Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Μαρ 2020, 14:05

Αρίστος έγραψε:
itteithe έγραψε:Το άρθρο αναφέρει ιστορικά την υπόθεση της Σοβιετικής Ένωσης πως ο HIV ήτο κατασκευασμένος και αναφέρει πως οι ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκαν κερδοσκοπικά την εξάπλωση της ασθένειας στην Αφρική. Τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τις δηλώσεις τραπεζικών είναι παπαριές ολκής. Αυτό δεν το αρνούμαι.

Παρ' όλ' αυτά, δεν θεωρείται πουθενά δεδομένη η κατασκευή και χρήση ως όπλου του HIV στο παραπάνω άρθρο, γίνεται απλή ιστορική αναφορά. Εσύ απ' την άλλη δεν κάνεις ιστορική αναφορά, θεωρείς δεδομένη την κατασκευή του ιού και την χρήση του ως όπλο, βασισμένος σε άλλα άρθρα. Σε λίγο θα μας γράψεις πως δεν το πιστεύεις κιόλας.

Παλι ψεματα λες. What If κανω εγω στο αρθρο, δεν λεω οτι συνεβηκε ετσι ντε και καλα. Στο εχω ανεβασει κιολας το αποσπασμα.

Πες μας τωρα αν ηταν αντιεπιστημονικη η θεση της Σοβιετικης Ενωσης εκεινη την περιοδο.

.

Κι εσύ πάλι ψέματα λες, μιας και το άρθρο το Ριζοσπάστη δεν κάνει what if, κάνει ιστορική αναφορά.

Ναι είναι αντιεπιστημονική θέση οτι ο HIV είναι κατασκευασμένος. Δεν είμαι φανατικός της Σοβιετικής Ένωσης, για την ακρίβεια την απεχθάνομαι. Δεν συζητάς με hardcore σοβιετικό, μην μου το φέρνεις συνέχεια σαν αντιπαράδειγμα (όπως και άρθρα του Ριζοσπάστη). Αν κάτι είναι παπαριά, είναι παπαριά, όποιος και να το γράφει.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2020, 16:38

Το δικο μου αρθρο ειναι What If, οχι του Ριζοσπαστη. :laugh1:

Παρε τωρα και τι λεει το κινεζικο ΚΚ...

που ολοκληρωσε τη θεωρια συνωμοσιας του.

α) Ο ιος διεφυγε απο αμερικανικο βιολογικο εργοστασιο που εξαιτιας αυτης της διαρροης εκλεισε τον Ιουλιο για να τεθει σε καραντινα.

β) Το Σεπτεμβριο αναμεσα στα χιλιαδες θυματα γριπης στην Αμερικη πολλα που συνδυαστηκαν με βαρεια πνευμονια υποστηριζουν οι Κινεζοι πως ηταν τα πρωτα θυματα του κορονοϊού.

γ) Τον Οκτωβριο ο ιος περασε στην Κινα μεσω της αμερικανικης στρατιωτικης αποστολης.

δ) Το Δεκεμβριο ο ιος περασε στην Ιταλια παλι απο Αμερικανους.

Αν ολα αυτα που ισχυριζονται οι Κινεζοι ισχυουν τοτε η ασκηση προσομοιωσης του Event 201 εγινε απο τους ισχυρους του χρηματος γιατι γνωριζαν τι θυελλα ερχοταν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2020, 16:42

itteithe έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Ναι είναι αντιεπιστημονική θέση οτι ο HIV είναι κατασκευασμένος. Δεν είμαι φανατικός της Σοβιετικής Ένωσης, για την ακρίβεια την απεχθάνομαι. Δεν συζητάς με hardcore σοβιετικό, μην μου το φέρνεις συνέχεια σαν αντιπαράδειγμα (όπως και άρθρα του Ριζοσπάστη). Αν κάτι είναι παπαριά, είναι παπαριά, όποιος και να το γράφει.

Μονο που τρεις μεγαλες δυναμεις στις θεωριες συνωμοσιας που διακινουν δεχονται πως υπαρχουν κατασκευασμενοι ιοι σε βιολογικα εργοστασια που ειτε σκοπιμα ειτε απο ατυχημα απελευθερωθηκαν.

Σοβιετικη Ενωση, ΗΠΑ και Κινα.

Επιπλεον ανεβασε ενα αρθρο ο Adminovits και δυο εγω που επιστημονες απο ολο τον κοσμο κανουν λογο για βιολογικα πειραματα που δημιουργησαν θανατηφορους τεχνητους ιους.

Αρα η δικια σου θεση ειναι αντιεπιστημονικη και σαν τετοια σου προτεινω να τη διαγραψεις.

Οχι επειδη το λεω εγω αλλα για να εφαρμοσεις τις δικες σου αρχες στον εαυτο σου.
:D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Μαρ 2020, 16:50

Αρίστος έγραψε:Μονο που τρεις μεγαλες δυναμεις στις θεωριες συνωμοσιας που διακινουν δεχονται πως υπαρχουν κατασκευασμενοι ιοι σε βιολογικα εργοστασια που ειτε σκοπιμα ειτε απο ατυχημα απελευθερωθηκαν.

Σοβιετικη Ενωση, ΗΠΑ και Κινα.

Επιπλεον ανεβασε ενα αρθρο ο Adminovits και δυο εγω που επιστημονες απο ολο τον κοσμο κανουν λογο για βιολογικα πειραματα που δημιουργησαν θανατηφορους τεχνητους ιους.

Αρα η δικια σου θεση ειναι αντιεπιστημονικη και σαν τετοια σου προτεινω να τη διαγραψεις.

Οχι επειδη το λεω εγω αλλα για να εφαρμοσεις τις δικες σου αρχες στον εαυτο σου.
:D

.

Σταμάτα να διαστρεβλώνεις τα γραφόμενά μου. Δεν έγραψα πουθενά οτι δεν μπορεί να δημιουργηθεί τεχνητά ένας ιός, έγραψα οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο και για την ακρίβεια ο συγκεκριμένος τύπος ιού. Αυτό είναι το αντιεπιστημονικό του όλου ζητήματος και αυτά έγραφες εδώ μέσα (τώρα τα παίρνεις πίσω, αλλά δεν έχουμε διαγράψει τίποτα, ο κόσμος αν δε βαριέται μπορεί να ανατρέξει στην προηγούμενες σελίδες). Συνέχισε τα παιδιαρίσματα, όλοι γνωρίζουμε οτι θέλεις να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο.
1 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2020, 16:59

Ραν ταν πλαν ειδες τι παιχτηκε εδω;

Υιοθετησες τις αντιεπιστημονικες θεσεις ενος φανατικου αντισοβιετικου κατα τα λεγομενα του ιδιου.

Ευτυχως που ανεβασα το αρθρο του Ριζου για να αποκαλυψω τη μαιμουδια που διακινουσε. :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μαρ 2020, 16:59

Αρίστος έγραψε:nemo πεσαν να με φανε επειδη ΕΝΑ αρθρο μου στα 100 ηταν συνωμοσιολογικο και ουτε εντελως συνωμοσιολογικο.

Αλλος ζητησε να κατεβει το αρθρο λες και ειμαστε στη Βορεια Κορεα..

Αλλος μιλαει για flat earthers και γενικα το πηξιμο παει συννεφο.

Ποιο ενα? Εσυ δεν εγραφες για ατλαντες και ιλλουμινατι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μαρ 2020, 17:00

itteithe έγραψε:Έχουμε επιχειρηματολογήσει ήδη για το ζήτημα, αλλά εσείς αρκείστε να βασίζεστε σε δημοσιογραφικά άρθρα και στο γεγονός οτι οικονομολόγοι λέκτορες αγγλικών πανεπιστημίων αποδέχονται (κάτι που χρήζει επίσης διερεύνησης) τα σενάρια συνωμοσίας σας.

Το πήξιμο το έφαγες εσύ με τα προσωπικά μηνύματα διαμαρτυρίας, όχι εγώ. Έχω δώσει τόπο στην οργή και απ' οτι βλέπεις δεν συμμετέχω εσκεμμένα στο νήμα. Μην σε τρώει ο κώλος σου πάλι.

Παλι κλαιγοταν ο μπεμπης? :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2020, 17:02

itteithe έγραψε:Δεν έγραψα πουθενά οτι δεν μπορεί να δημιουργηθεί τεχνητά ένας ιός, έγραψα οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο και για την ακρίβεια ο συγκεκριμένος τύπος ιού.

Ουτε αυτο ισχυει. Σου ανεβασαμε τρια αρθρα. Οποτε αντιεπιστημονικη ειναι η δικη σου θεση.

Αν επιμεινεις θα ανεβασω περισσοτερα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Μαρ 2020, 17:12

Αρίστος έγραψε:Ουτε αυτο ισχυει. Σου ανεβασαμε τρια αρθρα. Οποτε αντιεπιστημονικη ειναι η δικη σου θεση.

Αν επιμεινεις θα ανεβασω περισσοτερα.

.

Εντάξει, αφού θες παιδιαρίσματα θα τα έχεις. Όχι η δική σου θέση είναι αντιεπιστημονική, που θεωρείς πως ο SARS-Cov-2 είναι όπλο. Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση, αυτό έγραψες αρχικά και θα συνεχίσω να στο επαναλαμβάνω οτι είναι αντιεπιστημονικό. Συνέχισε να ανεβάζεις άσχετα άρθρα και να διαστρεβλώνεις ό,τι σου έγραψα, εγώ θα είμαι εδώ να στο θυμίζω και να το ξεκαθαρίζω στους υπόλοιπους.
0 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2020, 17:15

Tαιβανεζοι επιστημονες (που δεν χωνευουν την Κινα) και Γιαπωνεζοι (επισης δεν την χωνευουν) εξηγουν ατο αρθρο γιατι ο ιος προηλθε απο την Αμερικη.

Λενε επισης οτι η περιεργη πνευμονια που εμφανιστηκε ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ και που αποδοθηκε στα ηλεκτρονικα τσιγαρα ηταν στην πραγματικοτητα ο κορονοιος.

China’s Coronavirus: A Shocking Update. Did The Virus Originate in the US?

By Larry Romanoff, March 04, 2020

As readers will recall from the earlier article (above), Japanese and Taiwanese epidemiologists and pharmacologists have determined that the new coronavirus could have originated in the US since that country is the only one known to have all five types – from which all others must have descended. Wuhan in China has only one of those types, rendering it in analogy as a kind of “branch” which cannot exist by itself but must have grown from a “tree”.

The Taiwanese physician noted that in August of 2019 the US had a flurry of lung pneumonias or similar, which the Americans blamed on ‘vaping’ from e-cigarettes, but which, according to the scientist, the symptoms and conditions could not be explained by e-cigarettes. He said he wrote to the US officials telling them he suspected those deaths were likely due to the coronavirus. He claims his warnings were ignored.

Immediately prior to that, the CDC totally shut down the US Military’s main bio-lab at Fort Detrick, Maryland, due to an absence of safeguards against pathogen leakages, issuing a complete “cease and desist” order to the military. It was immediately after this event that the ‘e-cigarette’ epidemic arose.

Screenshot from The New York Times August 08, 2019

We also had the Japanese citizens infected in September of 2019, in Hawaii, people who had never been to China, these infections occurring on US soil long before the outbreak in Wuhan but only shortly after the locking down of Fort Detrick.

Then, on Chinese social media, another article appeared, aware of the above but presenting further details. It stated in part that five “foreign” athletes or other personnel visiting Wuhan for the World Military Games (October 18-27, 2019) were hospitalised in Wuhan for an undetermined infection.

The article explains more clearly that the Wuhan version of the virus could have come only from the US because it is what they call a “branch” which could not have been created first because it would have no ‘seed’. It would have to have been a new variety spun off the original ‘trunk’, and that trunk exists only in the US. (1)

There has been much public speculation that the coronavirus had been deliberately transmitted to China but, according to the Chinese article, a less sinister alternative is possible.

If some members of the US team at the World Military Games (18-27 October) had become infected by the virus from an accidental outbreak at Fort Detrick it is possible that, with a long initial incubation period, their symptoms might have been minor, and those individuals could easily have ‘toured’ the city of Wuhan during their stay, infecting potentially thousands of local residents in various locations, many of whom would later travel to the seafood market from which the virus would spread like wildfire (as it did).

That would account also for the practical impossibility of locating the legendary “patient zero” – which in this case has never been found since there would have been many of them.

Next, Daniel Lucey, an infectious disease expert at Georgetown University in Washington, said in an article in Science magazine that the first human infection has been confirmed as occurring in November 2019, (not in Wuhan), suggesting the virus originated elsewhere and then spread to the seafood markets. “One group put the origin of the outbreak as early as 18 September 2019.” (2) (3)

https://www.globalresearch.ca/covid-19- ... us/5706078

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”