ΚΑΝΕΝΑ ζόρι δεν τραβάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΚΑΝΕΝΑ ζόρι δεν τραβάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Ιουν 2019, 17:04

Λαχουρένιος έγραψε:Οντως ειχα υποτιμησει πολυ την διαφορα, αλλα ηδη απο το 2017 ελεγα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χασει και στις 2 εκλογες. Ο Αριστος μεχρι την ανοιξη ελεγε οτι θα κερδισουν και στις δυο καλπες και μεχρι τις ευρω ελεγε οτι θα κερδισουν τουλαχιστον τις εθνικες. Καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Αυτό το ποστ είναι από τις καλύτερες στιγμές σου, μπράβο (όσο αφορά το πρώτο μέρος).
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 25 Ιουν 2019, 17:18

#proeklogiko mood on#
Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα δεν έχουν γίνει οι εθνικές εκλογές του 2019, και hold your horses γιατί μπορεί να αποτελέσουν μεγάλη έκπληξη για όλους μας. :yesyes:
#proeklogiko mood off#.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 25 Ιουν 2019, 17:23

Αρίστος έγραψε:Για τη Φρειδερικη εχω πει τα χειροτερα. Ο Κωνσταντινος Καραμανλης το 1963 εφυγε απο την Ελλαδα με ψευδωνυμο για να μην τον δολοφονησουν μπραβοι της Φρειδερικης. Επισης εχω πει οτι αυτη εδωσε τη διαταγη να δηλητηριαστει ο Παπαγος. Δεν την χωνευω γιατι συνωμοτουσε και κατα του Ωναση.

Για τον Ιωαννιδη επισης εχω πει τα χειροτερα και τον εχω κατηγορησει για την απωλεια της μισης Κυπρου. Επισης για το οτι ευθυνεται για τις δολοφονιες εξω απο το Πολυτεχνειο.

Τον Χιτλερ μεχρι το 1936 τον θαυμαζε ΟΛΟΣ ο δυτικος κοσμος για το ανορθωτικο εργο του. Επανειλημμενα ειχε γινει εξωφυλλο σε αμερικανικα περιοδικα όπως το Time.

Για τον Χιτλερ που ξεκινησε πολεμους ομως εχω πει τα χειροτερα.

Για τον Μεταξα εχω πει πως ηταν υπεραπαραιτητος γιατι προετοιμασε τον ελληνικο λαο για τον Β Παγκοσμιο και εξαρχης ηταν υπερ της συμμαχιας με τους Αγγλους και ΟΧΙ με τους Γερμανους (παρα τις ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΕΣ σχεσεις που ειχε με Γερμανους στρατιωτικους και επισημους). Διαλεξε λοιπον συμμαχια με το μυαλο του και οχι με την καρδια του. Και αυτο τον τιμα. Επισης αν οι βασιλικοι ειχαν ακουσει τον Μεταξα θα ειχαμε γλυτωσει την Μικρασιατικη Καταστροφη.

Τον Φρανκο επισης τον εκτιμω γιατι παρα τις απιστευτες πιεσεις των Χιτλερ και Μουσολινι κρατησε την ουδετεροτητα της Ισπανιας και ΔΕΝ προσεχωρησε στον Αξονα.

Ελαχιστοι μπορουν να καταλαβουν πως αν ο Μεταξας και ο Φρανκο ειχαν παει με τους Γερμανους, ο Χιτλερ θα ειχε κερδισει τον πολεμο. Αυτο καποτε θα πρεπει να τους αναγνωριστει. Οσο για τον εμφυλιο ισπανικο πολεμο δεν τον ξεκινησε ο Φρανκο αλλα ουσιαστικα οι αριστεροι και οι αναρχικοι αυτονομιστες. Αυτο ελαχιστοι το γνωριζουν.

.

Έλα μωρέ Αριστο σοβαρεψου! Πώς μπορείς να τα ξέρεις αυτά; Με το αν η γιαγιά μου είχε @@ μπορώ να αρχίσω να λέω κι εγώ ένα σωρό σενάρια που δεν έχουν κανένα νόημα στην τελική... Bottom line: Σοβαρεψου. :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Ιουν 2019, 17:47

Ομιλία .... ο Τσίπρας και οι καρέκλες στην Λαχαναγορά... ΚΑΝΕΝΑ ζόρι δεν τραβάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα

https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... a-eikones/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Ιουν 2019, 18:04

Αν είναι κάποιο ζόρι που τραβάει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό λέγεται "Βαρουφάκης".

Τους τραβάει από τη δεξαμενή τους ("ΣΥΡΙΖοκουνημένους") που θεωρούν ότι το να επιλέγεις τι να ψηφίσεις είναι σαν να πίνεις ένα ποτηράκι κρασί.

Όσο τραβάει από τη δεξαμενή ο Βαρουφάκης, τόσο σουρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που ο Κράχτης του, μέσα στο elefthero, εξακολουθεί να δηλώνει τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ "25%".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 25 Ιουν 2019, 20:31

Ένα τεράστιο θέμα που έχουν οι ζαίοι- εκτός από τη Νοβάρτις- είναι οι ευθύνες τους για το ότι η ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας, πράγμα που, όπως φαίνεται, θα προκαλέσει αύξηση τιμολογίων.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Ιουν 2019, 21:09

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Έλα μωρέ Αριστο σοβαρεψου! Πώς μπορείς να τα ξέρεις αυτά; Με το αν η γιαγιά μου είχε @@ μπορώ να αρχίσω να λέω κι εγώ ένα σωρό σενάρια που δεν έχουν κανένα νόημα στην τελική... Bottom line: Σοβαρεψου. :hat44:

σε τι ακριβως διαφωνεις;

εχει σε ολα δικιο ο αριστο ....αν διαφωνεις σε κατι ειναι γιατι εισαι κλαιν :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Ιουν 2019, 22:38

Πρετεντέρης έγραψε:Ένα τεράστιο θέμα που έχουν οι ζαίοι- εκτός από τη Νοβάρτις- είναι οι ευθύνες τους για το ότι η ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας, πράγμα που, όπως φαίνεται, θα προκαλέσει αύξηση τιμολογίων.

Ας πληρώσουν οι εταιρίες μεγαλο-οφειλέτες και θα δεις για πότε κλείνει το κενό.

Είναι αστείο να είσαι μνημονιακός και να έρχεσαι εδώ να μας μιλάς για ΔΕΗ
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Ιουν 2019, 22:43

Το έριξε ως ατάκα ο Άδωνις, το αναπαράγουν τα 0,60s.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Ιουν 2019, 22:46

NikosVy έγραψε:Αν είναι κάποιο ζόρι που τραβάει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό λέγεται "Βαρουφάκης".

Τους τραβάει από τη δεξαμενή τους ("ΣΥΡΙΖοκουνημένους") που θεωρούν ότι το να επιλέγεις τι να ψηφίσεις είναι σαν να πίνεις ένα ποτηράκι κρασί.

Όσο τραβάει από τη δεξαμενή ο Βαρουφάκης, τόσο σουρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που ο Κράχτης του, μέσα στο elefthero, εξακολουθεί να δηλώνει τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ "25%".

Και προς ΚΙΝΑΛ χάνει το μαγαζάκι της τσούπρας... Η μεγάλη φάπα όμως θα έρθει όταν ο νέος ΥΠΕΞ θέσει υπό αμφισβήτηση τη συμφωνία της λίμνης (τράγκεια φράση). Πληροφορίες που έχω από εντός μου λένε ότι το κόμμα θα βάλει το πιστόλι στο τραπέζι όσον αφορά την προδοσία αλλά για στρατηγικούς λόγους δεν αποκαλύπτεται από τώρα ;) Αν όλα πάνε ρολόι ως προς αυτό, βλέπω εντός διετίας αξιωματική αντιπολίτευση τη Φώφη και ηγεμονία μακροπρόθεσμη του Κυριάκου στο πολιτικό σκηνικό, όχι επίπλαστη και μέσω νταβατζιλικίων όπως της τσούπρας.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”