίρεση το επέτρεψαν οι Αθηναίοι) .... τις γνωστές αριστερές παπαριές λέει.
Λαχουρένιος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Όλη η ακροδεξιά πλεμπα μαζεύτηκε για να υπερασπιστεί τις μεσαιωνικες μάγισσες με τα μαύρα μάξι φορέματα.
Αναμενόμενο.
Oι πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν πιστευουν οντως στον θεο, απλως παριστανουν τους χριστιανους γιατι θελουν να υπαρχει μια δυνατη εκκλησια ως αναχωμα στον κομμουνισμο. Χρησιμοποιουν καθαρα εργαλειακα την θρησκεια δηλαδη.
Ναι την χρησιμοποιούμε σαν πολιορκητικό κριό για να πέσει το κομουνιστικό κάστρο.... Ρε μόνοι σας μείνατε, η γενιά των κομμουνιστών σαν τον πατέρα μου πέθανε, τώρα πεθαίνει και η δική μας γενιά, θα μείνει μια γενιά 40άρηδων που είναι δεν είναι 2,5% και μετά θα έχετε την σημερινή ΚΝΕ ... δες βρε κακομοίρη πόσοι είναι ΚΝΕτες για να καταλάβεις το μέλλον σας.... και όλα αυτά στην Ελλάδα διότι αλλού είναι ακόμα χειρότερα.... Βλέπω Ραν ταν πλαν στον Περισσό να είναι περισσότεροι οι φύλακες από τους ένοικους, ήξερε τι έκανε ο Χαρίλαος που φώναξε τον καλόγηρο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».