Αντιπαγκοσμιοποιητές ενάντια σε παγκόσμια διακυβέρνηση: τι φέρνουν οι Ελίτ με Κορονοϊό.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Αντιπαγκοσμιοποιητές ενάντια σε παγκόσμια διακυβέρνηση: τι φέρνουν οι Ελίτ με Κορονοϊό.
Τιποτα γυμνες σου στελνουν ή μονο αρθρα του Δημοπουλου?
1 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Αντιπαγκοσμιοποιητές ενάντια σε παγκόσμια διακυβέρνηση: τι φέρνουν οι Ελίτ με Κορονοϊό.
Επισης με εχουν φαει να ανοιξω λογαριασμο στο τουιτερ αλλα δεν νομιζω να εχω χρονο και γι' αυτο.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

H μεγαλυτερη επιτυχια μου φυσικα, και το εννοω, ειναι οτι οι πιο φανατικοι μου αναγνωστες ειναι οσοι δεν με χωνευουν, πιχι ο Γιαννοπουλος δεν υπαρχει αρθρο μου που να μην το εχει μαθει απ' εξω.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Νομιζω η μεγαλυτερη σου επιτυχια θα ειναι να κανεις αντικαραντινικο σκετσακι στην επομενη επιθεωρηση του Σεφερλη
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και κατι ακομη για να πηζετε περισσοτερο.
Τα αρθρα μου εχουν γινει τοσο πιασαρικα και πιανουν τοσες πολλες αναγνωσεις που καποιες ιστοσελιδες που δεν κανουν αναδημοσιευσεις μου ζητανε πλεον να τα βαλουν με διαφορετικο τιτλο ωστε να μην μετρησει σαν αναδημοσιευση.
Πιχι αυτο με το μανιφεστο το εβαλε το tribune και το olympia, οποτε το slpress το περασε με διαφορετικο τιτλο. Τωρα θα μπει και σε μηνιαιο περιοδικο με το οποιο ξεκιναω συνεργασια.
Ενω αυτο με την Ανατολη που θα περασει οικονομικα τη Δυση μου ζητησαν να το ανεβασουν με διαφορετικο τιτλο και εδω.
http://reformer.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-% ... %b9%ce%b5/
.
Τα αρθρα μου εχουν γινει τοσο πιασαρικα και πιανουν τοσες πολλες αναγνωσεις που καποιες ιστοσελιδες που δεν κανουν αναδημοσιευσεις μου ζητανε πλεον να τα βαλουν με διαφορετικο τιτλο ωστε να μην μετρησει σαν αναδημοσιευση.
Πιχι αυτο με το μανιφεστο το εβαλε το tribune και το olympia, οποτε το slpress το περασε με διαφορετικο τιτλο. Τωρα θα μπει και σε μηνιαιο περιοδικο με το οποιο ξεκιναω συνεργασια.
Ενω αυτο με την Ανατολη που θα περασει οικονομικα τη Δυση μου ζητησαν να το ανεβασουν με διαφορετικο τιτλο και εδω.
http://reformer.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-% ... %b9%ce%b5/
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Πρεπει να πω ωστοσο οτι εζησα μια μεγαλη απογοητευση.
Περιοδικο με το οποιο ξεκιναω νεα συνεργασια ηταν να κυκλοφορησει στις 10 Απριλιου.
Πηγα ευχαριστημενος να το παρω και ανακαλυπτω πως δεν με ειχε μεσα.
Τσαντιστηκα τοσο που δεν πηρα τηλεφωνο καν τον εκδοτη να ζητησω εξηγησεις.
Ηταν η πρωτη φορα που εφαγα χυλοπιτα σε ζητημα δημοσιευσης.
Τελικα με πηρε ο εκδοτης για αλλο ζητημα χτες και οταν του εκανα παραπονα μου απαντησε πως δεν αγορασα το καινουργιο τευχος αλλα μου εδωσαν παλιο...
και πως το τευχος Απριλιου με το αρθρο μου μεσα θα κυκλοφορησει το Μαιο γιατι λογω επιδημιας τον Απριλιο δεν εγινε εκδοση.
Και γυρισε η καρδια μου στη θεση της.
.
Περιοδικο με το οποιο ξεκιναω νεα συνεργασια ηταν να κυκλοφορησει στις 10 Απριλιου.
Πηγα ευχαριστημενος να το παρω και ανακαλυπτω πως δεν με ειχε μεσα.
Τσαντιστηκα τοσο που δεν πηρα τηλεφωνο καν τον εκδοτη να ζητησω εξηγησεις.
Ηταν η πρωτη φορα που εφαγα χυλοπιτα σε ζητημα δημοσιευσης.
Τελικα με πηρε ο εκδοτης για αλλο ζητημα χτες και οταν του εκανα παραπονα μου απαντησε πως δεν αγορασα το καινουργιο τευχος αλλα μου εδωσαν παλιο...
και πως το τευχος Απριλιου με το αρθρο μου μεσα θα κυκλοφορησει το Μαιο γιατι λογω επιδημιας τον Απριλιο δεν εγινε εκδοση.
Και γυρισε η καρδια μου στη θεση της.
.
0 .
.
.
-
ΩRIΩNAS7
Λαχουρένιος έγραψε:Νομιζω η μεγαλυτερη σου επιτυχια θα ειναι να κανεις αντικαραντινικο σκετσακι στην επομενη επιθεωρηση του Σεφερλη
.gif)
Τι μαλακάς που εισαι.
Μου βγήκε το milko από την μύτη.
1 .