pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Έχουν αριστερή κυβέρνηση;

Τι με κόφτει εμένα, εγώ δεν είμαι διεθνιστής, η πατρίδα μου να πηγαίνει καλά θέλω.
Φαντάσου τώρα να είχαμε την Δούρου, τον Καρανίκα, την κυρά Τασία και τον Τσίπρα.... Άγιο είχαμε.

Ακου παπαγαλάκι της κυβέρνησής κλεφτών, αυτες οι ΜΕΘ που γράφεις είναι ιδιωτικές και το κράτος αντί να τις επιταξει τις πληρώνει κιόλας, νοσηλευθει δε νοσηλευθει εκεί κόσμος.
Η νδουλα παρέδωσε στον σύριζα 400 ΜΕΘ.
Ο Κικίλιας σου και ο Πατουλης σου εγκαινίασαν συνέχεια τους προηγούμενους μήνες νέες ΜΕΘ, ερστηρια και ιατρικό εξοπλισμό που είχε παραγγείλει η προηγούμενη κυβέρνηση.
Έχουμε καθημερινές καταγγελίες γιατρών ότι το κρατος τους έχει παρατήσει.
Η κατάσταση είναι τοσο άθλια που επίσημες καταγγελίες γιατρών περιγράφουν τραγικές καταστάσεις.
Παραδειγματα:
Καταγγελία μέσω του MEGA ειδικευόμενου γιατρού στο ΑΧΕΠΑ: «Έχω συμπτώματα - αρνούνται να κάνω το τεστ»Μας δίνουν μία απλή μάσκα ανά 8ωρο, η οποία καταστρέφεται όταν εκπνέουμε
«Όταν μεταφέρουν κάποιο κρούσμα, βγαίνουν και φωνάζουν στο διάδρομο "περνάει θετικό" για να απομακρυνθούμε»Έχουν πεθάνει γύρα στα 5 στόμα σπίτι τους, επειδή αρνείται η κυβερνησάρα σου να όχι μόνο να τους περιθαλψει, αλλά να τους κάνει και τεστ.
Αν ηταν τίποτα σταρλετες φίλες του Κικίλια, θα έτρεχε να τους κάνει τεστ ώστε μετά να βγάλουν φώτο στο Instagram.
Αυτοι είστε.
Ακριβώς αυτό το πράγμα είστε.
Ότι χειρότερο.