Λαχουρένιος έγραψε:Bασικα αυτο που ειπε ο Διαδοχος καποιες σελιδες πιο πισω. Να εχει ενδιαφεροντα και ταλεντα και να μην ειναι απλως η κυρια του κυριου.
Το να ειναι νοικοκυρα δεν μου λεει κατι, οι δουλειες του σπιτιου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.

Λαχουρένιος έγραψε:Bασικα αυτο που ειπε ο Διαδοχος καποιες σελιδες πιο πισω. Να εχει ενδιαφεροντα και ταλεντα και να μην ειναι απλως η κυρια του κυριου.
Το να ειναι νοικοκυρα δεν μου λεει κατι, οι δουλειες του σπιτιου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.

Αγις έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Bασικα αυτο που ειπε ο Διαδοχος καποιες σελιδες πιο πισω. Να εχει ενδιαφεροντα και ταλεντα και να μην ειναι απλως η κυρια του κυριου.

nemo έγραψε:Αγις έγραψε:
αλλα δυο- τρια μνημονια ακομη και θα καταλαβετε την αξια μιας γυναικας σε ενα σπιτι
το να φερνει σε περας τα ψωνια τα παιδια την στηριξη του ανδρα και συν αυτω κλπ
δεν ειναι κατι το οποιο κανει την ολη διαδικασια ευκολη

Αγις έγραψε:Αγαπητε , απο 18 χρονων - 40 + μονος εζησα κ γνωριζω καλα ποσο ευκολο ειναι το να κρατας σπιτι - οποτε το γνωστο φύκι οτι κουράζονται κ προσφερουν για εργασιες της πλακας (οι πιο χαμηλα αμοιβομενες που τις κανουν ολοι κ ολες ) κ γινονται ανετα σε λιγο χρονο και χωρις να εχουν βγάλει ανωτάτη σχολη οικοκυρικών επιστημων - δεν περναει .

Ραν ταν πλαν έγραψε:Κατά σειρά προτεραιότητας, κωλάρα και χειλάρες. Όλα τα υπόλοιπα, πνευματικά και σωματικά, δε θεωρούνται προσόντα.![]()

Αρίστος έγραψε:Τα τρια που ζητανε ολοι οι αντρες.
Ηφαιστειο στο σεξ
Δυνατη μαγειρισα.
Οταν γυριζεις απο τη δουλεια και καθοσαστε να φατε να μην σου βγαζει το φαι ξυνο με γκρινια.
.