Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 17 Μαρ 2017, 21:04

Admin έγραψε:Απόπειρα, συνεργεια, ηθική αυτουργια, έμμεση αυτουργια, συρροες.

Ευχαριστώ πολύ!!!
0 .

ft256
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ft256 » 23 Μαρ 2017, 21:48

Περίμενα να περάσω το μαθημα και ξαφνικά ειδα οτι με έκοψαν με 4!!σκεφτομαι να ζήτησω επίδειξη γραπτού!ειναι καλη ιδέα;Πως γίνεται να έπεσα τόσο εξω απο τη στιγμή που περίμενα καλο βαθμό;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Μαρ 2017, 22:18

Εξαρτάται. Άλλοι τα παίρνουν κι άλλοι μπορεί να παραδεχτούν λάθος. Το σύνηθες είναι ότι θα το βγάλουν σωστό το βαθμό. Για ποιο καθηγητή πρόκειται;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ft256
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ft256 » 23 Μαρ 2017, 23:12

Χριστακακου-Καράγιαννης-Παναγιώτοπουλος!αστικο
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2017, 08:17

Η Χριστακάκου έχει τη φήμη ότι τσεκουρώνει βαθμούς. Εγώ την είχα σε άλλο μάθημα, περίμενα βαθμό 9-10 και τελικά πήρα 7. :D
Από πολλούς έχω ακούσει ότι περίμεναν βαθμό και τους έριξε ή ότι πχ κόπηκαν ενώ περίμεναν ένα 6-7. Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι από την επίδειξη γραπτού, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το βαθμό που έβαλε. Αλλά αν θες να πας στην επίδειξη γραπτού, δεν χάνεις κάτι.
0 .

Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 24 Μαρ 2017, 17:09

Admin έγραψε:Η Χριστακάκου έχει τη φήμη ότι τσεκουρώνει βαθμούς. Εγώ την είχα σε άλλο μάθημα, περίμενα βαθμό 9-10 και τελικά πήρα 7. :D
Από πολλούς έχω ακούσει ότι περίμεναν βαθμό και τους έριξε ή ότι πχ κόπηκαν ενώ περίμεναν ένα 6-7. Δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι από την επίδειξη γραπτού, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το βαθμό που έβαλε. Αλλά αν θες να πας στην επίδειξη γραπτού, δεν χάνεις κάτι.

Υπάρχει περίπτωση να μας πάρουν με κακό μάτι;( Αν υπάρχει προσωπική εμπειρία)
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2017, 22:39

Προσωπική εμπειρία δεν έχω, δεν πήγα ποτέ σε επίδειξη γραπτού. Αλλά έχω ακούσει από συμφοιτητές που πήγαιναν. Οι πιο πολλοί καθηγητές δεν θα σε πάρουν με κακό μάτι, αλλά μην περιμένεις να αλλάξει ο βαθμός. Σπάνια να τύχει να δεχτούν ότι έγινε λάθος και να το αλλάξουν.
0 .

billy
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό billy » 25 Μαρ 2017, 00:39

Επεσε τσεκουρακι ετσι ακουσα και εγω αλλα οκ ψιλοαναμενομενο.Νομιζω οτι δεν ειναι κακο παντως να ζητησουμε επιδειξη γραπτων εγω ετσι και αλλιως προσωπικα δεν εχω σκοπο να ζητησω αλλαγη βαθμου απλα να δω τι εκανα λαθος.Τωρα αν παρεξηγησουν και αυτο τι να πω...
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 03 Απρ 2017, 13:16

Καλημέρα! Αναρωτιόμουν, αν σε περίπτωση που κάποιος χρωστάει πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων σε κάποιο εξάμηνο, αποκλείεται από τη δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφιών μελλοντικά...π.χ αν στο 6ο εξάμηνο χρωστάει κανείς πανω απο 5 ή κατι τέτοιο...
Επίσης και κάτι άλλο... Δεδομένου οτι δεν πήρα βιβλίο στην ιστορία δικαίου δικαιούμαι μήπως να δηλώσω σύνθεση ποινικού για να πάρω και τον 2ο τόμο του Μυλωνόπουλου χωρίς ωστόσο να το δηλώσω στην τωρινή δήλωση μαθημάτων ή είναι υποχρεωτικό να το δηλώσω και εκεί;
Ευχαριστώ!
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Απρ 2017, 15:00

Για τις υποτροφίες παίζει ρόλο το πόσα και ποια μαθήματα (υποχρεωτικά ή επιλογής) πέρασες την προηγούμενη χρονιά. Νομίζω πως τους είναι αδιάφορο το πόσα χρωστάς. Ψάξε τον οδηγό σπουδών, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Πάντα δηλώνεις βιβλία για όσα μαθήματα θα δηλώσεις στο κάθε εξάμηνο. Αλλιώς σου τα ζητούν πίσω.
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”