Οι μεγαλοι δημοσιογραφοι γραφουν στον πανελλαδικο τυπο, οχι στην εφημεριδουλα του χωριου τους, και σιγουρα δεν γραφουν κειμενακια τζαμπε για τριτοδευτερες σελιδουλες διοτι ειναι περιζητητοι και ο επαγγελματιας που εχει μεγαλη ζητηση πληρωνεται αδρα.
Η κανονικη επαγγελματικη σου ιδιοτητα ειναι διαφημιστης, ομως για λογους προσωπικου κομπλεξ θελεις να πλασαρεσαι ως δημοσιογραφος ή συγγραφεας χωρις να εχεις σχεση με αυτους τους χωρους.
Εισαι ο μονος στο φορουμ που δηλωνει μια επαγγελματικη ιδιοτητα που δε διαθετει, και αυτο λεει πολλα για τα συμπλεγματα που κουβαλας.
Αριστος: ''Βοθριλα η Ελευθερη Ωρα''
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Αριστος: ''Βοθριλα η Ελευθερη Ωρα''
Oτι λεει το βιογραφικο μου αυτο ειμαι.
Αν αμφισβητεις κατι στο βιογραφικο μου πες μας τι ειναι αυτο.
Αν οχι σταματα την εκστρατεια λασπης γιατι οι εποχες που ηξερες τελειωσανε..
Αν αμφισβητεις κατι στο βιογραφικο μου πες μας τι ειναι αυτο.
Αν οχι σταματα την εκστρατεια λασπης γιατι οι εποχες που ηξερες τελειωσανε..
Αρίστος έγραψε:Το βιογραφικο μου το εχω παρουσιασει στο slpress και new economy θα το εχεις διαβασει.
Τοπικος τυπος λεει και εξειδικευμενα περιοδικα (πιχι ABATON).
Στον τοπικο τυπο λοιπον φιλαρακο ειχα βγαλει λεφτα που ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ δεν εχουν δει μεγαλα ονοματα της πολιτικης δημοσιογραφιας.
Υπηρξαν χρονιες που το γραφειο μου εβγαλε πανω απο 300.000 ευρω και η εκδοτικη δραστηριοτητα περιλαμβανε 5 περιοδικα για 5 δημους, μια εβδομαδιαια εφημεριδα, 5Χ2 Οδηγους Αγορας για 5 δημους. Στη συνεχεια εβγαλα περιοδικα και για τον εθελοντισμο και πολιτισμο σε αυτους τους δημους. Οτι κυκλοφορουσα σαν εκδοτης το 70% των κειμενων ηταν δικο μου και εχω παρει μονο σε επιπεδο συνεντευξεων πανω απο 100.
Η πρωτη μου συνεντευξη ηταν με το σκηνοθετη Γιαννη Σμαραγδη. Εχω παρει συνεντευξεις με δυο υπουργους (Μαντελης και Πολυδωρας), μια με διευθυντη της ΕΡΤ (Παναγιωτης Παναγιωτου), απειρες με δημαρχους, υποψηφιους δημαρχους, αντιδημαρχους, βουλευτες και υποψηφιους βουλευτες της Β Αθηνων και παρα πολλες με επωνυμους καλλιτεχνες και αθλητες.
Καταλαβες;
Καταλαβα να λες.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

@@ εισαι, ουτε βγαζεις λεφτα ως δημοσιογραφος, ουτε εισαι γραμμενος σε καποια ενωση. Μονος σου τα εχεις πει αυτα. Ως διαφημιστης βγαζεις τα προς το ζην αλλα εισαι τοσο κομπλεξικος που θες να εμφανιζεσαι ως κατι αλλο απο αυτο που εισαι.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τα λεφτα που εχω βγαλει απο τους 5 δημους που δουλεψα δεν τα εβγαλαν μεγαλα ονοματα.
Και το παλμαρε των ονοματων που εχω παρει συνεντευξεις λιγοι το εχουν στην Ελλαδα.
Στις ιστοσελιδες που γραφω εχω κορυφαιες αναγνωσιμοτητες και υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω που κοινοποιουν κειμενα μου η που πληρωνουν να με διαβασουν.
Ιουνιο-Ιουλιο θα βγαλω δυο ακομη βιβλια.
Πηξε τωρα.
.
Και το παλμαρε των ονοματων που εχω παρει συνεντευξεις λιγοι το εχουν στην Ελλαδα.
Στις ιστοσελιδες που γραφω εχω κορυφαιες αναγνωσιμοτητες και υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω που κοινοποιουν κειμενα μου η που πληρωνουν να με διαβασουν.
Πηξε τωρα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και για να πηζεις κι αλλο: 54.090 αναγνωσεις σε ΕΝΑ μου αρθρο ΜΟΝΟ στο new economy.
Δεν συζηταμε ποσες δεκαδες χιλιαδες αναγνωσεις ακομη πηρε απο τις κοινοποιησεις σε αλλες ιστοσελιδες.
https://new-economy.gr/2020/04/16/trump ... adopoulos/
.
Δεν συζηταμε ποσες δεκαδες χιλιαδες αναγνωσεις ακομη πηρε απο τις κοινοποιησεις σε αλλες ιστοσελιδες.
https://new-economy.gr/2020/04/16/trump ... adopoulos/
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Τα λεφτα που εχω βγαλει απο τους 5 δημους που δουλεψα δεν τα εβγαλαν μεγαλα ονοματα.
Πηξε τωρα.
Εγω τι να πηξω? Εσυ εισαι αυτος που δεν βρισκει δουλεια ως δημοσιογραφος παρα μονο με 600 ευρω και αν. Κατα δηλωση σου αυτο. Τοσο μεγαλη δημοσιογραφαρα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και το σημαντικοτερο..
Ολα αυτα τα εχω πετυχει χωρις να με βοηθαει κανενα κομμα, κανενας πατρωνας, κανενα κυκλωμα και γραφοντας παντα ανεξαρτητα και συμφωνα με το κεφι μου.
.
Ολα αυτα τα εχω πετυχει χωρις να με βοηθαει κανενα κομμα, κανενας πατρωνας, κανενα κυκλωμα και γραφοντας παντα ανεξαρτητα και συμφωνα με το κεφι μου.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Τα λεφτα που εχω βγαλει απο τους 5 δημους που δουλεψα δεν τα εβγαλαν μεγαλα ονοματα.
Πηξε τωρα.
Εγω τι να πηξω? Εσυ εισαι αυτος που δεν βρισκει δουλεια ως δημοσιογραφος παρα μονο με 600 ευρω και αν. Κατα δηλωση σου αυτο. Τοσο μεγαλη δημοσιογραφαρα.
Εισαι γελοιος. Σου ειπα πως οταν ημουν τοπικος εκδοτης-δημοσιογραφος υπηρξαν χρονιες που τα εσοδα του γραφειου ξεπερνουσαν τις 300.000 ευρω.
Εσυ εχεις βγαλει τοσα λεφτα στη ζωη σου;
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εισαι γελοιος. Σου ειπα πως οταν ημουν τοπικος εκδοτης-δημοσιογραφος υπηρξαν χρονιες που τα εσοδα του γραφειου ξεπερνουσαν τις 300.000 ευρω.
Εσυ εχεις βγαλει τοσα λεφτα στη ζωη σου;
600 ευρω παιρνει ο 20αρης αποφοιτος του ΙΕΚ ταδε που μολις πρωτοεπιασε δουλεια. Ενας δημοσιογραφος που ειναι στην ηλικια σου ειναι τοσο φτασμενος οσο υποτιθεται εισαι εσυ θα καθαριζε τουλαχιστον 3 χιλιαρικα.
Καταλαβαινω οτι εχεις φτιαξει ενα φανταστικο κοσμο στο μυαλουδακι σου γιατι εισαι συμπλεγματικος και θες να πιστεψεις οτι εισαι κατι καλυτερο απο αυτο που οντως εισαι, αλλα ολο αυτο το παραμυθι ειναι τελειως αντιφατικο ακομα και αν καποιος στηριχθει μονο στα λεγομενα σου. Μην σου κανει εντυπωση λοιπον που κανενας αλλος δεν συμμεριζεται την τεραστια ιδεα που εχεις την ατομαρα σου.
Μια χαρα κλαδος ειναι η διαφημιση και δεν ξερω τι πετρια σε εχει πιασει στα γεραματα και θες να αποδειξεις οτι εισαι κατι αλλο που αυτο που εισαι. Θυμηθηκες στα 60 να γινεις δημοσιογραφος και συγγραφεας. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Μια χαρα τυπος ειναι ο τοπικος τυπος και μια χαρα πρωτοποροι σκαπανεις ειναι οσοι πρωταγωνιστησαν σε αυτον.
Μια χαρα τυπος ειναι επισης τα εξειδικευμενα πανελλαδικα περιοδικα στα οποια εγραφα απο το 1996 μεχρι το 2018 και πληρωνομουν με το κομματι.
Απλα εσυ εισαι πολυ ασχετος και περισσοτερο κομπλεξικος.
.
Μια χαρα τυπος ειναι επισης τα εξειδικευμενα πανελλαδικα περιοδικα στα οποια εγραφα απο το 1996 μεχρι το 2018 και πληρωνομουν με το κομματι.
Απλα εσυ εισαι πολυ ασχετος και περισσοτερο κομπλεξικος.
.
0 .
.
.