ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Μάιος 2022, 19:15

Άμα βάζω ανακοίνωση της ΟΛΜΕ να βάνεις μετά τιποτα πιο πιασαρικο ρε
Να σκεπάζεις τα συνδικαλιστικά με καμία ανακοίνωση από την εσπρέσσο...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μάιος 2022, 20:49

pluton έγραψε:Επί τέλους ένας πολιτικός που μας έκανε υπερήφανους, μετά τις αριστερές γελοιοτητες της πολιτικής φοράω δεν φοράω γραβάτα.... Την αστειοτητα που προσπαθούσε να σώσει η Γιάννα ενός πρωθυπουργού που μιλούσε αγγλικά που προκαλούσαν χαμόγελα.

Ο δεν ειμαι ΝΔ αλλα.... :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2022, 21:07

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Επί τέλους ένας πολιτικός που μας έκανε υπερήφανους, μετά τις αριστερές γελοιοτητες της πολιτικής φοράω δεν φοράω γραβάτα.... Την αστειοτητα που προσπαθούσε να σώσει η Γιάννα ενός πρωθυπουργού που μιλούσε αγγλικά που προκαλούσαν χαμόγελα.

Ο δεν ειμαι ΝΔ αλλα.... :laugh1: :laugh1:

Η αριστερή μιζέρια, όλα και τα θετικά να τα υποβαθμίζουμε, να δώσουμε εξετάσεις για την ετικέτα που θέλουν να μας κωλυσουν.

Τι να κάνουμε, διάβασε κριτικές, όλοι θεωρούν εκπληκτική την παρουσία του Κούλη. Οι Τούρκοι και οι Έλληνες αριστεροί έχουν λυσαξει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μάιος 2022, 21:12

pluton έγραψε:Η αριστερή μιζέρια, όλα και τα θετικά να τα υποβαθμίζουμε, να δώσουμε εξετάσεις για την ετικέτα που θέλουν να μας κωλυσουν.

Τι να κάνουμε, διάβασε κριτικές, όλοι θεωρούν εκπληκτική την παρουσία του Κούλη. Οι Τούρκοι και οι Έλληνες αριστεροί έχουν λυσαξει.

Και συ οταν ηταν κυβερνηση ο Τσιπρας ολα τα υποβαθμιζες και ολα σου εφταιγαν επειδη δεν ειχες συμφεροντα απο εκεινη την κυβερνηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2022, 21:19

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Η αριστερή μιζέρια, όλα και τα θετικά να τα υποβαθμίζουμε, να δώσουμε εξετάσεις για την ετικέτα που θέλουν να μας κωλυσουν.

Και συ οταν ηταν κυβερνηση ο Τσιπρας ολα τα υποβαθμιζες και ολα σου εφταιγαν επειδη δεν ειχες συμφεροντα απο εκεινη την κυβερνηση.

Εγώ δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά ούτε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά στο δημοψήφισμα ναι όχι ... Εγώ και όλη μου η οικογένεια ψηφίσαμε ΟΧΙ, μέχρι εκεί είχα ανοχές μετά κατάλαβα ότι είναι μπιτ Χατζηαβάτης και αποδείχτηκε σε κάθε πράξη τους.

Τι ήθελες να λέω μπράβο για το μασκαραλικι της συνέντευξης που του οργάνωσε η καημένη η Γιάννα;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Μάιος 2022, 21:26

.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 18 Μάιος 2022, 22:18

Δεν χρειάζεται να τους διαβάσω γιατί οι περισσότεροι είναι σε παράβλεψη.

Είμαι σίγουρος ότι το 99% των χρηστών (μη γελιόμαστε δεν είναι όλοι όλοι παραπάνω από 9) γράφει ότι "η επίσκεψη ήταν μια αποτυχία".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Μάιος 2022, 03:05

Εικόνα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Μάιος 2022, 03:06

Εικόνα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Μάιος 2022, 03:08

επιτέλους ξεβρωμίζουν τα πανεπιστήμιά μας απο τους δαπίτες
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”