τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιουν 2022, 20:54

Geri έγραψε:Εχω δρομο ακομα :-/

ναι αλλα ολοι οι δρομοι οδηγουν στο ιδιο τελος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιουν 2022, 21:05

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:οχι τι ειναι αυτοι ;

έλληνες λόγιοι
με όλη τη σημασία της λέξεως

το εψαξα και τους ειδα και θυμαμαι λιγο την εκπομπη αλλα δεν μου εκανε ποτε κλικ
και αν εχω ομοιοτητες μαζι τους καλυτερα να με καψει μια μπομπα

η ελ φιλοσοφια του καιρου μας εχει πεθανει απο την στιγμη που αποφασισαν
για τον δικαιωματισμο ή την αριστεριλα ....σε λιγο αυτο που λεω θα λεχθει και επισημα

δεν νοειται τοποθετησεις αποδιοπομπαιου τραγου στην φιλοσοφια
εφαγα τα νιατα μου για να τις αποβαλλω και να συνεχιζω να αποβαλλω
μεχρι να κρατησω την ουσια -που ισως δεν θα ερθει ποτε
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 29 Ιουν 2022, 21:53

bizeli έγραψε:
NikosVy έγραψε:Αρκετοί φίλοι μου έχουν σπάσει πόδια περπατώντας σε επικίνδυνα ύπουλα πεζοδρόμια.

Και στο ΚΑΤ και Ασκληπιείο Βούλας μαζεύονται περιπατητές πεζοδρομίων. Δεν έχω ακούσει για κανέναν που να έκανε τζόγκινγκ στο δρόμο και να κατέληξε σε νοσοκομείο.

Εξυπακούεται ότι δεν θα κάνω τζόγκινγκ στην Πατησίων ή στην Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ Πανεπιστημίου και Σόλωνος.

Νίκο δεν ξέρω. Δεν είμαι αθλήτρια οπότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω όπως θα ήθελες ίσως.
Εκ μέρους των οδηγών μιλάω περισσότερο.
Σας παρακαλούμε θερμά πηγαίνετε να αθληθείτε κάπου που δεν υπάρχει κίνδυνος να σας σκοτώσουμε.

Τώρα το καλοκαίρι ιδιαίτερα σε νησιά ή σε χωριουδάκια κοντά στις παραλίες όλοι σας αναγκάζεστε να περπατάτε σε κακοφωτισμένους αισχίστης υπστοστάθμης δρόμους που συνδέουν το κατάλυμά σας με την ταβέρνα ή την νυχτερινή επίσκεψή σας σε παραλία και οπωσδήποτε δεν υπάρχει κανένα πεζοδρόμιο. Εκεί ο οδηγός αυτοκινήτου αν διασταυρωθεί με άλλο αυτοκίνητο και στην άκρη περπατάει πεζός, θα πρέπει να κάνει την επιλογή του ή να συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο ή να πέσει στον πεζό.

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Στους δρόμους κοντά στο σπίτι μου που επιλέγω, φροντίζω να είναι φαρδείς και να βλέπω απέναντι το αυτοκίνητο που έρχεται και το οποίο ούτε μπορεί να τρέξει με μεγάλη ταχύτητα ούτε θα πέσει πάνω μου γιατί το βλέπω και κάνω λίγο δεξιά.

Εσύ να μου πεις, σαν οδηγός όταν περνάς μια δύσκολη διασταύρωση και κοιτάς δεξιά αριστερά και λες "περνάω στα γρήγορα" και την τελευταία στιγμή απέναντί σου περνάει ξαφνικά μια μάνα με αγκαλιά το μωρό της, τι κάνεις, μάλλον μένεις στη μέση του δρόμου καρμανιόλας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιουν 2022, 22:23

NikosVy έγραψε:Τώρα το καλοκαίρι ιδιαίτερα σε νησιά ή σε χωριουδάκια κοντά στις παραλίες όλοι σας αναγκάζεστε να περπατάτε σε κακοφωτισμένους αισχίστης υπστοστάθμης δρόμους που συνδέουν το κατάλυμά σας με την ταβέρνα ή την νυχτερινή επίσκεψή σας σε παραλία και οπωσδήποτε δεν υπάρχει κανένα πεζοδρόμιο. Εκεί ο οδηγός αυτοκινήτου αν διασταυρωθεί με άλλο αυτοκίνητο και στην άκρη περπατάει πεζός, θα πρέπει να κάνει την επιλογή του ή να συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο ή να πέσει στον πεζό.

Αλήθεια είναι αυτό.
Αλλά άντε πες εδώ ο πεζός δεν έχει άλλη επιλογή.
Αλλά το να επιλέγεις να κάνεις την προπόνησή σου μέσα στα αυτοκίνητα παίζεις τη ζωή σου κορόνα γράμματα.
Συν ότι άμα προπονείσαι μέσα στον αστικό ιστό έχει όλο εμπόδια. Πώς μπορείτε και τρέχετε ρε σεις;

NikosVy έγραψε: Ευχαριστώ για την συμβουλή. Στους δρόμους κοντά στο σπίτι μου που επιλέγω, φροντίζω να είναι φαρδείς και να βλέπω απέναντι το αυτοκίνητο που έρχεται και το οποίο ούτε μπορεί να τρέξει με μεγάλη ταχύτητα ούτε θα πέσει πάνω μου γιατί το βλέπω και κάνω λίγο δεξιά.

Εσύ άντε πες είσαι πιο έμπειρος.
Αλλά κάτι γιαγιάδες παππούδες που τους είπε ο γιατρός να ξεκινήσουν το περπάτημα για να κατεβάσουν την χοληστερίνη από τα μπριζολίδια και την είδαν ξαφνικά αθλητές και περπατάνε όπου τους κατέβει φταίω εγώ αν τους συναντήσω σε καμιά κλειστή στροφή και δω τον παππού μπροστά μου ξαφνικά;

NikosVy έγραψε: Εσύ να μου πεις, σαν οδηγός όταν περνάς μια δύσκολη διασταύρωση και κοιτάς δεξιά αριστερά και λες "περνάω στα γρήγορα" και την τελευταία στιγμή απέναντί σου περνάει ξαφνικά μια μάνα με αγκαλιά το μωρό της, τι κάνεις, μάλλον μένεις στη μέση του δρόμου καρμανιόλας.

Δεν περνάω ποτέ γρήγορα από διασταύρωση έχω δεν έχω προτεραιότητα.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 30 Ιουν 2022, 03:47

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Ιούλ 2022, 00:33

FWScFJ_XwAItWSZ.png

Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras
@atsipras
·
3 ώ
Αν ήμουν πρωθυπουργός και είχα τη χθεσινή δεινή διπλωματική ήττα με τη στήριξη Μπάιντεν στον Ερντογάν, τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F-16, και την ίδια στιγμή κατοχύρωση του «Τουρκο-Αιγαίου» ως μπράντας διαφημιστικής, θα γυρνούσα με τα πόδια από τη Μαδρίτη.

υσ...ενα θεε μου για τις μουσικες προτιμησεις της Geri
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 01 Ιούλ 2022, 00:52

nemo έγραψε:υσ...ενα θεε μου για τις μουσικες προτιμησεις της Geri

Μου θυμίζει λίγο τον Τσίπρα ο τραγουδιστής :D
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 01 Ιούλ 2022, 20:48

Πολλα τα νεα κρουσματα,παρόλα αυτα ηταν μια εξαιρετικη μερα. Καλο μας μηνα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2022, 21:43

τι εστι ΛΕΞ; βαλτε κανενα κομματι να ακουσουμε ΄΄ για να καταλαβω γιατι τοσο κοζμος
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 04 Ιούλ 2022, 21:51

0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”