αμα συνεχιζουν να στελνουν βοηθεια να δουμε ποσο καιρο θα αντεξουν οι ρωσοι
χωρις να ριξουν πυρηνικα -δεν ειναι ευκολο να πολεμανε οτι πιο συγχρονο δυτικο οπλο
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
nemo
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
να δουμε τι θα γινει με τον επαγγελματικο στρατο της ουκρανιας που τροφοδοτουν
με τα λεφτοδεντρα οταν τελειωσει ο πολεμος -οτι εγινε με τον ισις θα γινει και στην ευρωπη
με τα λεφτοδεντρα οταν τελειωσει ο πολεμος -οτι εγινε με τον ισις θα γινει και στην ευρωπη
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:αμα συνεχιζουν να στελνουν βοηθεια να δουμε ποσο καιρο θα αντεξουν οι ρωσοι
χωρις να ριξουν πυρηνικα -δεν ειναι ευκολο να πολεμανε οτι πιο συγχρονο δυτικο οπλο
Αυτό που δεν κατανοούν πολλοί είναι ότι ο Πούτιν δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ηττημένος από τον πόλεμο αυτό, γιατί πολύ απλά θα τον φάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι. Οπότε, είναι αποφασισμένος να τα κάνει πτανα όλα αν χρειαστεί.
Που σημαίνει ότι η Δύση, έτσι όπως τα έκανε, είτε αποδέχεται την προσάρτηση των εδαφών της ανατολικής Ουκρανίας είτε πάει τον πόλεμο μέχρι τέλους, που σημαίνει πυρηνικά από τον Πούτιν και πτανα όλα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
pluton
- Supreme poster

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:αμα συνεχιζουν να στελνουν βοηθεια να δουμε ποσο καιρο θα αντεξουν οι ρωσοι
Αυτό που δεν κατανοούν πολλοί είναι ότι ο Πούτιν δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ηττημένος από τον πόλεμο αυτό, γιατί πολύ απλά θα τον φάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι. Οπότε, είναι αποφασισμένος να τα κάνει πτανα όλα αν χρειαστεί.
Που σημαίνει ότι η Δύση, έτσι όπως τα έκανε, είτε αποδέχεται την προσάρτηση των εδαφών της ανατολικής Ουκρανίας είτε πάει τον πόλεμο μέχρι τέλους, που σημαίνει πυρηνικά από τον Πούτιν και πτανα όλα.
Ο πυρηνικός εκβιασμός είναι από την πρώτη ημέρα στο τραπέζι, εγώ είμαι βέβαιος ότι τα πυρηνικά των Ρώσων είναι ίδια μούφα με με τα λοιπά τους όπλα και ότι η Δύση είναι σε θέση να τα εξουδετερώσει πριν καν ανοίξουν οι καταπακτές των σιλό ...
Αν είναι δυνατόν τώρα οι ΗΠΑ να μη έχουν προβλέψει ότι τα όρκ μπορεί να τους την βιδωσει να πατήσουν κουμπί, είναι σίγουρο ότι όλα αυτά ελέγχονται από ηλεκτρονικά μέσα και υπάρχουν τρόποι να μπλοκαριστουν.
Παίζουν πολλά σενάρια πχ ο στρατός βλέποντας το αδιέξοδο να φάει τον Πουστιν.
Ο ίδιος να αναζητήσει την έξοδο κινδύνου.
Να δημιουργηθούν πλήθος εστίες πχ βλέπε τώρα Ιράν κλπ που πια το ζήτημα να πρέπει να κλείσει κλπ
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Ο πυρηνικός εκβιασμός είναι από την πρώτη ημέρα στο τραπέζι, εγώ είμαι βέβαιος ότι τα πυρηνικά των Ρώσων είναι ίδια μούφα με με τα λοιπά τους όπλα και ότι η Δύση είναι σε θέση να τα εξουδετερώσει πριν καν ανοίξουν οι καταπακτές των σιλό ...
Ναι, έτσι να πιστεύεις.
Μούφα όλα, κερδάμε-νικάμε, πάμε για το Στάλινγκραντ και το Λένινγκραντ και μετά... (το αφήνω στη φαντασία σας)
Αν είναι δυνατόν τώρα οι ΗΠΑ να μη έχουν προβλέψει ότι τα όρκ μπορεί να τους την βιδωσει να πατήσουν κουμπί, είναι σίγουρο ότι όλα αυτά ελέγχονται από ηλεκτρονικά μέσα και υπάρχουν τρόποι να μπλοκαριστουν.
LOL
Γιατί ας πούμε τις ΗΠΑ τις πονάει πολύ αν γίνει ερείπια η Ευρώπη και η Ρωσία -και πιθανόν και η Κίνα- από τον πόλεμο...
Αλλά ξεχασα, έχουμε και τους Ευρωπαίους ηγέτες που όλα τα έχουν προβλέψει (με πρώτη και καλύτερη την έγκαιρη ενεργειακή απεξάρτηση από τη Ρωσία).

0 .

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Το πουτιναριό βρήκε άλλο τροπάρι τώρα βλέπω. Θα φάτε καλά. 

1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Το πουτιναριό βρήκε άλλο τροπάρι τώρα βλέπω. Θα φάτε καλά.
Θα φας, θα φάνε, ΘΑ ΦΑΤΕ.
Ξύλα πήραμε;
0 .

-
Perseus1966
- Extreme poster

Δεν πιστευω να σας ενοχλει?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ειναι βληματα οσοι πιστευουν οτι οι ηπα εχουν την δυναμη να προστατεψουν την ευρωπη
σταματωντας ολες τις μπομπες της ρωσιας
σε αλλα μπορω να πω πολλα σεναρια για την υποθεση χωρις να πω για τα πυρηνικα
γιατι δεν αξιζει θα ειναι το τελος τουλαχιστον της μισης ευρωπης
η ρωσια χρειαζεται ενα αστραπιαιο κτυπημα που θα γονατισει την ουκρανια
χωρις να προσβαλει αμαχους πληθυσμους -και χωρις πυρηνικα λεμε
θα τα καταφερει οταν εχει να κανει με τον αλογιστο ανεφοδιασμο της ουκρανιας;
ιδου το ερωτημα
σταματωντας ολες τις μπομπες της ρωσιας
σε αλλα μπορω να πω πολλα σεναρια για την υποθεση χωρις να πω για τα πυρηνικα
γιατι δεν αξιζει θα ειναι το τελος τουλαχιστον της μισης ευρωπης
η ρωσια χρειαζεται ενα αστραπιαιο κτυπημα που θα γονατισει την ουκρανια
χωρις να προσβαλει αμαχους πληθυσμους -και χωρις πυρηνικα λεμε
θα τα καταφερει οταν εχει να κανει με τον αλογιστο ανεφοδιασμο της ουκρανιας;
ιδου το ερωτημα
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Adminović έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Το πουτιναριό βρήκε άλλο τροπάρι τώρα βλέπω. Θα φάτε καλά.
Θα φας, θα φάνε, ΘΑ ΦΑΤΕ.![]()
![]()
Ξύλα πήραμε;
ρε θα χορτάσεις φατούρο πάλι, όπως το 15 και το 19
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό