Geri έγραψε:Εχω δρομο ακομα
ναι αλλα ολοι οι δρομοι οδηγουν στο ιδιο τελος

Geri έγραψε:Εχω δρομο ακομα

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:οχι τι ειναι αυτοι ;
έλληνες λόγιοι
με όλη τη σημασία της λέξεως

bizeli έγραψε:NikosVy έγραψε:Αρκετοί φίλοι μου έχουν σπάσει πόδια περπατώντας σε επικίνδυνα ύπουλα πεζοδρόμια.
Και στο ΚΑΤ και Ασκληπιείο Βούλας μαζεύονται περιπατητές πεζοδρομίων. Δεν έχω ακούσει για κανέναν που να έκανε τζόγκινγκ στο δρόμο και να κατέληξε σε νοσοκομείο.
Εξυπακούεται ότι δεν θα κάνω τζόγκινγκ στην Πατησίων ή στην Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ Πανεπιστημίου και Σόλωνος.
Νίκο δεν ξέρω. Δεν είμαι αθλήτρια οπότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω όπως θα ήθελες ίσως.
Εκ μέρους των οδηγών μιλάω περισσότερο.
Σας παρακαλούμε θερμά πηγαίνετε να αθληθείτε κάπου που δεν υπάρχει κίνδυνος να σας σκοτώσουμε.

NikosVy έγραψε:Τώρα το καλοκαίρι ιδιαίτερα σε νησιά ή σε χωριουδάκια κοντά στις παραλίες όλοι σας αναγκάζεστε να περπατάτε σε κακοφωτισμένους αισχίστης υπστοστάθμης δρόμους που συνδέουν το κατάλυμά σας με την ταβέρνα ή την νυχτερινή επίσκεψή σας σε παραλία και οπωσδήποτε δεν υπάρχει κανένα πεζοδρόμιο. Εκεί ο οδηγός αυτοκινήτου αν διασταυρωθεί με άλλο αυτοκίνητο και στην άκρη περπατάει πεζός, θα πρέπει να κάνει την επιλογή του ή να συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο ή να πέσει στον πεζό.
NikosVy έγραψε: Ευχαριστώ για την συμβουλή. Στους δρόμους κοντά στο σπίτι μου που επιλέγω, φροντίζω να είναι φαρδείς και να βλέπω απέναντι το αυτοκίνητο που έρχεται και το οποίο ούτε μπορεί να τρέξει με μεγάλη ταχύτητα ούτε θα πέσει πάνω μου γιατί το βλέπω και κάνω λίγο δεξιά.
NikosVy έγραψε: Εσύ να μου πεις, σαν οδηγός όταν περνάς μια δύσκολη διασταύρωση και κοιτάς δεξιά αριστερά και λες "περνάω στα γρήγορα" και την τελευταία στιγμή απέναντί σου περνάει ξαφνικά μια μάνα με αγκαλιά το μωρό της, τι κάνεις, μάλλον μένεις στη μέση του δρόμου καρμανιόλας.

nemo έγραψε:υσ...ενα θεε μου για τις μουσικες προτιμησεις της Geri